U bevindt zich hier HomeNajaarsreizen

  Najaarsreizen

  Na maanden van thuis leven en werken, is er inmiddels gelukkig meer buitenshuis mogelijk. De grenzen gaan stapje voor stapje verder open, vliegtuigen gaan de lucht weer in en ook touringcars mogen met een volle bezetting gaan rijden. Deze ontwikkelingen bieden perspectief voor het organiseren van onze reizen.

  Uiteraard worden reizen alleen opgestart en uitgevoerd binnen de geldende maatregelen in zowel Nederland als het buitenland. Uw veiligheid en gezondheid staan altijd voorop; Oad laat u niet op reis gaan als het niet kan. In elk land gelden verschillende regels en wij bekijken deze zorgvuldig. Wanneer uw bestemming en de landen waar we doorheen reizen weer groepsreizen verwelkomen, gaan wij uw reis met zorg voorbereiden. Wilt u meer weten over het reizen per bus in het ‘nieuwe normaal’, bekijk dan hier de maatregelen en richtlijnen.

  Bent u op zoek naar naar Last minute reis? Voor de onderstaande reizen geldt dat we hebben kunnen vaststellen dat de reis doorgaat (onder voorbehoud van annuleringen):
  Busreis Gastvrij Tiro - 19-09-2020 - UITVERKOCHT
  Busreis Ontdek het oogstrelende Salzkammergut - 19-09-2020 - UITVERKOCHT
  Busreis Het Zwarte Woud - 26-09-2020
  Busreis Friese meren, steden & Ameland - 28-09-2020
  Busreis Gastvrij Tirol - 10-10-2020

  Zoek en boek hieronder uw najaarsreis: