0547-28 44 88
U bevindt zich hier Home duitsland Kerstmarktcruise Keulen & Bonn Reisnummer: BBRI11
Delen:
Aan favorieten toevoegen
Kerstmarktcruise Keulen & Bonn
duitsland | Diverse streken |
va. 230,-
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €19.50 per boeking
Excl. Calamiteitenfonds €2.50 per boeking
Vertrekdatum 11 december 2016
In het kort
 Vertrek vanuit Nijmegen
 Genieten van de gezelligste Duitse kerstmarkten
 Een gratis drankje bij lunch en diner
De reis
 Inclusief ontbijt, lunch en diner
 Kerstmarkten Keulen en Bonn
 Vaarroute over de Rijn
4 dgn | 11-12-2016

Kerstmarktcruise Keulen & Bonn

Ga helemaal op in de fijne kerstsfeer tijdens deze bijzondere Kerstmarktcruise! De indrukwekkende kerstmarkten in Keulen en Bonn hebben alles wat u zich bij een kerstmarkt voorstelt en meer. De pleinen en straten zijn prachtig versierd, overal branden lichtjes en de geuren van peperkoek en Glühwein zijn heel verleidelijk!

Hoogtepunten

Imposante Dom van Keulen
Overal verlichte straten en kerstkraampjes
Veel gezelligheid aan boord
Geur van Glühwein en peperkoek in Bonn

Bekijk beschikbaarheid
ˆ

MS Rigoletto

Algemeen

Uw verblijf op het exclusieve vlaggenschip, de ms Rigoletto, verandert uw wereld. Maak kennis met het avontuur van de riviercruise. Maar ervaar ook de gezelligheid aan boord, waar het personeel echt tijd voor u heeft. Zo heeft u alle tijd voor uzelf. Heerlijk en zorgeloos. En ondertussen wordt u door de uiterst vriendelijke bemanning in de watten gelegd. Van de vroege ochtend tot de late avond. Aan boord zal het u aan niets ontbreken.

Het 4 sterren schip is in 2003 van 95 naar 105 meter verlengd en gerenoveerd met in de gedachte alle wensen van de passagiers te kunnen vervullen. De Rigoletto is een bijzonder elegant schip dat van binnen met veel hout en messing is afgewerkt. Samen met de warme tinten van het meubilair straalt zij een warme welkome atmosfeer uit.

Faciliteiten

• receptie
• restaurant
• lounge
• bar
• bibliotheek
• souvenirshop
• wifi

Er is een stoellift aan boord waarmee het bovendek en het restaurant te bereiken is.

Wifi (tegen betaling):
• 100 MB € 7,50
• 300 MB € 20,-
• 500 MB € 35,-

Hutten

De stijlvol ingerichte cabines op de MS Rigoletto bevinden zich aan de buitenkant van het schip. Ze beschikken over tv, föhn, kluisje, airco en een badkamer met douche en toilet. Overdag heeft uw cabine twee comfortabele zitplaatsen van waaruit u van het steeds veranderende uitzicht kunt genieten. Als u een eenpersoonshut boekt, verblijft u in een tweepersoonshut voor alleengebruik.

Promenadedek
Op het promenadedek bevinden zich tweepersoonshutten (ca. 12m2). Naast de gebruikelijke faciliteiten hebben de hutten panoramavensters die u kunt openen. Op het promenadedek liggen ook een tweetal ruime Junior Suite.

Hoofddek
Ook op het hoofddek bevinden zich tweepersoonshutten (ca. 12m2). Naast de gebruikelijke faciliteiten hebben de hutten panoramavensters die u kunt openen.

Extra informatie

Verzorging
U verblijft op dit luxe schip op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner). Alle maaltijden worden aan boord vers voor u bereid.

• Na het inschepen krijgt u een welkomstcocktail en aansluitend een welkomstdiner.
• ‘s Ochtends kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.
• Voor de driegangenlunch heeft u de keus uit twee hoofdgerechten.
• Voor het viergangendiner heeft u de keus uit verschillende hoofd- en nagerechten.
• Bij elk lunch en elk diner krijgt u een gratis drankje (wijn, bier, fris).
• Op een avond tijdens de cruise wordt u uitgenodigd voor de kapiteinscocktail en aansluitend het kapiteinsdiner.
• U kunt onbeperkt gebruikmaken van de koffie en theeservice.
• Elke avond zal in de salon een snack geserveerd worden.

Rolstoel en rollator
Heeft u een rolstoel of rollator, dan kunt u deze meenemen en aan boord gebruiken. De rederij is ook in het bezit van (reserve) rollators en rolstoelen. Geef bij boeking aan of u gebruikmaakt van een rollator of rolstoel, ook als u deze zelf meeneemt.

Donderdag

Aan boord wordt u rond 16.00 uur ontvangen door de Kerstman in Nijmegen. Samen gaan we een gezellige avond tegemoet. Terwijl we Duitsland binnenvaren, serveert de gastvrije bemanning een uitgebreid diner.

