Oad
De mooiste reizen
telefoon0547-28 44 88
persoonlijk advies?

Oad Kidsbus

Stap al in Nederland in de Magische Disney wereld en reis met de unieke Oad Kidsbus! Terwijl de kinderen beneden in de dubbeldekker spelen met een hostess, genieten volwassenen bovenin van een comfortabele reis.

BEKIJK HIER alle opstapplaatsen

BEKIJK HIER aanbod busvervoer naar Disneyland Paris

Wat is er voor kinderen een grotere droom dan een reis naar Disneyland Paris? Maak het nog specialer en reis met de fantastische Oad Kidsbus naar Frankrijk! De speelruimte onderin de Kidsbus is uitgerust met 4 tafels waaraan kinderen met plezier kunnen spelen of knutselen. Vanaf de grens rijdt een host(ess) mee die de kinderen prima weet te vermaken. En natuurlijk is het geen probleem wanneer de kinderen gewoon boven willen zitten. Zij hebben zowel boven als beneden een eigen plekje!

OOK HANDIG OM TE WETEN
• De kidsbus is geschikt voor kinderen van 4 t/m 11 jaar.
• Naast de Kidsbus, kun je uiteraard ook met een andere Oad bus reizen.
• Alle bussen zijn rookvrij, voorzien zijn van een toilet, koelkast, koffiezetapparaat, airconditioning en audio/dvd-systeem.
• aan boord zijn warme dranken en frisdranken te koop.
• De Oad Kidsbus beschikt over een magnetron en verschoonruimte.
• Er kunnen maar liefst 16 kinderen beneden in de Oad Kidsbus spelen met o.a. spelletjes, kleurplaten, knutselspullen, Disney Blu-Ray’s & Dvd’s. Rijden er meer dan 16 kinderen mee, dan spelen ze gewoon om beurten in groepjes.

Persoonlijk contact
Bel ons0547-284488ma t/m vr: 9:00 - 19:00
za: 9:00 - 17:30
Wij bellen u terugVul uw telefoonnummer in en dan bellen wij u terugBel mij terug
Mail onsU kunt uw vraag ook per e-mail sturen naar reserveringen@oad.nl. Wij zullen u dan binnen 1 werkdag van een reactie voorzien.Stuur mij een mail