U bevindt zich hier Homegroot-brittanniëVlieg-rondreis Wild Atlantic Way & Noord-IerlandReisnummer: VRIE42
Delen:
Aan favorieten toevoegen
Vlieg-rondreis Wild Atlantic Way & Noord-Ierland
groot-brittannië | Noord-Ierland
Reisnummer: VRIE42
va. 0,-
info-price
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €19.50 per boeking
Excl. Calamiteitenfonds €2.50 per boeking
Vertrekdatum
In het kort
 Nieuwe Oad reis
 Met deskundige Oad reisleiding
 Prachtige natuur en boeiende steden
De reis
 O.a. Belfast en Londonderry
 Wild Atlantic Way en Giants Causeway
 Incl. ontbijt en diner tijdens de overtochten

Ga mee met Oad naar het prachtige Noord-Ierland. Tijdens deze nieuwe reis ziet u alle hoogtepunten van Noord-Ierland. Beginnend in Belfast zien we het Titanic Museum, daarna door naar Ierland waar we een gedeelte van de prachtige Wild Atlantic Way rijden, langs hoge kliffen en prachtige uitzichten op de Oceaan. Via de ruige natuur van de Glenveagh National Park rijden we terug naar Noord Ierland waar we in Londonderry de geschiedenis herleven bij het Bloody Sunday Monument. Via een schitterende route langs de Causeway Coastal Route komen we bij de unieke zeskantige basaltpilaren van de Giants Causeway. We rijden een prachtige route door de Mourne Mountains naar Downpatrick, waar we de historische kathedraal zien.

Hoogtepunten

Cruise ferry incl. diner en ontbijt aan boord
Titanic Museum in Belfast
Openluchtmuseum Ulster American Folk Park
Kustroute WIld Atlantic Way
Prachige Glenveagh National Park
Historisch ommuurde stad Londonderry
Openluchtmuseum Doagh Famine Village
Bloody Sunday Monument
Unieke basaltpilaren bij de Giants Causeway
Ierse whiskey proeverij
Mooie kustlijn Antrim Coast
Bijzondere Mourne Mountains, bekend van Games of Thrones
Historische Kathedraal in St. Patrick

Bekijk beschikbaarheid
ˆ

Extra informatie

U verblijft in goede middenklasse hotels, de meeste met lift. Uw kamer beschikt over een badkamer met bad of douche en toilet. Eventueel genoemde hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Donderdag

Naar Belfast
Na aankomst op de luchthaven George Best Belfast City Airport wordt u opgehaald voor de transfer naar uw hotel in Belfast. De middag is ter vrije besteding. Vlak voor het in diner zal de rest van de Oad groep aankomen in het hotel. Één overnachting in Belfast.

Vrijdag

Belfast, Titanic Museum, Ulster American Folk Park
In de ochtend brengen we een bezoek aan het beroemde Titanic Museum. Dit museum staat geheel in het teken van één van de grootste scheepsrampen uit de geschiedenis. Daarna rijden we naar het Ulster American Folk Park, een bijzonder openlucht museum. We steken de grens over naar Ierland en rijden naar de westkust. We verblijven één nacht in de omgeving van Donegal.

Zaterdag

Wild Atlantic Way, Glenveagh National Park
Vandaag rijden we een prachtige route langs de Wild Atlantic Way. We rijden langs woeste kusten met kliffen en via de vissersplaats Killybegs naar het Glenveagh National Park. Een prachtig natuurpark met bergen, meren en bossen. We verblijven twee nachten in de omgeving van de historische stad Londonderry.

Zondag

Inishowen Island, stadstour Derry
Na het ontbijt gaan we het schiereiland Inoshowen Island ontdekken. We rijden weer een prachtige route van de Wild Atlantic Way. Onderweg bezoeken we het Doagh Famine Village, een bijzonder openlucht museum met historische huizen. We rijden een gedeelte langs de westzijde van het schiereiland naar de stad Londonderry voor een stadstour. We wandelen over de historische stadsmuur en zien natuurlijk het Bloody Sunday Monument. De rest van de middag is ter vrije besteding.

Maandag

WIld Atlantic Way, Giants Causeway
We verlaten Londenderry en rijden een mooie route langs de noordkust. We zien de Mussenden Temple voordat we doorrijden naar Giants Causeway, de unieke door de natuur gevormde zeskantige basaltpilaren aan zee. Na een heerlijke Ierse whiskey proeverij rijden we, indien mogelijk naar de bijzondere Dark Hedges en via de Antrim Coast rijden we naar Belfast waar we drie nachten verblijven.

Dinsdag

Mourne Mountains, St. Patrick
Vandaag rijden we naar County Down. Deze ten zuiden van Belfast gelegen county, is bekend van de Mourne Mountains, maar ook van de vele filmlocaties uit de HBO serie Games of Thrones. We rijden een mooie route naar het zuiden naar de Mourne Mountains, we stoppen bij de Spelga Dam met een prachtige uitzicht op de bergen. Daarna rijden we door naar het plaatsje Newcastle, mooie gelegen aan de Ierse Zee en de uitlopers van de Mourne Mountains. De reis gaat verder naar Downpatrick waar de beroemde kathedraal met resten van de Ierse missionaris van Ierland Saint Patrick. Daarna rijden we via de kust terug naar Belfast.

Woensdag

Belfast
Na het ontbijt maken we een stadstour door de Noord-Ierse hoofdstad Belfast. We zien onder andere de City Hall en het Donegal Square. De rest van de middag is ter vrije besteding.

Donderdag

In de loop van de ochtend wordt u opgehaald voor de transfer naar de luchthaven Belfast voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Inclusief

• reis per comfort class bus, o.l.v. Oad chauffeur/reisleider
• halfpension (ontbijt en diner) vanaf diner 1e dag t/m ontbijt laatste dag
• genoemde excursies
• wifi aan boord

Exclusief

• entreegelden, ca € 59,- p.p., ter plaatse te voldoen
• ruimbagage tijdens de vluchten, kosten € 25,- p.p. enkele reis. Meer informatie ontvangt u bij uw reisbescheiden

Optioneel bij te boeken
• annuleringsverzekering
• reisverzekering
• excursies ter plaatse te voldoen

Minimum aantal deelnemers

Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Het minimum aantal deelnemers bedraagt 25. Met minder kan de reis helaas niet worden uitgevoerd.

Mocht dit gebeuren dan:
Wordt u altijd een alternatief aangeboden. In voorkomende gevallen ontvangt u hiervan tijdig bericht. Afhankelijk van uw reisduur is dit:
• Reisduur t/m 8 dagen uiterlijk 8 dagen voor vertrek.
• Reisduur vanaf 9 dagen en langer uiterlijk 14 dagen voor vertrek.
De aanvangsdatum van uw groepsreis geldt altijd als uitgangspunt.

Valuta

Engelse Ponden (GBP)