arrow_drop_up
Terug naar reizen | HomeGriekenlandVlieg-rondreis Grand Tour Griekenland
Reisnummer: VRGR31
va. 0,-Per persoon
info
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €25 per boeking
Vertrekdatum
Aan favorieten toevoegen
Vlieg-rondreis Grand Tour Griekenland
Griekenland
 Reis met kleine groep, maximaal 30 personen
 Onder begeleiding van deskundige Oad reisleiding
 Bezoek aan Meteorakloosters

Rondreis Griekenland

Griekenland, het land van de klassieke oudheid, van mythologische goden en de oudste bekende democratie. Door landstreken zoals de Pilion, met pijnwouden, fruitbomen en prachtige vergezichten of naar het idyllisch en geïsoleerd gelegen bergdorp Metsovo. We nemen u mee naar Lefkada, het prachtige groene eiland in de Ionische Zee, naar de landstreek Epirus en het stadje Pylos op de Peloponnesos. Tezamen met de hoogtepunten uit de klassieke oudheid, zoals Athene, Delphi, Olympia, het theater van E...pidaurus en de Meteorakloosters, vormen al deze ingrediënten een ideale mix voor deze mooie rondreis Griekenland. Lees meer over Vlieg-rondreis Grand Tour Griekenland

Hoogtepunten

Delphi: Heiligdom van de god Apollo
Gezellige Griekse plaats Volós
Meteorakloosters
Dorpje Metsovo in het Pindosgebergte
Kloostereiland Nisi
Schiereiland Lefkada
Havenstad Nafpaktos
Olympia: geboortegrond van de Olympische Spelen
Historische stad Pylos
Venetiaanse Fort in Methoni
Byzantijnse ruïnestad Mystrás
Theater van Epidaurus
Kanaal van Korinthe
De Akropolis in Athene

Dagprogramma

location_onHeenreis
Vlucht van Amsterdam naar Athene. We rijden door een afwisselend berglandschap naar ons hotel in de omgeving van Delphi waar we één nacht zullen verblijven.

location_onDelphi, Volós
Vandaag bezoeken we één van de belangrijkste archeologische ontdekkingen van Griekenland, het heiligdom van Apollo in Delphi, cultusplaats van de god Apollo, maar ook van het 'orakel' van Delphi. Onder leiding van een lokale gids maken we een wandeling over het archeologische terrein en zien onder andere de ruïnes van de Apollotempel uit de 4e eeuw voor Christus. Na een bezoek aan het nabijgelegen museum rijden we naar de gezellige havenplaats Volos, gelegen aan de Pagasitische Golf en aan de voet van het Piliogebergte. We verblijven twee nachten in de omgeving van Volos.

location_onPiliogebergte en Egeïsche Zee
Vandaag volgt een prachtige route door één van de mooiste natuurgebieden van Griekenland, het schiereiland Pilion, 'het land van de centauren', de bekende paardmensen uit de Griekse mythologie. We rijden de Pilioberg omhoog naar het karakteristieke dorp Makrinitsa met zijn leistenen daken voor een korte wandeling. U heeft een prachtig uitzicht op Volos. Via Portaria richting de Egeïsche kust waarbij we door een zeer divers landschap met eeuwenoude platanen, pijnbomen, cipressen, fuitbomen en tamme kastanjes rijden. Mooie vergezichten op pittoreske dorpjes en een schitterend panorama over de Egeische Zee. Ter afsluiting van onze tocht maken we een zwemstop bij de Pagasitische Golf of voor een wandeling langs de kust.

location_onKalambaka, Meteorakloosters
In de ochtend rijden we naar Kalambaka, een stadje met een rijke historie en bijzondere monumenten. Het is gebouwd aan de voet van het Meteora Rotsgebergte. Meteora betekent 'verheven boven de aarde'. We gaan verder omhoog naar de ca. 300 meter hoog gelegen Meteorakloosters. Tot slot rijden we door het Pindosgebergte naar het traditionele Griekse bergdorp Metsovo waar we twee nachten zullen verblijven.

location_onMetsovo, St. Nikolaas Klooster
's Morgens maken we een mooie, maar steile wandeling naar het klooster van de Heilige Nikolaas, gelegen in een diepgroen ravijn. Het klooster is gebouwd in de 14e eeuw, maar er zijn aanwijzingen dat het nog ouder zou zijn. De middag is ter vrije besteding. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het stamhuis van de enige adellijke Griekse familie Tositsa-Averof, nu een museum.

