Wandelen op Mallorca

Mallorca heeft veel mooie wandelroutes door de prachtige natuur. U vindt er ruige bergen, kleine vissersdorpjes en fotogenieke baaien. Maar ook vele gezellige badplaatsen met eetgelegenheden en gezellige terrasjes.

In samenwerking met de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) organiseert Oad wederom exclusieve arrangementen naar de Wandelvierdaagse Mallorca. Vanuit Paguera vertrekt u, van 12 t/m 15 april, vier dagen lang voor een wandeling van 12.5, 20 of 30 kilometer. De wandelingen voeren u door prachtige landschappen, typische Spaanse dorpjes en prachtige vergezichten. De temperatuur op Mallorca is in het voorjaar heerlijk aangenaam en heel geschikt voor fijne wandelingen over dit prachtige Spaanse eiland.

Wandel 4-daagse Mallorca 2019
Ook in 2019 zullen we reizen naar Mallorca wandel 4-daagse organiseren.
Arrangementen zijn nog niet te boeken maar u kunt alvast een voorboeking aan ons doorgeven.
Zodra de arrangementen beschikbaar zijn, zullen wij u als eerste hierover infomeren. Geef nu uw voorboeking voor 2019 aan ons door>>

Unieke Wandelvierdaagse Mallorca

In het voorjaar komt de natuur tot bloei; geniet van een weelde aan bloemen als klaprozen, margrieten, lelies en wilde rozen. Alle wandeldagen worden afgesloten met gezellige muziek onder het genot van een heerlijk drankje. Bij het voldoen van alle wandeldagen ontvangt u een mooie medaille die u als herinnering aan dit sportieve wandelevenement mee naar huis kan nemen. Kortom de moeite waard om deel te nemen aan de tweede editie van de Wandelvierdaagse van Mallorca.
Lees meer