ACTIE!
Kerstreizen Vroegboekactie:
• Géén reserveringskosten.
• Gratis een dagje uit naar de kerstmarkt
• Gratis kerstgeschenk tijdens de reis
Gebruik tijdens het boeken bij stap 1 actiecode KERST28ADC en profiteer van deze actie.
Actie is geldig t/m 31 juli!
U bevindt zich hier HomeduitslandKerstcruise over de RijnReisnummer: BBRI18
Delen:
Aan favorieten toevoegen
Kerstcruise over de Rijn
duitsland | Rijn
Reisnummer: BBRI18
va. 0,-
info-price
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €19.50 per boeking
Excl. Calamiteitenfonds €2.50 per boeking
Vertrekdatum
In het kort
 Kerstcruise per luxe MS Rigoletto
 Uitstekende maaltijden en gezelligheid aan boord
 O.a. Düsseldorf, Keulen, Bonn en Mainz
De reis
 Unieke Kerstcruise over de Rijn
 Prachtig versierde steden in kerstsfeer
 Bezoek warm aangeklede Kerstmarkten

Riviercruise Duitsland - over de Rijn

Tijdens deze feestelijke riviercruise Duitsland kunt u de kerstdagen op een heel speciale en stijlvolle wijze doorbrengen. Het sfeervolle kerstfeest wordt aan boord op een unieke manier gevierd. De prachtige heuvelachtige Rijn omgeving wordt afgewisseld met indrukwekkende verlichte en versierde steden waar alles kerst ademt. Breng een bezoek aan een van de vele kerstmarkten in Düsseldorf, Keulen en Bonn of kies ervoor om mee te gaan naar een bijzondere avondmis op kerstavond in Mainz. Aan boord treft u een warme ambiance, excellente verzorging en behulpzame bemanning in combinatie met de fantastische omgeving van de Rijn zal deze kerstcruise een onvergetelijke ervaring worden!

Hoogtepunten

Prachtig versierde steden in kerstsfeer
Kerstmarkten Düsseldorf, Keulen en Bonn
Prachtige Mainzer Dom in Mainz
Kerken en burgerhuizen in Koblenz
Deutsche Eck waar de Rijn en Moezel samenvloeien

Bekijk beschikbaarheid
ˆ

MS Rigoletto ****

Algemeen

Uw verblijf op het exclusieve vlaggenschip, de ms Rigoletto, verandert uw wereld. Maak kennis met het avontuur van de riviercruise. Maar ervaar ook de gezelligheid aan boord, waar het personeel echt tijd voor u heeft. Zo heeft u alle tijd voor uzelf. Heerlijk en zorgeloos. En ondertussen wordt u door de uiterst vriendelijke bemanning in de watten gelegd. Van de vroege ochtend tot de late avond. Aan boord zal het u aan niets ontbreken.

Het 4 sterren schip is in 2003 van 95 naar 105 meter verlengd en gerenoveerd met in de gedachte alle wensen van de passagiers te kunnen vervullen. De Rigoletto is een bijzonder elegant schip dat van binnen met veel hout en messing is afgewerkt. Samen met de warme tinten van het meubilair straalt zij een warme welkome atmosfeer uit.

Faciliteiten

• receptie
• restaurant
• lounge
• bar
• bibliotheek
• souvenirshop
• wifi

Er is een stoellift aan boord waarmee het bovendek en het restaurant te bereiken is.

Wifi (tegen betaling):
• 100 MB € 7,50
• 300 MB € 20,-
• 500 MB € 35,-

Hutten

De stijlvol ingerichte cabines op de MS Rigoletto bevinden zich aan de buitenkant van het schip. Ze beschikken over tv, föhn, kluisje, airco en een badkamer met douche en toilet. Overdag heeft uw cabine twee comfortabele zitplaatsen van waaruit u van het steeds veranderende uitzicht kunt genieten. Als u een eenpersoonshut boekt, verblijft u in een tweepersoonshut voor alleengebruik.

Promenadedek
Op het promenadedek bevinden zich tweepersoonshutten (ca. 12m2). Naast de gebruikelijke faciliteiten hebben de hutten panoramavensters die u kunt openen. Op het promenadedek liggen ook een tweetal ruime Junior Suite.

