Oad X Fietsersbond

  Oad X Fietsersbond

  Oad en de Fietsersbond: samen voor fietsgeluk

  De Fietsersbond zet zich al sinds 1975 in voor fietsers zoals jij. We strijden voor veilige fietspaden, waarop alle soorten fietsers zich prettig voelen. Dankzij de Fietsersbond stal je je fiets op stations de eerste 24 uur gratis en worden er op heel veel plekken snelfietsroutes aangelegd. Maar we doen meer. Zo testen we ieder jaar de nieuwste (elektrische) fietsen en zorgen we ervoor dat de fiets overal meetelt. Ook hebben we de beste fietsrouteplanner van Nederland, waardoor je zonder moeite de beste fietsroutes plant.

  Dat doen we niet alleen. We werken samen met ruim 1.800 vrijwilligers in 152 afdelingen door het land aan betere fietsvoorzieningen voor fietsers. Zo kun jij zonder zorgen in Nederland op fietsvakantie!

  “De Fietsersbond zet zich in voor veilig en comfortabel fietsen en levert daarmee een bijdrage aan een leefbaar, gezond en actief Nederland én aan fietsgeluk voor iedereen.”

  Gratis lidmaatschap
  Boek jij bij Oad een fietsvakantie? Dan heten we je graag welkom met een cadeau lidmaatschap. (Dit wordt automatisch geregeld nadat u uw reis heeft geboekt)

  Profiteer een jaar lang van kortingen op verblijven, gadgets en fietsaccessoires. Ontvang vier keer per jaar het tijdschrift Vogelvrije Fietser én leer alles over e-bikes en fietsvakanties met onze tips en tricks op de website.