location_onIoannina, Nisi enLefkada
We verlaten het binnenland van Griekenland en rijden een mooie route door de uitlopers van het Pindosgebergte richting het westen. Bij de historische stad Ioannina maken we een oversteek naar het kloostereiland Nisi, in het ondiepe Pamvotismeer. Hier liggen enkele Byzantijnse kloosters. Wij bezoeken het Panteleïmonosklooster, waar de beruchte strijd tegen de wrede overheerser Ali Pasha zich heeft afgespeeld. 's Middags rijden we naar het schiereiland Lefkada waar we drie nachten verblijven. Het diner is vanavond inbegrepen.

location_onVrije dag of Lefkada
Wie zin heeft kan vandaag mee op pad voor een verkenningstocht over het eiland met prachtige vergezichten over het binnenland en langs de kust, waarbij ook een bezoek wordt gebracht aan het pittoreske haventje Vassiliki en de badplaats Nidri (optioneel, kosten ca. € 24,- p.p.). Het diner is de komende twee nachte niet inbegrepen, in de omgeving van uw hotel zijn voldoende gezellige restaurantjes.

location_onVrije dag
Vandaag kunt u lekker genieten van zon, zee en de heerlijke Griekse sfeer. Slenter bijvoorbeeld door Lefkada stad met de mooie kerkjes, langs het jachthaventje of luier aan het mooie zandstrand van Kathisma.

location_onOlympia
We verlaten het schiereiland Lefkada en rijden terug naar het vasteland. Een mooie route langs de Golf van Amvrakiko en via de Golf van Patras naar het havenstadje Nafpaktos aan de Golf van Korinthe. We maken een stop bij het schilderachtige haventje. Hier heeft zich de beroemde Zeeslag van Lepanto afgespeeld in 1571 en is het in handen geweest van zowel de Venetianen als de Turken. We steken tussen de Golf van Korinthe en de Golf van Patras over naar de Peloponnesos, lange tijd het grootste schiereiland van Griekenland, nu een eiland. Via de havenstad Patras rijden we door een weelderig begroeide vallei naar de bekende historische stad Olympia waar we één nacht zullen verblijven.

location_onOlympia, Pylos
Vandaag bezoeken we de geboortegrond van de Olympische Spelen: Olympia. In Olympia regeerden de oppergod Zeus en zijn gemalin Hera over de Altis, het heilige woud, terwijl zijn vader Kronos zich op de nabijgelegen heuvel vestigde die zijn naam kreeg: Kronion. We zien hier de resten van de tempel van Hera, de tempel van oppergod Zeus en het Metroön, gewijd aan de moedergodin Gaia. Onder leiding van een lokale gids hoort u alles over de geschiedenis van deze bijzondere historische plaats. Langs de westkust van de Peloponnesos rijden wij naar de baai van Navarino waar we twee nachten zullen verblijven in het kustplaatsje Pylos.

location_onPylos, Methoni
Vandaag gaan we Pylos en omgeving ontdekken. In Pylos versloegen de Franse, Engelse en Russische schepen een overmacht aan Turkse en Egyptische schepen in de zeeslag van Navarino. In Pylos maken we - indien mogelijk - een wandeling door de Turkse vesting Neokastro. Vervolgens rijden we naar het dorpje Methoni, schilderachtig gelegen aan zee, met een imposante vesting. We maken een wandeling door de historische Venetiaanse Burcht met een prachtig uitzicht op zee.

location_onVia Mystrás naar omgeving van Nafplion
We verlaten de westkust van de Peloponnesos en rijden naar de verlaten Byzantijnse ruïnestad Mystrás. In de 15e eeuw telde deze stad meer dan 40.000 inwoners. Na verschillende belegeringen te hebben doorstaan kwam de fatale klap rond 1770 toen de Albanezen, gezonden door de Turken, de stad nagenoeg volledig verwoestten. Tegenwoordig vinden we hier een aantal Byzantijnse kloosterruïnes met prachtige fresco's, waarvan sommige kloosters nog in gebruik zijn. In de middag rijden we door de regio Laconië via Sparti en Tripolis naar de omgeving Nafplion waar we één nacht zullen verblijven.

