U bevindt zich hier Home Lindafestival

LINDA.festival 2017 arrangement

Dans je gek, lach je suf, shop je rot!

Zin in een feestje? Op zaterdag 10 en zondag 11 juni 2017 vindt de tweede editie van LINDA.festival plaats op het Hembrugterrein in Zaandam. Het festival voor de leukste vrouwen van Nederland is dit jaar nóg groter, mooier en gezelliger.

Naast geweldige optredens van o.a. Douwe Bob en Ali B geven een heleboel BN’ers ook hilarische workshops. Ontmoet Linda de Mol, kom gymmen met Arie Boomsma, leer liefdesbrieven schrijven met Susan Smit of krijg fashionles van Fred van Leer. Tijdens de LINDA.sportdag kun je naast gymmen met Arie Boomsma ook squatten met ‘killerbody’-Faya Lourens en trainen met Carlos Lens, de personal trainer van Linda de Mol.

Het shoppingterrein is dit jaar twee keer zo groot en ook staat er een tweede stage vol gezelligheid. Zing mee met de Tante Joke Karaoke band, speel de Pub-quiz en geniet tussendoor van intieme optredens.
Uiteraard staat het LINDA.festival-terrein ook dit jaar weer vol met foodtrucks. Ga je liever zelf aan de slag? Bak dan samen met Jet van Nieuwkerk haar beroemde Granola in de LINDA.kookstudio of maak jouw ultieme brownie met Menno de Koning.
Kortom: op LINDA.festival kun je een dag lang dansen, zingen, shoppen, eten en nog veel meer!

Geen parkeerzorgen en direct voor de deur uitstappen met uw entreeticket en goodiebag in de hand.

Filter op

Verwijder alle zoekopties
Land
Regio
Plaats
Soort vakantie
Zoek op vertrekmaand
of zoek op specifieke datum
Gegarandeerd vertrek
Meer tonen
Verbergen
Vervoer
Budget
169 reizen gevonden
12345
>>>
12345
>>>