Hoofddek
Ook op het hoofddek bevinden zich tweepersoonshutten (ca. 12m2). Naast de gebruikelijke faciliteiten hebben de hutten panoramavensters die u kunt openen.

Extra informatie

Verzorging
U verblijft op dit luxe schip op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner). Alle maaltijden worden aan boord vers voor u bereid.

• Na het inschepen krijgt u een welkomstcocktail en aansluitend een welkomstdiner (geen welkomstdiner bij de Kerstmarktcruises met vertrek op 7/12 en 14/12 (BBRI17)).
• ‘s Ochtends kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.
• Voor de driegangenlunch heeft u de keus uit twee hoofdgerechten.
• Voor het viergangendiner heeft u de keus uit verschillende hoofd- en nagerechten.
• Bij elk lunch en elk diner krijgt u een gratis drankje (wijn, bier, fris).
• Op een avond tijdens de cruise wordt u uitgenodigd voor de kapiteinscocktail en aansluitend het kapiteinsdiner.
• U kunt onbeperkt gebruikmaken van de koffie en theeservice.
• Elke avond zal in de salon een snack geserveerd worden.

Rolstoel en rollator
Heeft u een rolstoel of rollator, dan kunt u deze meenemen en aan boord gebruiken. De rederij is ook in het bezit van (reserve) rollators en rolstoelen. Geef bij boeking aan of u gebruikmaakt van een rollator of rolstoel, ook als u deze zelf meeneemt.

Donderdag

Naar Düsseldorf
We gaan rond 15:00 uur in Nijmegen aan boord van het schip. We varen vanaf Nijmegen al snel Duitsland in. Aan boord stelt te bemanning zich aan u voor en vanavond wordt het eerste diner geserveerd.

Vrijdag

Düsseldorf
Onze eerste stop van deze cruise is Düsseldorf, waar we na de lunch aanleggen. U heeft de hele middag om de versierde stad te verkennen. Düsseldorf is het ideale uitstapje voor elke kerstliefhebber. Oordeel zelf en struin op uw gemak over de sfeervolle kerstmarkten en door de winkelstraten van Düsseldorf.

Zaterdag

Keulen
Vanochtend vroeg beginnen we te varen en na het ontbijt meren we aan in Keulen. U bent de gehele dag in deze stad. In het gezellige centrum zult u meerdere kerstmarkten en versierde straten vinden met ieder zijn eigen sfeer. Zodra u het centrum inloopt ziet u de Dom van Keulen. De meest traditionele kerstmarkt vindt u op de ‘Altmarkt’, dit is misschien wel de mooiste kerstmarkt van Duitsland.

Zondag

Bonn
Vanmorgen legt ons schip aan in de voormalig West-Duitse hoofdstad Bonn. Ook hier treft u een in kerstsferen versierde stad. U heeft ruim de tijd om op uw gemak de kerstmarkten en bezienswaardigheden als het Altes Rathaus en de Münster van Bonn te bezoeken. We lunchen aan boord van de Rigoletto en aan het begin van de avond zetten we koers naar de interessante stad Mainz.

Maandag

Mainz
Vanochtend geniet u al varend van het ontbijt. We varen een prachtig stuk; waar de Rijn door de heuvels kronkelt langs steden als Boppard en Sankt Goarhausen. Ook passeren we de beroemde Loreley op weg naar Mainz, waar we in de middag aanleggen. Een prachtige stad aan de Rijn, met de Mainzer Dom in de Altstadt. U heeft de mogelijkheid om mee te gaan naar een kerk voor de avondmis. U kunt zich verheugen op een gezellige kerstavond aan boord van ons schip.

Dinsdag

Eerste Kerstdag - Koblenz
Vandaag varen we over het mooiste stuk van de Rijn terug naar Koblenz. De Rijn stroomt hier door een heuvelachtig landschap met wijngaarden, burchten en kastelen. In de middag meren we aan in Koblenz. Hier komen de Rijn en Moezel samen bij het beroemde Deutsches Eck. Ook getuigen de kerken en deftige burgerhuizen van een rijk verleden. Vanavond genieten we van een heerlijk kerstdiner.