location_onEpidaurus
In de ochtend maken we een stop in het romantische stadje Nafplion. Daarna bezoeken we onder leiding van een lokale gids het beroemde theater van Epidaurus. Het rond 330 voor Christus gebouwde immense en best bewaarde theater van Griekenland bood plaats aan 14.000 bezoekers. Door de bijzondere ligging en bouw volgens wiskundige principes heeft dit theater een zeer goede akoestiek. Een kleine zucht vanaf de vloer wordt ongestoord naar de hoogste zitplaats gedragen. In de middag rijden we naar het Kanaal van Korinthe. De bouw van het lijnrechte kanaal is na meerdere pogingen eindelijk in 1893 voltooid en is ruim 6 km lang, ca. 23 meter breed en 6.5 - 8 meter diep. Door de bouw van het kanaal is de Peloponnesus geen schiereiland meer, maar een eiland. Daarna rijden we naar de Marathonkust bij Athene waar we twee nachten zullen verblijven.

location_onAthene
Vandaag gaan we de Griekse hoofdstad Athene ontdekken. Onder leiding van een gids bezoeken we de beroemde Akropolis van Athene. We krijgen hier een rondleiding en zien onder meer de tempel van Athena: het indrukwekkende Parthenon, maar ook de tempel van Niké en het Ereichteion met de bijzondere kariatiden; pilasters in de vorm van vrouwenbeelden. De middag is ter vrije besteding.

location_onTerugreis
Transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Accommodatie(s)

U verblijft in prima drie- tot viersterrenhotels. U kamer beschikt over een badkamer met bad of douche en toilet. De meeste hotel beschikken over een lift en airconditioning. Genoemde hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Hotel Pan ***

Het sfeervolle kleinschalig familiehotel Pan is gebouwd in neoklassieke stijl op slecht 500 meter van de archeologische opgravingen van Delphi. Het sfeervolle hotel ligt middenin het centrum van Delphi. Vanaf het hotel heeft u een prachtig uitzicht ...

Lees meer
Hotel Xenia Portaria Palace ****

Het mooie sfeervolle Hotel Xenia Palace Portaria ligt in de plaats Portaria met uitzicht over de stad Volos. Op ca. 5 minuten lopen van het centrale plein van Portaria.

Lees meer
Hotel Apollon **+

Het gezellige Hotel Apollon ligt in het centrum van het tradionelte Griekse bergdorpje Metsovo. Het hotel is gevestigd in een historisch pand.

Lees meer
Lefkas Hotel ***

Het keurige Hotel Lefkas is onlangs gerenoveerd en ligt aan de rand van de stad Lefkas, op ca. 700 meter van het grootste strand van het eiland Lefkas. Op loopafstand van de haven, het Sikelianou plein en het Iroon plein.

Lees meer
Hotel Neda ***

Het nette Hotel Neda ligt rustig gelegen in en hotel in Olympia, op ca. 300 meter van de beroemde opgravingen.

Lees meer
Karalis City Hotel ***

Het keurige, onlangs gerenoveerde Karalis City Hotel is klassiek ingericht en ligt in Pylos Messinia. Het mooie hotel kijkt uit over de haven van Pylos, ligt op ca. 150 meter van het strand en op loopafstand van het centrale plein.

Lees meer

In een rustige omgeving biedt het hotel een warme gastvrijheid in een tropisch paradijs. Paradise lost bevindt zich op 100 meter van het strand.

Lees meer
Hotel Mati ****

De verlengingsweek is in hotel Mati. Dit sfeervolle hotel ligt aan het strand in het plaatsje Mati aan de Marathonkust, op ca. 25 km van het centrum van Athene.

Lees meer
sluiten
Hotel Pan ***
sluiten
Griekenland - Delphi - Hotel Pan
Griekenland - Delphi - Hotel Pan
Griekenland - Delphi - Hotel Pan
Griekenland - Delphi - Hotel Pan
Griekenland - Delphi - Hotel Pan
Griekenland - Delphi - Hotel Artemis
Griekenland - Delphi - Hotel Artemis
Griekenland - Delphi - Hotel Artemis
Griekenland - Delphi - Hotel Artemis
Griekenland - Delphi - Hotel Artemis
Griekenland - Delphi - Hotel Artemis
Griekenland - Delphi - Hotel Artemis
Griekenland - Delphi - Hotel Pan
Griekenland - Delphi - Hotel Pan
Griekenland - Delphi - Hotel Pan
Griekenland - Delphi - Hotel Pan
Griekenland - Delphi - Hotel Pan
Griekenland - Delphi - Hotel Pan
Griekenland - Delphi - Hotel Pan
Griekenland - Delphi - Hotel Pan
Griekenland - Delphi - Hotel Pan
Griekenland - Delphi - Hotel Pan
Griekenland - Delphi - Hotel Pan
Griekenland - Delphi - Hotel Pan
Griekenland - Delphi - Hotel Pan
Griekenland - Delphi - Hotel Artemis

Ligging

Het sfeervolle kleinschalig familiehotel Pan is gebouwd in neoklassieke stijl op slecht 500 meter van de archeologische opgravingen van Delphi. Het sfeervolle hotel ligt middenin het centrum van Delphi. Vanaf het hotel heeft u een prachtig uitzicht over een vallei met olijfbomen en in de verte de Golf van Korinthe. Er zijn ook kamers gereserveerd in het tegenover gelegen hotel Artemis.

