U bevindt zich hier Homemesa

March Mesa 2020

De Marche Mesa is een sportief en gezellig evenement dat jaarlijks in de Ardennen wordt georganiseerd. De organisatie is in handen van de Belgische Defensie samen met partnersteden in de provincie Luxemburg. Jaarlijks wandelen meer dan 10.000 deelnemers, zowel burgers als militairen, over de mooiste wandelpaden. De goed uitgezette wandelingen nemen u mee door de prachtige natuur. De Marche Mesa heeft verschillende doelen zoals de versterking van de banden tussen het leger en de burgers, promotie van sport voor alleen en tevens herinnering aan de slachtoffers van de twee wereldoorlogen.

In 2020 staat de editie in het teken va 75 jaar vrijheid en via Oad kunt u uw reis naar dit speciale evenement boeken.

Programma
De Marche Mesa vindt in 2020 plaats vanaf 23 juni t/m 26 juni. Elke dag staat er een prachtige wandeling op het programma. De routes vertrekken vanaf Vielsalm, Houffalize, Sainte Ode of La Roche en Ardenne. De Ardennen vormen een schitterend wandelgebied met natuur, historische steden, gastronomie en nog veel meer.

Via Oad kunt u een volledig verzorgd programma reserveren inclusief verblijf in een hotelkamer, appartement of op een camping. Ook verzorgt Oad de inschrijving voor dit sportieve evenement voor u.