Dagje uit Keukenhof
nederland | Zuid-Holland | Lisse
va. ,-
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €4.00 per boeking
Vertrekdatum
In het kort
 Mooiste lentepark ter wereld!
 Inclusief vervoer per bus en entree Keukenhof
 Koffie/thee + excursie De Tulperij

Keukenhof 2017 – Inclusief busreis & kaartje

Ontdek het mooiste lentepark ter wereld!

Onder de vlag 'Holland Classics' biedt Oad het hele jaar door verrassend leuke uitjes als u op zoek bent naar het culturele erfgoed van ons land. De klassieke Hollandse iconen zijn wereldwijd bekend, maar ook voor Hollanders het bezoeken meer dan waard!

Keukenhof is de plek om te genieten van 7 miljoen tulpen, narcissen, hyacinten en andere bolbloemen. Keukenhof is een dag vol beleving met indrukken die u niet snel zult vergeten. Keukenhof biedt een unieke geur- en kleurbeleving, een ongekend gevoel van vrijheid, uitstekende faciliteiten, 30 spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen en vele bruisende evenementen. Dit alles in een 32 hectare groot historisch park vol geur en kleur. Boek nu bij Oad uw Keukenhof 2017 arrangement (busreis + entreekaart) en geniet van het ultieme voorjaarsgevoel!

De Tulperij
Voordat we Keukenhof bezoeken staat er eerst een bezoek aan De Tulperij op het programma. De Tulperij is van origine een bloemenkas en daardoor een verrassende en inspirerende locatie,

Hier krijgt u alles te horen van bol tot bloem en alle tijd om foto’s te maken tussen de bloeiende tulpen, narcissen of hyacinten. U bekijkt tevens een prachtige film over de teelt en bloei. In de kas is een gezellige, nostalgische ruimte gecreëerd met een diversiteit aan tulpen, narcissen, hyacinten op pot. Oude gereedschappen en gezellige zitjes of aan de lange tafel. Bij mooi weer kunt u op het terras zitten met uitzicht op de bloemenvelden.

Bekijk beschikbaarheid
ˆ

Extra Info

Programma:
’s Ochtends vertrekt u via de korte opstaproute richting Lisse.

Allereerst staat een bezoek aan De Tulperij, van origine een bloemenkas en daardoor een verrassende en inspirerende locatie, op het programma. De rondleiding is van 12.00 tot 13.00 uur.

Hier krijgt u alles te horen van bol tot bloem en alle tijd om foto’s te maken tussen de bloeiende tulpen, narcissen of hyacinten. U bekijkt tevens een prachtige film over de teelt en bloei. In de kas is een gezellige, nostalgische ruimte gecreëerd met een diversiteit aan tulpen, narcissen, hyacinten op pot. Oude gereedschappen en gezellige zitjes of aan de lange tafel. Bij mooi weer kunt u op het terras zitten met uitzicht op de bloemenvelden. Ook kunt u hier o.a. koffie/thee drinken en genieten van vers gebakken stroopwafels (voor eigen rekening).

Na het bezoek aan De Tulperij rijden we door naar de Keukenhof. Het verblijf in de Keukenhof is van ca 13.30 – 17.30 uur. Op die manier heeft u voldoende tijd om volop te genieten.

Definitieve vertrektijd:
Uiterlijk 3 dagen voor vertrek ontvangt u de reisbescheiden per mail met daarin uw definitieve opstaptijd.

Minimale deelname:
Oad biedt opstapplaatsen onder voorbehoud van voldoende deelname. Oad streeft er naar om de routes zo optimaal mogelijk in te richten zodat de reistijd voor de klant zo minimaal mogelijk is. Mocht de situatie zich voordoen dat een vertrekdatum en/of opstapplaats geannuleerd wordt dan zal Oad waar mogelijk een alternatieve datum of opstapplaats bieden. Hierover wordt u dan tijdig geïnformeerd (tot uiterlijk een week voor vertrek). Mocht er geen alternatief voorhanden zijn dan ontvangt de klant zijn of haar geld retour.

Inclusief

• Reis per luxe Oad bus met koffie/thee onderweg
• Bezoek en excursie Bloembollenvelden De Tulperij
• Entree Keukenhof

Route 1: Almelo, Apeldoorn, Deventer, Enschede, Hengelo of Holten
Route 2: Arnhem, Doetinchem, Ede/Wageningen, Groenlo, Lichtenvoorde, Veenendaal West, Zevenaar
Route 3: Den Bosch, Eindhoven, Oss, Uden, Veghel