Vrijdag

Keulen
Rond het middaguur zien we de Keulse Dom opdoemen in de verte! Allereerst wordt de lunch aan boord geserveerd, zodat u hierna de gelegenheid heeft deze grootse stad met haar vele kerstmarkten te ontdekken. De kerstmarkt aan de Dom is misschien wel de meest romantische en imposante markt van de Stad. Hier staan ontelbaar opgesmukte kraampjes met talrijke lekkernijen en mooie kerstdecoraties. Ook vraagt de avond nogmaals om uw bezoek, na het diner zult u Keulen bij nacht zien. Heel bijzonder zijn de duizenden sfeervolle lichtjes in de stad en geniet van een warme mok glühwein, het geeft u een geweldig kerstgevoel!

Zaterdag

Bonn
Vanochtend zal onze kapitein koers zetten naar de volgende stad, Bonn. De kerstmarkt in Bonn bevindt zich op en rondom de Münsterplatz, Bottlerplatz en Friedensplatz. De straten die de verschillende pleinen met elkaar verbinden zijn sfeervol gedecoreerd en de geur van Glühwein en peperkoeken op de pleinen brengen je in een heuse kerststemming. U heeft vandaag genoeg tijd om lekker rond te snuffelen tussen het kleurrijke koopwaar in de kraampjes om uw kerstinkopen te doen!

Zondag

Naar huis
Na een paar geweldige dagen varen we vandaag Nederland weer in en keren via Nijmegen (08.00 uur) en Rotterdam (14.00 uur) weer naar huis.

Extra Info

Vanafprijs op basis van 2 Persoonshut Rigoletto Hoofddek Voordeel

Inclusief

• cruise volgens programma
• verblijf in een 2-pers. hut met douche en toilet
• volpension (ontbijt, lunch en diner) vanaf ontbijt 2e dag t/m lunch laatste dag (afhankelijk van vertrekdatum)
• welkomstdrankje
• bij elke lunch en diner een gratis drankje (wijn, bier, fris)
• elke avond een kleine snack
• onbeperkte koffie- en theeservice
• kapiteinsdiner
• Nederlandssprekende reisleiding aan boord

Exclusief

• evt. entreegelden
• servicelijn (optioneel 49,- p.p.)

Informatie over servicelijnen MS Rigoletto en MS Verdi

Indien u gebruik maakt van onze servicelijnen, wordt u vanaf uw de door u gekozen opstapplaats naar het schip gebracht.

Het kan zijn dat u een opstapplaats in gedachten heeft, maar deze op onze website niet kunt selecteren. In dit geval kan de door u gewenste opstapplaats vanwege logistieke redenen helaas niet aangeboden worden voor de door u gekozen afvaart.

Het is natuurlijk mogelijk dat u geen gebruik wenst te maken van onze servicelijnen en liever op eigen gelegenheid naar de plaats van inschepen rijdt (bij boeking, selecteer dan: "ik kom zelf naar het verzamelpunt"). Hieronder vindt u meer informatie indien u geen gebruik wenst te maken van onze servicelijnen.

Inschepen in Nederland:
U kunt er gewoon voor kiezen om een van de opstapplaatsen in Nederland te selecteren, u betaalt dan €49 per persoon. Ook heeft u de mogelijkheid bij cruises waarbij we in Nederland inschepen om op eigen gelegenheid naar de plaats van inschepen te reizen (als u geen gebruik wenst te maken van de servicelijn). Meer informatie over de exacte plaats van inschepen vind u op uw reisbescheiden. Eventuele parkeergelden zijn voor eigen rekening.

Inschepen in het buitenland:
Voor cruises waarbij we in het buitenland inschepen kunt u op eigen gelegenheid naar de plaats van inschepen reizen. U kunt er ook voor kiezen om een van de opstapplaatsen in Nederland te selecteren, u betaalt dan €49 per persoon. Behalve bij de cruise over de Donau en de cruise van Straatsburg over de Rijn naar Antwerpen, daar wordt u naar de plaats van inschepen gebracht.

Parkeergelden:
Eventuele parkeergelden zijn voor eigen rekening.


GELDERLAND

Apeldoorn, Carpoolplaats A-1, Kayersdijk
Arnhem-Zuid, parkeerplaats ingang Rijnhal, Olympus 1
Heumen, wegrestaurant Malden, Jan J.Ludenlaan 2
Nijmegen/Wijchen, Cafe de Teersdijk, Graafseweg 985

LIMBURG

Venray, Station Oostrum / Stationsweg 213

NOORD-HOLLAND

Amsterdam, NS Station Sloterdijk P+R (tourbushalte Hatostraat)
Eigen gelegenheid , aan de Kade

OVERIJSSEL

Goor, Oad garage, Breukersweg 2
Hengelo (ov), Texaco Platinastraat 2, zijkant

UTRECHT

Utrecht, Bushalte/P&R Westraven, Griffioenlaan 1

ZUID-HOLLAND

Rotterdam Capelsebrug, Rijckevorselplein voor Metrostation