Woensdag

Tweede Kerstdag - naar Duisburg
Terwijl u aan het kerstontbijt zit, zet onze kapitein koers naar het noorden. We brengen de dag varend door en komen langs steden als Königswinter, Keulen en Düsseldorf. U heeft alle tijd om te genieten van de mooie panorama’s, een spelletje te spelen of een praatje te maken met uw cruisegenoten. In de namiddag arriveren we in Duisburg. Vanavond geniet u alweer van het laatste diner aan boord.

Donderdag

Naar Nijmegen
Na het ontbijt komt deze bijzondere kerstcruise ten einde en kunt u in Nijmegen van boord. Wij hopen dat u met fantastische herinneringen huiswaarts keert.

Inclusief

• cruise volgens programma
• verblijf in een 2-pers. hut met douche en toilet
• volpension (ontbijt, lunch en diner) vanaf diner eerste dag t/m ontbijt laatste dag
• welkomstdrankje
• bij elke lunch en elk diner een gratis drankje (wijn, bier, fris)
• uitgebreide kerstdiners
• elke avond een kleine snack
• onbeperkte koffie- en theeservice
• kapiteinsdiner
• Nederlandssprekende cruiseleiding aan boord

Exclusief

• evt. entreegelden
• excursies (alleen aan boord bij te boeken en betalen)

Extra Info

Vanafprijs op basis van 2 Persoonshut Rigoletto Hoofddek Voordeel

Ontspannen vertrek

Onze servicelijnbus brengt u vanaf één van de opstapplaatsen naar de schepen. De servicelijnen zijn voor al onze riviercruises verbeterd. U wordt middels een directe servicelijn vanaf uw opstapplaats, via verschillende opstapplaatsen, direct naar het schip gebracht. Wanneer u ervoor kiest om een servicelijn bij te boeken dan is dit geheel gratis.
Voor de riviercruises in de periode van april 2018 t/m oktober 2018 en voor de Kerstcruise over de Rijn bieden wij geen taxiservice aan.

Gratis parkeren bij onze vestigingen in Goor en Lijnden
Als u opstapt in Goor kunt u de auto gedurende de vakantie gratis parkeren bij het Oad Hoofdkantoor, Breukersweg 2 in Goor.
Als u opstapt in Lijnden kunt u de auto gedurende de vakantie gratis parkeren bij de Oad vestiging aan de Hoofdweg 329 in Lijnden.

Hieronder vindt u een overzicht van opstapplaatsen die u bij deze reis kunt kiezen.

GELDERLAND

Apeldoorn, Carpoolplaats A-1, Kayersdijk
Arnhem, parkeerplaats Mc Donalds Gelredome
Nijmegen, Waalkade (Riviercruise)
Nijmegen/Wijchen, Café de Teersdijk, Graafseweg 985

NOORD-BRABANT

Breda/Prinsenbeek, Int. bushalte Parkeerterrein Elleboog
Den Bosch, Halte ingang Transferium, Pettelaarpark
Eindhoven, P+R Meerhoven/Transferium, Sliffertsestraat 304
Tilburg, Zwembad Stappegoor, Stappegoorweg 1

NOORD-HOLLAND

Amsterdam, NS Station Sloterdijk P+R (tourbushalte Hatostraat)
Lijnden, Oad vestiging, Hoofdweg 329

NORDRHEIN-WESTFALEN

Bonn Kade, BPS Steiger, Brassertufer (Riviercruise)

OVERIJSSEL

Deventer, Parkeerplaats McDonald's, Deventerweg 121a
Enschede, Station NS, Kennispark
Goor, Oad hoofdkantoor, Breukersweg 2
Hengelo (ov), Shell Platinastraat 2, zijkant
Zwolle, P+R Hanzelaan/achterzijde Station NS

UTRECHT

Utrecht, Bushalte/P+R Westraven, Griffioenlaan 1
Veenendaal West, KFC/Burger King Parking, Rondweg-West 256

ZUID-HOLLAND

Den Haag, Busplatform bij Centraal Station
Rotterdam Capelsebrug, Rijckevorselplein voor Metrostation