U bevindt zich hier HomeNajaarsreizen

  Najaarsreizen

  Na maanden van thuis leven en werken, is er inmiddels gelukkig meer buitenshuis mogelijk. De grenzen gaan stapje voor stapje verder open, vliegtuigen gaan de lucht weer in en ook touringcars mogen met een volle bezetting gaan rijden. Deze ontwikkelingen bieden perspectief voor het organiseren van onze reizen.

  Uiteraard worden reizen alleen opgestart en uitgevoerd binnen de geldende maatregelen in zowel Nederland als het buitenland. Uw veiligheid en gezondheid staan altijd voorop; Oad laat u niet op reis gaan als het niet kan. In elk land gelden verschillende regels en wij bekijken deze zorgvuldig. Wanneer uw bestemming en de landen waar we doorheen reizen weer groepsreizen verwelkomen, gaan wij uw reis met zorg voorbereiden.
  Wilt u meer weten over het reizen per bus in het ‘nieuwe normaal’, bekijk dan hier de maatregelen en richtlijnen.

  Bent u in bezit van een Corona voucher en wilt u deze op een andere reis verzilveren? U kunt dit op een aantal manieren doen:
  • u kunt het webformulier invullen met de gegevens van de door u gewenste reis, uw oude reserveringsnummer en het voucher bedrag. Wij zullen dit voor u inboeken en de voucher verzilveren. Vervolgens ontvangt u van ons een boekingsbevestiging en factuur.
  • geef uw voorkeur voor een nieuwe reis telefonisch aan ons door op 0547-284488 (contact call center).
  • of boek nu online uw reis en stuur ons een email naar info@oad.nl met het oude en nieuwe reserveringsnummer.

  TIJDELIJK ACTIE: € 50,- KORTING
  Boek t/m 27 juli uw reis en profiteer van € 50,- korting per boeking. Gebruik tijdens het boeken de kortingscode OAD50NAJAAR en de korting wordt gelijk verwerkt. De korting is geldig op alle busreizen, rondreizen, vliegvakanties, fietsvakanties, wandelvakanties en riviercruises met vertrek in augustus, september en oktober 2020. lees hier de voorwaarden ->

  Zoek en boek hieronder uw najaarsreis: