0547-28 44 88
U bevindt zich hier Home nederland Cruise Noord-Holland en Markermeer Reisnummer: BBCA01
Delen:
Aan favorieten toevoegen
Cruise Noord-Holland en Markermeer
nederland | Diverse streken |
419,-
voor 379,-
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €19.50 per boeking
Vertrekdatum 14 april 2017
In het kort
 Nieuw schip, MS Carmen **** deluxe
 Beleef Pasen aan boord van een luxe cruiseschip
 Inclusief ontbijt, lunch en diner
De reis
 Gratis drankje bij elke lunch en diner
 Bezoek Haarlem en Hoorn
 Zuiderzeemuseum in Enkhuizen
5 dgn | 14-04-2017

Cruise Noord-Holland & Markermeer

Het voorjaar is een heerlijk jaargetijde in Nederland. Planten en bloemen beginnen te bloeien en de zon begint weer meer te schijnen. Tijdens deze cruise door Noord-Holland en over het Markermeer ziet u vanaf het water hoe de natuur weer tot leven komt. Daarnaast kunt u genieten van vrije tijd en gezelligheid in verschillende steden zoals Amsterdam, Haarlem, Hoorn en Enkhuizen. Of u kiest ervoor om mee te gaan met een van de optionele excursies zoals de Keukenhof, het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen of een grachtenvaart door Amsterdam. Als u meegaat op de paascruise, kunt u genieten van een sfeervol versierd schip en een heerlijke paasbrunch.

Hoogtepunten

Stadswandeling Haarlem
Altijd wat te doen in Amsterdam
Historisch Hoorn
Enkhuizen en het Zuiderzeemuseum
Vier Pasen aan boord

Bekijk beschikbaarheid
ˆ

MS Carmen **** deluxe

Algemeen

Het MS Carmen is dit jaar volledig gerenoveerd en heeft een fraaie uitstraling. In de ruime panoramalounge kunt u heerlijk genieten van een drankje en zorgt de bemanning ervoor dat het u aan niets ontbreekt. De royale opzet, het sfeervolle interieur, de uitstekende verzorging en faciliteiten aan boord van dit schip maken uw riviercruise tot een onvergetelijke vakantie.

Faciliteiten

• wifi
• receptie
• restaurant
• panoramalounge
• bar
• bibliotheek
• souvenirshop
• zonnedek
• zonnewering
• pinnen is mogelijk
• Alle dekken zijn bereikbaar per lift.
Het benedendek, hoofddek en panoramadek zijn bereikbaar met een persoonslift. Het zonnedek is bereikbaar per stoellift.

De eenpersoonshut bevindt zich op het benedendek.

Wifi (tegen betaling):
• 100MB € 10,-
• 300MB € 20,-
• 500MB € 35,-

Hutten

De stijlvol ingerichte hutten op het MS Carmen bevinden zich allemaal aan de buitenkant van het schip. Ze beschikken over tv, föhn, kluisje, airco en een badkamer met douche en toilet.

Dekken schip

Promenadedek
Hier vindt u tweepersoons hutten, deze hutten zijn ca. 14m2 groot. Naast de gebruikelijke faciliteiten beschikken de hutten ook over grote vensters en een Frans balkon. In totaal zijn er 22 tweepersoons hutten met Frans balkon op het Promenadedek.

Hoofddek
Op het middendek liggen de overige tweepersoons hutten. Ook deze hutten zijn ca. 14m2 groot en beschikken over grote vensters die geopend kunnen worden. Deze vensters van de tweepersoons hutten beschikken over een semi Frans balkon. In totaal zijn er 25 tweepersoons hutten met een semi Frans balkon op het Hoofddek. De hutten aan de voorkant van het schip beschikken over grote vensters die niet geopend kunnen worden. De voordeelhutten liggen helemaal voor op het schip.

Benedendek
Op het benedendek bevinden zich de eenpersoons hutten. Deze hutten zijn ca. 11m2 groot en beschikt over een bed en een zitgedeelte, de vensters in deze hutten kunnen niet geopend worden

Extra informatie

Verzorging
U verblijft op dit elegante schip op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner). Alle maaltijden worden aan boord vers voor u bereid.

• Na het inschepen krijgt u een welkomstcocktail en aansluitend een welkomstdiner.
• ‘s Ochtends kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.
• Voor de 3-gangenlunch heeft u de keus uit twee hoofdgerechten.
• Voor het 5-gangendiner heeft u de keus uit verschillende hoofd- en nagerechten.
• Bij elk lunch en elk diner krijgt u een gratis drankje (wijn, bier, fris).
• Op een avond tijdens de cruise wordt u uitgenodigd voor de kapiteinscocktail en aansluitend het kapiteinsdiner.
• U kunt onbeperkt gebruikmaken van de koffie- en theeservice.
• Elke avond zal in de salon een snack geserveerd worden.

Rolstoel en rollator
Heeft u een rolstoel of rollator, dan kunt u deze meenemen en aan boord gebruiken. De rederij is ook in het bezit van (reserve) rollators en rolstoelen. Geef bij boeking aan of u gebruik maakt van een rollator of rolstoel, ook als u deze zelf meeneemt.

Dag 1

Inschepen
Vanaf uw opstapplaats wordt u per Oad-bus naar het schip gebracht dat in Haarlem ligt. Deze middag kunt u heerlijk genieten op het zonnedek. Of ga Haarlem in en strijk neer op een van de terrassen aan de Grote Markt, met uitzicht op de Sint Bavokerk. De stad heeft prachtige oude hofjes en grachtjes en het is een echte winkelstad. In
straatjes als de Warmoesstraat en de Kleine Houtstraat vindt u verrassende winkels! Ook kunt u mee op een stadswandeling (optioneel). U krijgt uw comfortabele hut toegewezen wanneer u
rond 16:00 uur aan boord van het MS Carmen stapt.

Dag 2

Amsterdam
Vanochtend ontwaakt u aan boord van het schip terwijl u het water tegen het schip hoort kabbelen. U kunt aanschuiven voor een lekker ontbijt om ontspannen de dag te beginnen. Het schip zet koers naar onze hoofdstad Amsterdam. De historische grachtengordel, wereldberoemde musea, maar ook een echte Amsterdamse buurt als De Pijp zijn een bezoek meer dan waard. In de hoofdstad valt zoveel te ontdekken. Ook heeft u de mogelijkheid om mee te gaan op excursie naar de Keukenhof (optioneel), of een grachtenvaart door
Amsterdam te maken (optioneel).

Dag 3

Hoorn
Na het ontbijt heeft u nog de mogelijkheid om Amsterdam in te gaan, om bijvoorbeeld te winkelen in de meest bekende winkelstraten van de stad: de Kalverstraat, de Leidsestraat en de P.C. Hooftstraat. Rond lunchtijd varen we Amsterdam uit en bereiken we het IJmeer met haar Forteiland Pampus. Via het Markermeer, waar we langs het
schiereiland Marken komen, varen we richting Hoorn waar we aan het einde van de middag aankomen. U heeft de mogelijkheid om mee te gaan met een stadswandeling (optioneel). Uiteraard genieten we van een heerlijk diner aan boord van ons schip.

Dag 4

Enkhuizen
U heeft na het ontbijt nog de kans om Hoorn in te gaan. In de 17e eeuw was Hoorn een van de belangrijkste havensteden in Holland. Jaarlijks voeren schepen vanuit Hoorn naar Indië, in opdracht van de Verenigde Oost-Indische Compagnie. De stad is rijk aan vele monumenten en dat zult u in de historische binnenstad zien.
Over het Markermeer varen we aan het eind van de ochtend naar Enkhuizen. U kunt op eigen gelegenheid deze sfeervolle VOC-stad verkennen. Enkhuizen is in de Middeleeuwen ontstaan als haven- en vissersdorp en tegenwoordig vooral bekend vanwege het
Zuiderzeemuseum dat er gevestigd is. Als u wilt, heeft u vanmiddag de gelegenheid om zowel het binnen- als buitenmuseum te bezoeken (optioneel) waar de maritieme geschiedenis van de voormalige Zuiderzee in beeld is gebracht.