Faciliteiten

• receptie
• lounge
• restaurant
• bar
• terras
• lift
• gratis wifi

Kamer

De nette met warme kleuren ingerichte kamer beschikt over tv, telefoon, airconditioning, gratis wifi en een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. De meeste kamers beschikken over een balkon.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• diner buffet

Hotel Xenia Portaria Palace ****
sluiten
Griekenland - Portaria - Xenia Palace
Griekenland - Portaria - Xenia Palace
Griekenland - Portaria - Xenia Palace
Griekenland - Portaria - Xenia Palace
Griekenland - Portaria - Xenia Palace
Griekenland - Portaria - Xenia Palace
Griekenland - Portaria - Xenia Palace
Griekenland - Portaria - Xenia Palace
Griekenland - Portaria - Xenia Palace
Griekenland - Portaria - Xenia Palace
Griekenland - Portaria - Xenia Palace
Griekenland - Portaria - Xenia Palace
Griekenland - Portaria - Xenia Palace
Griekenland - Portaria - Xenia Palace
Griekenland - Portaria - Xenia Palace
Griekenland - Portaria - Xenia Palace
Griekenland - Portaria - Xenia Palace
Griekenland - Portaria - Xenia Palace
Griekenland - Portaria - Xenia Palace
Griekenland - Portaria - Xenia Palace

Ligging

Het mooie sfeervolle Hotel Xenia Palace Portaria ligt in de plaats Portaria met uitzicht over de stad Volos. Op ca. 5 minuten lopen van het centrale plein van Portaria.

Faciliteiten

• receptie
• lounge
• restaurant Belvedere
• café-bar La Veranda
• tuin met terras
• lift
• gratis wifi
• buitenzwembad met zonneterras met ligbedden (seizoensgebonden)
• spa faciliteiten als jacuzzi en sauna (€)
• fitness ruimte

Kamer

De nette ingerichte kamer beschikt over tv, telefoon, airconditioning, koelkastje, gratis wifi en een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. De meeste kamers beschikken over een balkon of terras.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• dinerbuffet

Hotel Apollon **+
sluiten
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon - 2-persoonskamer
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon - aanzicht
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon - aanzicht
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon - restaurant
Griekenland - Metsovo - Hotel Apollon - 2-persoonskamer

Algemeen

Ligging

Het gezellige Hotel Apollon ligt in het centrum van het tradionelte Griekse bergdorpje Metsovo. Het hotel is gevestigd in een historisch pand.

Faciliteiten

• receptie
• restaurant
• bar
• zonneterras
• tuin
• lift
• gratis wifi

Kamer

De keurig ingerichte kamer beschikt over tv, telefoon, koelkastje, gratis wifi en een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Sommige kamers beschikken over een balkon.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• dinerbuffet

Lefkas Hotel ***
sluiten
Griekenland - Lefkada - Hotel Lefkas - aanzicht
Griekenland - Lefkada - Hotel Lefkas - 2-persoonskamer
Griekenland - Lefkada - Hotel Lefkas - uitzicht
Griekenland - Lefkada - Hotel Lefkas - 2-persoonskamer
Griekenland - Lefkas - Nidri - Hotel Lefkas
Griekenland - Lefkas - Nidri - Hotel Lefkas
Griekenland - Lefkas - Nidri - Hotel Lefkas
Griekenland - Lefkas - Nidri - Hotel Lefkas
Griekenland - Lefkas - Nidri - Hotel Lefkas
Griekenland - Lefkas - Nidri - Hotel Lefkas
Griekenland - Lefkas - Nidri - Hotel Lefkas
Griekenland - Lefkas - Nidri - Hotel Lefkas
Griekenland - Lefkas - Nidri - Hotel Lefkas
Griekenland - Lefkas - Nidri - Hotel Lefkas
Griekenland - Lefkas - Nidri - Hotel Lefkas
Griekenland - Lefkas - Nidri - Hotel Lefkas
Griekenland - Lefkas - Nidri - Hotel Lefkas
Griekenland - Lefkas - Nidri - Hotel Lefkas
Griekenland - Lefkas - Nidri - Hotel Lefkas
Griekenland - Lefkas - Nidri - Hotel Lefkas
Griekenland - Lefkas - Nidri - Hotel Lefkas
Griekenland - Lefkas - Nidri - Hotel Lefkas
Griekenland - Lefkas - Nidri - Hotel Lefkas
Griekenland - Lefkas - Nidri - Hotel Lefkas
Griekenland - Lefkas - Nidri - Hotel Lefkas
Griekenland - Lefkas - Nidri - Hotel Lefkas
Griekenland - Lefkada - Hotel Lefkas - terras

