0547-28 44 88
U bevindt zich hier Home duitsland Kerstmarkt Bremen Reisnummer: DTP093
Delen:
Aan favorieten toevoegen
Kerstmarkt Bremen
duitsland | Bremen | Bremen
va. 23,-
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €3.50 per boeking
Vertrekdatum 10 december 2016
In het kort
 Inclusief goed gevulde goodie bag
 Slechts 23,- p.p.
 Diverse vertrekdata in december
De reis
 Vervoer per luxe bus
 Diverse opstapplaatsen
 Korte routes
1 dgn | 10-12-2016

Kerstmarkt Bremen

In de mooie historische stad Bremen kom je zeker in de kerststemming als je langs de verschillende kerstkraampjes wandelt. Met zo’n 180 kraampjes in de maritieme en winterse kerstsfeer is dit een absolute aanrader!

Struin via de verlichte wandelroute van het stadhuis richting de promenade langs de Weser rivier en snuffel tussen het koopwaar.
Kortom een bezoek aan Bremen samen met Oad is een echte aanrader als je je wilt onderdompelen in een sprookjesachtige kerstsfeer.

Bekijk beschikbaarheid
ˆ

Extra Info

U vertrekt in de ochtend tussen 08.00-10.00 (indicatief; de definitieve opstaptijd volgt 4 dagen voor vertrek) vanaf uw opstapplaats richting Bremen waar u aan het begin van de middag aan zult komen. Aan het begin van de avond, tussen 18.00 - 19.00 uur, vertrekt u weer huiswaarts. Op die manier kunt u ook optimaal genieten van de verlichte kerstmarkt en heeft u voldoende tijd om wat te eten voordat we weer vertrekken richting Nederland. Op die manier kunt u ook optimaal genieten van de verlichte kerstmarkt en heeft u voldoende tijd om wat te eten voordat we weer vertrekken richting Nederland.

Let op: de definitieve opstaptijd ontvangt u uiterlijk 4 dagen voor vertrek.

Inclusief

• Vervoer per luxe bus
• Goodie bag

Exclusief
• Reserveringskosten

Minimum aantal deelnemers

Oad biedt opstapplaatsen onder voorbehoud van voldoende deelname. Oad streeft ernaar om de routes zo optimaal mogelijk in te richten zodat de reistijd voor de klant zo minimaal mogelijk is. Mocht de situatie zich voordoen dat een opstapplaats geannuleerd wordt dan zal Oad waarmogelijk een alternatieve opstapplaats danwel bestemming danwel vertrekdatum bieden.

FRIESLAND

Leeuwarden, Bushalte P+R Hemriksein, Drachtsterweg

GRONINGEN

Groningen, Station NS, Stationsplein