U bevindt zich hier HomeDisneyland per trein
  • disney per trein landingspage
     

Met de trein naar Disneyland Parijs

Disneyland® Parijs ligt zo’n 32 kilometer ten oosten van Parijs en is vanuit Nederland eenvoudig te bereiken per trein. Voordelig, prettig en milieubewust reizen naar Disneyland® Paris doe je met Oad. Vanaf 1 april gaat de rechtstreekse Thalys 2x per dag naar Disneyland® Parijs. Vanaf Amsterdam Centraal ben je in 3 uur en 41 minuten in Disneyland. Je kunt opstappen in Amsterdam Centraal, Schiphol Airport of Rotterdam Centraal en je komt aan op het station Marne-la-Vallée Chessy op 2 minuten lopen van de ingang van de Disney Parken. Reis je liever iets luxer? Kies dan voor de eerste klasse, je reist dan in alle comfort met grote zitplaats en kunt eventueel genieten van een heerlijke maaltijd.

Disney Express
Maak het jezelf gemakkelijk en boek de Disney Express bij. Bij aankomst op het treinstation geef je je bagage af bij de balie van Disney Express. Je ontvangt de toegangstickets door de Disney Parken zonder dat je naar je hotel moet om in te checken. Aan het eind van je dag ga je naar je hotel om te checken. Je bagage is dan al in je hotel. Op je vertrekdag laat je je bagage achter bij de bagagerie van je hotel en zij zorgen ervoor dat het naar het station wordt gebracht. Zo kun je optimaal genieten van de Disney Parken. Prijs Disney Express:
Per persoon vanaf 3 jaar € 15,-
Kinderen t/m 2 jaar - gratis

Het is niet mogelijk om dit arrangement online te boeken. Voor meer informatie en prijzen kun je ons bellen op 0547-284488 of stuur ons een aanvraagformulier.

• Vraag hier een vrijblijvende offerte aan