arrow_drop_up
Terug naar reizen | HomeGroot-BrittanniëSingle vlieg-busreis Schotland
Reisnummer: VESGB51
va. 0,-Per persoon
info
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €25 per boeking
Vertrekdatum
Aan favorieten toevoegen
Single vlieg-busreis Schotland
Groot-Brittannië
 Nieuwe single reis met Oad reisleiding
 Unieke boottocht met oudste stoomschip ter wereld
 Inclusief Three Forth Bridges cruise

Single reis Schotland

Tijdens deze nieuwe Oad reis maken we maken we kennis met het ruige Schotland. We maken een prachtige boottocht over Loch Katrine, genieten van de schitterende natuur in The Trossachs NP. We zien de bijzondere Kelpies en maken een boottocht over de Firth. Geniet van schitterende lochs en glenns. Een bezoek aan de Schotse steden Edinburgh en Glasgow mag uiteraard niet ontbreken.

Hoogtepunten

Stadstour Ediburgh o.l.v. lokale gids
Boottocht Lake Katrine met oudste stoomschip ter wereld
Bootlift Fallkirk
Three Forth Bridges cruise ver de Firth of Forth
Queensferry Crossing, langste tuibrug met drie torens ter wereld
Kasteel Loch Fyne
Stadstour Glasgow o.l.v. lokale gids

Dagprogramma

location_onEdinburgh
U vliegt van Amsterdam naar Glasgow. Na aankomst gaan we eerst de bijzondere hoofdstad Edinburgh ontdekken. Onder leiding van een deskundige gids maken we een tour door deze mooie stad. We zien The Royal Mile, het Palace of Holyrood House en natuurlijk Edinburgh Castle. Na de stadstour krijgt u wat vrije tijd om de stad verder te ontdekken. Aan het einde van de middag rijden we naar ons hotel in Aberfoyle waar we vier nachten zullen verblijven.

location_onLoch Katrine & the Trossach NP
Na het ontbijt rijden we een prachtige route door de Trossach National Park. Aangekomen bij het schitterende Lake Katrine maken we een boottocht met de SS Sir Walter Scott, het oudste stoomschip ter wereld! We varen over het prachtige meer terwijl we luisteren naar oeroude Schotse legendes. Daarna rijden we door het land van de Schotse RobinHood; Rob Roy MacGregor naar de plaats Stirling, waar u het gelijknamige kasteel kan bezoeken.

location_onKelpies, Falkirk wheel & Three Fort Bridges Cruise
Vandaag zien we één van Schotlands meest bijzondere attracties. We rijden naar het plaatsje Falkirk, hier zien we The Kelpies, twee mega grote mythische paarden. Daarna gaan we aan boord van een bootje om 35 meter te worden opgehesen op ’s werelds enige roterende bootlift. We rijden verder richting Edinburgh waar we aan boord gaan van een 90 minuten durende boottocht over de Firth of Forth. We varen onder de drie bijzondere bruggen. De Queensferry Crossing is de langste tuibrug met drie torens ter wereld. De cruise gaat verder naar Inchholm Island waar we van boord gaan om de gelijknamige abdij te bezoeken.

location_onFive Highlands Lochs
Het wordt vandaag weer een prachtige dag! We rijden langs het prachtige Loch Lomond over de Arrochar Alpen en langs Loch Long. We rijden over de ‘Rest and Be Thankful’; de oude vallei weg die Glen Kinglas scheidt van Glen Croe. In het oude stadje Inveraray, schitterend gelegen aan Loch Fyne, zien we ook het gelijknamige kasteel die de skyline domineert. We rijden in noordelijker richting naar de Hooglanden. We maken een fotostop bij Kilchurn Castle bij Loch Awe. Via Perthshire rijden we langs Loch Earn naar het plaatsje Crieff voor wat vrije tijd.

location_onGlasgow, naar huis
We verlaten Aberfoyle en rijden naar de grootste stad van Schotland; Glasgow. Hier maken we onder leiding van een deskundige gids een tour langs de bekendste hoogtepunten van de stad. We zien de kathedraalen George Square. Na de rondleiding heeft u nog wat vrije tijd in de stad. Aan het einde van de middag rijden we naar de luchthaven van Glasgow voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Accommodatie(s)

Het hotel is gelegen in een rustige omgeving in het Queen Elizabeth Forest Park in het Schotse plaatsje Aberfoyle. Ideaal gelegen om de prachtige natuur te ontdekken en op korte afstand van de steden Edinburgh en Glasgow. Op ca. 1,2 km van het pitto...

Lees meer
sluiten
Schotland_ Aberfoyle Hotel Rob Roy***
Schotland_ Aberfoyle Hotel Rob Roy***
Schotland_ Aberfoyle Hotel Rob Roy***_receptie
Schotland_ Aberfoyle Hotel Rob Roy***_lounge
Schotland_ Aberfoyle Hotel Rob Roy***_restaurant
Schotland_ Aberfoyle Hotel Rob Roy***_restaurant
Schotland_ Aberfoyle Hotel Rob Roy***_restaurant
Schotland_ Aberfoyle Hotel Rob Roy***_voorbeeld kamer
Schotland_ Aberfoyle Hotel Rob Roy***_voorbeeld kamer

Ligging

Het hotel is gelegen in een rustige omgeving in het Queen Elizabeth Forest Park in het Schotse plaatsje Aberfoyle. Ideaal gelegen om de prachtige natuur te ontdekken en op korte afstand van de steden Edinburgh en Glasgow. Op ca. 1,2 km van het pittoreske dorpje Aberfoly.

Faciliteiten

• receptie
• lift
• lounge
• bar
• restaurant
• wifi

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• 3-gangen keuzemenu
• 2x live muziek

Extra's

Autohuur

Info bestemming

Op 31 januari 2020 is Groot-Brittannië uit de EU getreden. Hierdoor zijn er nieuwe regels met betrekking tot het reizen naar Groot-Brittannië gekomen.

**Vanaf 1 oktober 2021 heeft u bij de grens naar Groot-Brittannië (Engeland, Wales, Schotland en Noord-Ierland) een geldig paspoort nodig. Met een identiteitskaart kunt u het land niet meer in**

Fotoalbum

+2foto's

Businformatie

Fietsinformatie

Opstapplaatsen

Reisinfo

Inclusief

checkvlucht Amsterdam - Glasgow v.v. per KLM
checkrondreis per Comfort Class bus o.l.v. Oad chauffeur/reisleider
checkhalfpension (ontbijt en diner) vanaf diner eerste dag t/m ontbijt laatste dag
checkboottocht SS Sir Walter Scott
checkbezoek The Kelpies
checkentree Falkirk Wheel, incl bootlift
checkdeskundige lokale gidsen in Edinburgh en Glasgow
checkluchthavenbelastingen
checktoeristenbelasting

Exclusief

checkentreegelden ca. € 35,- p.p.
checkeventuele vluchttoeslagen: indien onze voorraad stoelen volgeboekt is kunnen wij extra stoelen aanvragen bij de KLM tegen een toeslag
checkbagage tijdens de vluchten


Optioneel bij te boeken:
checkoptionele excursies
checkannuleringsverzekering
checkreisverzekering

Extra Info

Ruimbagage
Ruimbagage is niet inbegrepen. Indien u online voor aankomst op de luchthaven uw ruimbagage aanmeldt op KLM.nl dan betaalt u een tarief van € 15,- per stuk per enkele reis voor het eerste stuk ruimbagage (max. 23 kg.)

U heeft dan uw boekingscode nodig. Deze staan vermeldt op de vluchtvoucher van uw reisbescheiden welke u circa 2 weken voor vertrek van ons ontvangt.
Voor het boeken op de luchthaven geldt een tarief van € 40,- per stuk per enkele reis voor het eerste stuk ruimbagage (max. 23 kg.)

Indien u lid bent van het KLM Flying Blue programma krijgt u korting op het boeken van het eerste stuk ruimbagage (1 stuk, max. 23 kg. per persoon). Dit lidmaatschap kunt u gratis regelen op de website van KLM.nl en is persoonsgebonden. Het lidmaatschapsnummer dient u bij incheck aan KLM door te geven om voor korting op ruimbagage in aanmerking te komen.

Extra Info


Omdat uw veiligheid bij ons voorop staat, worden de covid-19 protocollen voor het verantwoord reizen regelmatig aangepast. Hierdoor is het uitvoeren van reizen en eventuele wijzigingen in het programma en/of accommodatie onder voorbehoud. Mocht dit voor u van toepassing zijn, dan wordt u op tijd door ons geïnformeerd. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus en reizen

Minimum aantal deelnemers

Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Het minimum aantal deelnemers bedraagt 18. Met minder kan de reis helaas niet worden uitgevoerd.

Mocht dit gebeuren dan:
Wordt u altijd een alternatief aangeboden. In voorkomende gevallen ontvangt u hiervan tijdig bericht. Afhankelijk van uw reisduur is dit:
checkReisduur t/m 8 dagen uiterlijk 8 dagen voor vertrek.
checkReisduur vanaf 9 dagen en langer uiterlijk 14 dagen voor vertrek.
De aanvangsdatum van uw groepsreis geldt altijd als uitgangspunt.

Valuta

Engelse Ponden (GBP)