Dag 5

Naar huis
Het is alweer de laatste dag van deze voorjaarscruise. Na het ontbijt gaan we in Haarlem van boord en wacht een comfortabele Oad-bus om u terug naar uw opstapplaats te brengen.

Extra Info

Vanafprijs op basis van 2 Persoonshut Carmen Hoofddek voordeelhut

Inclusief

• cruise volgens programma
• verblijf in een 2-pers. hut met douche en toilet
• volpension (ontbijt, lunch en diner) vanaf diner 1e dag t/m ontbijt laatste dag
• welkomstdrankje
• bij elke lunch en elk diner een gratis drankje (wijn, bier, fris)
• elke avond een kleine snack
• kapiteinsdiner
• Nederlandssprekende reisleiding aan boord
• paasbrunch (bij vertrek op 14/4)
• servicelijn

Exclusief

• evt. entreegelden

Bij te boeken:
• Excursies:
Stadswandeling Haarlem
Bezoek Keukenhof of Grachtenvaart Amsterdam
Bezoek Zuiderzeemuseum Enkhuizen
Stadswandeling Hoorn

Excursies
Na uw boeking (evt. via uw reisbureau) ontvangt u een formulier waarop u reeds voor vertrek de door u gewenste excursies kunt aangeven. Dit formulier kunt u mailen naar het e-mailadres, dat vermeld staat op dit formulier. Deze excursies (afzonderlijk, of in 1 pakket) kunt u ook aan boord van de schepen boeken.

Informatie over servicelijnen


Voor een klein aantal riviercruises maken we geen gebruik van onze busterminal in Zeddam, in plaats daarvan rijdt de bus via verschillende opstapplaatsen direct naar het schip. Deze servicelijn wordt ingezet op de volgende cruises:
BBCA01 - Noord-Holland & Markermeer
BBRI05 - Feestcruise over de Rijn
BBRI16 / BBRI17 - Kerstmarktcruise Keulen & Bonn

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat u geen gebruik wenst te maken van onze servicelijnen en liever op eigen gelegenheid naar de plaats van inschepen rijdt (bij boeking, selecteer dan: "ik kies een opstapplaats uit deze lijst" en selecteer de kade). Het boeken van de taxiservice is helaas niet mogelijk bij deze cruises.

Parkeergelden:
Wanneer u op eigen gelegenheid naar de kade komt, zijn eventuele parkeergelden voor eigen rekening.

GELDERLAND

Apeldoorn, Carpoolplaats A-1, Kayersdijk
Arnhem-Zuid, parkeerplaats ingang Rijnhal, Olympus 1
Heumen, wegrestaurant Malden, Jan J.Ludenlaan 2
Nijmegen/Wijchen, Café de Teersdijk, Graafseweg 985

LIMBURG

Venray, Station Oostrum / Stationsweg 213

NOORD-HOLLAND

Amsterdam, NS Station Sloterdijk P&R (tourbushalte Hatostraat)

OVERIJSSEL

Goor, Oad hoofdkantoor, Breukersweg 2
Hengelo (ov), Texaco Platinastraat 2, zijkant

UTRECHT

Utrecht, Bushalte/P&R Westraven, Griffioenlaan 1

ZUID-HOLLAND

Rotterdam Capelsebrug, Rijckevorselplein voor Metrostation

Gratis €25,- bartegoed

Voor alle boekingen, gemaakt voor 1 februari 2017, geldt dat u een bartegoed van €25,- per boeking ontvangt. De eerste consumpties aan boord zijn daarmee voor rekening van Oad.