0547-28 44 88
U bevindt zich hier Home duitsland Air Miles Kerstmarkt Oberhausen Reisnummer: DTP092
Delen:
Aan favorieten toevoegen
Air Miles Kerstmarkt Oberhausen
duitsland | Nordrhein-Westfalen | Oberhausen
va. 24,-
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Vertrekdatum
In het kort
 Verzilver hier uw voucher!
 Slechts 18,- + 600 Air Miles
 Inclusief goed gevulde goodie bag

Air Miles Kerstmarkt Oberhausen

Bezoek de Oberhausen CENTRO kerstmarkt. Net over de grens Arnhem beland je in een sprookjesachtige wereld vol glinsterende kerstversieringen en gezellige kraampjes. Een walhalla voor kerstshoppers en de manier om in een ultieme kerststemming te komen! Deze kerstmarkt is met ongeveer 150 houten hutten een van de grootste kerstmarkten in het Ruhrgebied. Er is niet alleen zoete en hartige gerechten, maar ook veel van de ambachten.

Inclusief goed gevulde goodie bag

Bekijk beschikbaarheid
ˆ

Extra Info

U vertrekt in de ochtend tussen 08.30-10.30 (indicatief; de definitieve opstaptijd volgt 4 dagen voor vertrek) vanaf uw opstapplaats richting Oberhausen CENTRO waar u aan het begin van de middag aan zult komen. Aan het begin van de avond, tussen 18.00 - 19.00 uur, vertrekt u weer huiswaarts. Op die manier kunt u ook optimaal genieten van de verlichte kerstmarkt en heeft u voldoende tijd om wat te eten voordat we weer vertrekken richting Nederland. Op die manier kunt u ook optimaal genieten van de verlichte kerstmarkt en heeft u voldoende tijd om wat te eten voordat we weer vertrekken richting Nederland.

Let op: de definitieve opstaptijd ontvangt u uiterlijk 4 dagen voor vertrek.

Inclusief
• Vervoer per luxe bus
• Goodie bag

Minimum aantal deelnemers
Oad biedt opstapplaatsen onder voorbehoud van voldoende deelname. Oad streeft ernaar om de routes zo optimaal mogelijk in te richten zodat de reistijd voor de klant zo minimaal mogelijk is. Mocht de situatie zich voordoen dat een opstapplaats geannuleerd wordt dan zal Oad waarmogelijk een alternatieve opstapplaats danwel bestemming danwel vertrekdatum bieden.