Ligging

Het keurige Hotel Lefkas is onlangs gerenoveerd en ligt aan de rand van de stad Lefkas, op ca. 700 meter van het grootste strand van het eiland Lefkas. Op loopafstand van de haven, het Sikelianou plein en het Iroon plein.

Faciliteiten

• receptie
• restaurant
• bar
• terras
• lift
• gratis wifi

Kamer

De keurig ingerichte kamer beschikt over tv, telefoon, airconditioning, koelkastje, gratis wifi en een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Sommige kamers beschikken over een balkon.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• diner buffet

Hotel Neda ***
sluiten
Griekenland - Olympia - Hotel Neda
Griekenland - Olympia - Hotel Neda - terras
Griekenland - Olympia - Hotel Neda
Griekenland - Olympia - Hotel Neda
Griekenland - Olympia - Hotel Neda
Griekenland - Olympia - Hotel Neda
Griekenland - Olympia - Hotel Neda
Griekenland - Olympia - Hotel Neda
Griekenland - Olympia - Hotel Neda
Griekenland - Olympia - Hotel Neda
Griekenland - Olympia - Hotel Neda
Griekenland - Olympia - Hotel Neda
Griekenland - Olympia - Hotel Neda
Griekenland - Olympia - Hotel Neda
Griekenland - Olympia - Hotel Neda
Griekenland - Olympia - Hotel Neda - terras
Griekenland - Olympia - Hotel Neda
Griekenland - Olympia - Hotel Neda
Griekenland - Olympia - Hotel Neda
Griekenland - Olympia - Hotel Neda
Griekenland - Olympia - Hotel Neda
Griekenland - Olympia - Hotel Neda
Griekenland - Olympia - Hotel Neda
Griekenland - Olympia - Hotel Neda
Griekenland - Olympia - Hotel Neda - bar
Griekenland - Olympia - Hotel Neda - 2/4-persoonskamer
Griekenland - Olympia - Hotel Neda - zwembad

Ligging

Het nette Hotel Neda ligt rustig gelegen in en hotel in Olympia, op ca. 300 meter van de beroemde opgravingen.

Faciliteiten

• receptie
• restaurant
• bar
• terras
• lift
• gratis wifi
• buitenzwembad met zonneterras met ligbedden
• zwembadbar

Kamer

De nette ingerichte kamer beschikt over tv, telefoon, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, koelkastje, gratis wifi en een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Alle kamers beschikken over een balkon.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• diner buffet

Karalis City Hotel ***
sluiten
Griekenland - Pylos - Hotel Karalis City
Griekenland - Pylos - Hotel Karalis - 2-persoonskamer
Griekenland - Pylos - Hotel Karalis City
Griekenland - Pylos - Hotel Karalis City
Griekenland - Pylos - Hotel Karalis City
Griekenland - Pylos - Hotel Karalis City
Griekenland - Pylos - Hotel Karalis City
Griekenland - Pylos - Hotel Karalis City
Griekenland - Pylos - Hotel Karalis City
Griekenland - Pylos - Hotel Karalis City
Griekenland - Pylos - Hotel Karalis City
Griekenland - Pylos - Hotel Karalis City
Griekenland - Pylos - Hotel Karalis City
Griekenland - Pylos - Hotel Karalis City

Algemeen

Ligging

Het keurige, onlangs gerenoveerde Karalis City Hotel is klassiek ingericht en ligt in Pylos Messinia. Het mooie hotel kijkt uit over de haven van Pylos, ligt op ca. 150 meter van het strand en op loopafstand van het centrale plein.

Faciliteiten

• receptie
• restaurant
• bar
• lift
• gratis wifi

Kamer

De modern klassiek ingerichte kamers beschikken over tv, telefoon, airconditioning, koelkastje, gratis wifi en een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Alle kamers beschikken over een balkon.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• diner buffet

sluiten
ACC-GR-GTG-PARADISE
ACC-GR-GTG-PARADISE
ACC-GR-GTG-PARADISE
ACC-GR-GTG-PARADISE
ACC-GR-GTG-PARADISE
ACC-GR-GTG-PARADISE
ACC-GR-GTG-PARADISE

Ligging

In een rustige omgeving biedt het hotel een warme gastvrijheid in een tropisch paradijs. Paradise lost bevindt zich op 100 meter van het strand.

Faciliteiten

• receptie
• lift
• restaurant
• bar
• zwembad
• wellnessfaciliteiten
• gratis wifi

Kamer

U zult verblijven in een kamer met balkon. De kamers beschikken over eigen badkamer met een bad of douche en wc.

Extra informatie

• ontbijt buffet
• diner

Hotel Mati ****
sluiten
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati
Griekenland - Marathonkust - Mati - Hotel Mati

Algemeen

De verlengingsweek is in hotel Mati. Dit sfeervolle hotel ligt aan het strand in het plaatsje Mati aan de Marathonkust, op ca. 25 km van het centrum van Athene.

Faciliteiten

• lounge
• restaurant met uitzicht op zee
• bar
• snackbar
• buitenzwembad met terras
• lift
• gratis wifi

Kamer

De smaakvol ingerichte kamers beschikken over tv, telefoon, koelkast, airconditioning en kluisje. Badkamer met bad of douche, toilet en föhn. De meeste kamers beschikken over een balkon.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• dinerbuffet

Hotels onder voorbehoud

Fietsinformatie

Extra's

Autohuur

Info bestemming

Fotoalbum

+200foto's

Businformatie

Opstapplaatsen

Reisinfo

Inclusief

checkvlucht Amsterdam-Athene v.v. per Transavia
checkrondreis per lokale bus met airco
checkhalfpension(ontbijt en diner) vanaf diner 1e dag t/m ontbijt laatste dag (verzorging afhankelijk van vluchttijden). M.u.v. van 2 nachten op Lefkada, hier verblijft u op basis van logies en ontbijt.
checkNederlandssprekende Oad reisleiding tijdens de gehele reis
checklokale gidsen in Delphi, Olympia, Epidaurus en Athene
checkluchthavenbelastingen
checkbrandstof- en veiligheidstoeslagen

Exclusief

checkentreegelden, ca. € 89,- p.p.
checkeventuele lokale toeristenbelasting. Kosten variëren van € 2,- tot € 4,- per persoon per nacht. Ter plaatse te voldoen.

Optioneel bij te boeken:
checkbagage tijdens de vlucht, 1 stuk van max. 20 kg p.p., kosten € 20,- enkele reis p.p. bij vlucht per Transavia
checkexcursies, ter plaatse te voldoen
checkannuleringsverzekering
checkreisverzekering

Extra Info


Omdat uw veiligheid bij ons voorop staat, worden de covid-19 protocollen voor het verantwoord reizen regelmatig aangepast. Hierdoor is het uitvoeren van reizen en eventuele wijzigingen in het programma en/of accommodatie onder voorbehoud. Mocht dit voor u van toepassing zijn, dan wordt u op tijd door ons geïnformeerd. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus en reizen

Extra Info

Uw vlucht
U vliegt met transavia.com of KLM. Ruimbagage is niet inbegrepen en dient u zelf bij transavia.com of KLM.com aan te geven. Meer informatie vindt u bij de reisbescheiden.

Vertrekken vanaf Schiphol
Uw Oad reisleider zal voor u klaarstaan bij de gate vanaf waar u vertrekt.

Minimum aantal deelnemers

Voor alle groepsreizen per vliegtuig geldt een minimum aantal deelnemers van 18 personen. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd.

Mocht dit gebeuren dan wordt u altijd een alternatief aangeboden en ontvangt u tijdig bericht. Afhankelijk van uw reisduur is dit:
checkReisduur t/m 6 dagen: uiterlijk 8 dagen voor vertrek;
checkReisduur van 7 t/m 10 dagen: uiterlijk 14 dagen voor vertrek;
checkReisduur vanaf 11 dagen: uiterlijk 21 dagen voor vertrek.
De aanvangsdatum van uw groepsreis geldt altijd als uitgangspunt.