arrow_drop_up
Terug naar reizen | HomeNederlandFietsvakantie over de Veluwe - Individueel
Reisnummer: OSNLF03
va. 0,-Per persoon
info
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €25 per boeking
Vertrekdatum
Aan favorieten toevoegen
Fietsvakantie over de Veluwe - Individueel
Nederland
 Nationaal Park De Hoge Veluwe
 Afwisselende landschappen
 Kroondomein bij Paleis Het Loo

Fietsen over de Veluwe

De vele fietspaden over de Veluwe staan garant voor een schitterende vakantie door dit gevarieerde landschap. Ook is dit de ideale omgeving om wilde dieren tegen komen zoals de wilde zwijnen of edelherten.

Zwaarte van deze reis:

Dagprogramma

location_onNaar Putten
Op eigen gelegenheid reist u naar Putten

location_onOmgeving Putten
Na het ontbijt vertrekt u voor een schitterende route over de Veluwe. De Veluwe is een overwegend beboste landstreek met een oppervlakte van ca. 1000m2. U zult zeker genieten tijdens deze tocht door de schitterende natuur. (ca. 51 km)

location_onPutten - Hoenderloo
U verlaat Putten en rijdt over mooi aangelegde fietspaden voor een verdere verkenning van de Veluwe. U rijdt via Kootwijk naar het dorp Harskamp. Bij dit dorp ligt een militair oefenterrein dat buiten oefentijden opengesteld wordt voor fietsers en wandelaars. Uw route eindigt in Hoenderloo gelegen aan de rand van Nationaal Park De Hoge Veluwe. (ca. 50 km)


location_onOmgeving Hoenderloo
De route vandaag neemt u mee door het schitterende Nationaal Park Hoge Veluwe. Het park wordt gekenmerkt door een grote afwisseling van landschappen. U ziet heidevelden, grasvlakten, stuifzand, korstmos-steppen en natuurlijk een grote variatie aan planten- en dierensoorten. Bij Hoenderloo rijdt u het park in en bij Schaarsbergen verlaat u dit prachtige natuurgebied. Aansluitend fietst u via het Nationaal Openluchtmuseum en het zweefvliegveld Terlet terug naar uw hotel in Hoenderloo. (ca. 55 km)


location_onHoenderloo - Putten
Vanaf Hoenderloo keert u terug naar Putten. In Apeldoorn kunt u een stop plannen bij Paleis Het Loo voor een wandeling door de schitterende tuin. De tuin is aangelegd in de stijl van de 17e eeuwse barok in navolging van de tuinen bij het kasteel van Versailles. Ook de koninklijke stallen zijn zeer de moeite waard. Met de aankomst in Putten is er een einde gekomen aan uw fietsvakantie over de Veluwe. (ca. 50 km)

Accommodatie(s)

U verblijft in uitstekende middenklasse hotels.
De hotels kunnen afwijken van de getoonde hotels. Wanneer deze niet beschikbaar zijn boeken wij voor u een gelijkwaardig hotel waar wij mee samenwerken.

Hotel Hof van Putten****

Hof van Putten ligt op 5 minuten van het stadscentrum van Putten en op loopafstand van de bossen van de Veluwe. Op het terrein is een grote tuin. De accommodatie beschikt over een schoonheidssalon en 2 infrarood sauna’s.

Lees meer
De Boerenkinkel***

Hotel-Restaurant de Boer'nkinkel wordt beheerd door een familie. Het ligt in het kleine dorpje Hoenderloo op slechts 100 meter van de ingang van Nationaal Park Hoge Veluwe. Het heeft een eigen restaurant.

Lees meer
sluiten
Hotel Hof van Putten****
sluiten

Ligging

Hof van Putten ligt op 5 minuten van het stadscentrum van Putten en op loopafstand van de bossen van de Veluwe. Op het terrein is een grote tuin. De accommodatie beschikt over een schoonheidssalon en 2 infrarood sauna’s.

Faciliteiten

• restaurant
• bar
• wifi
• lift

Kamer

Het hotel heeft individueel ingerichte kamers en suites met een televisie en koffie- en theefaciliteiten. Een aantal kamers is voorzien van een bureau. De badkamer is uitgerust met een douche.

De Boerenkinkel***
sluiten

Ligging

Hotel-Restaurant de Boer'nkinkel wordt beheerd door een familie. Het ligt in het kleine dorpje Hoenderloo op slechts 100 meter van de ingang van Nationaal Park Hoge Veluwe. Het heeft een eigen restaurant.

Faciliteiten

• restaurant
• bar
• wifi

Kamer

Elke kamer heeft een eigen badkamer met een douche. