U bevindt zich hier HomeDisneyland Paris
  •  

Disneyland® Paris

Bezoek Disneyland Paris en beland in een betoverende en magische wereld. In elk seizoen, of je nu twee of tachtig jaar oud bent: iedereen is verzekerd van plezier. Bij Oad kunt u terecht voor een heerlijke vakantie naar het leukste pretpark van Europa. U kunt met uw eigen auto of met de Oad(Kids)bus naar Disneyland Paris.

Disneyland Paris code oranje - 28 augustus 2020
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft aangekondigd dat vanaf 29 augustus 2020 er een oranje reisadvies geldt voor het departement Seine et Marne waarin Disneyland Paris ligt. Graag informeren wij u zo goed mogelijk over de status van uw reis naar Disneyland Paris. Wij zullen op korte termijn via de mail contact met u opnemen over uw geboekte reis. Dit zal op volgorde van aankomstdatum gebeuren. Wij kijken steeds 4 weken vooruit. Wij verzoeken u vriendelijk even geduld te hebben en zelf geen telefonisch contact op te nemen om te voorkomen dat het Customer Contact Center overbelast raakt.

Altijd de beste Disneyland Paris aanbiedingen


Voordelig naar Disneyland Paris? Een verblijf in één van de Disneyland Paris hotels in de omgeving van Disneyland Paris is een feest op zich. In deze hotels, alle met verschillende thema's, duurt de Magie 24 uur per dag. Of u nu kiest voor een weekendje Disneyland Paris of een midweek, een autoreizen of een busreizen Disneyland® Paris: bij Oad vindt u de beste Disneyland Paris aanbiedingen.

Disneyland Paris: wat een feest!
In Disneyland Paris wachten u meer dan zestig attracties, shows en parades. In Adventureland ga je als Indiana Jones langs ruïnes in een mijnwagentje of als woeste piraat de zee op. Frontierland brengt je naar het Wilde Westen, vol coyotes en ratelslangen! In Fantasyland vlieg je met Peter Pan in een galjoen boven nachtelijk Londen en ga je met Alice naar Wonderland! Of Discoveryland: de Space Shuttle schiet je de ruimte in! Beleef met de Starspeeder een intergalactisch avontuur. En dit is nog maar een kleine greep van wat er in Disneyland Paris, voorheen Eurodisney, allemaal te beleven valt!
Lees meer

Evenementen & Acties