Oad
De mooiste reizen
telefoon0547-28 44 88
persoonlijk advies?

Nieuws

Luchtvaartmaatschappij Hamburg International in staat van faillissement

22-10-2010

Oad Groep is recent op de hoogte gesteld van het feit dat de luchtvaartmaatschappij Hamburg International in een staat van faillissement verkeert.

lees meer

Gevolgen stofwolk Vulkaan IJsland

15-04-2010

Sinds maandagavond 19 april wordt Schiphol weer gebruikt voor vertrek/aankomst van passagiersvluchten. Het luchtruim was vier dagen dicht in verband met de aswolk die de vulkaan van de Eyjafjallajökull (Eilandbergengletsjer) op IJsland uitstoot. De 27 Europese ministers van Verkeer hebben maandag tijdens een videoconferentie besloten het luchtruim op te delen in een zone waar niet mag worden gevlogen, een veilig gebied en een zone waarin vliegtuigen extra moeten opletten.

lees meer

Veel animo voor WK-reizen

05-12-2009

Direct na de loting eerder vanavond is er een stormloop ontstaan op reizen naar het WK Voetbal in Zuid-Afrika. Op Oranjereisbureau.nl, het gezamenlijke reisplatform van de KNVB en Oad Reizen, kwamen al honderden aanmeldingen binnen van Oranjesupporters, die naar Zuid-Afrika willen afreizen. “Vanzelfsprekend is vooral voor de wedstrijd tegen Denemarken de animo groot”, aldus algemeen directeur Julius ter Haar van Oad Reizen.

lees meer

Persoonlijk contact
Bel ons0547-284488ma t/m vr: 9:00 - 19:00
za: 9:00 - 17:30
Wij bellen u terugVul uw telefoonnummer in en dan bellen wij u terugBel mij terug
Mail onsU kunt uw vraag ook per e-mail sturen naar reserveringen@oad.nl. Wij zullen u dan binnen 1 werkdag van een reactie voorzien.Stuur mij een mail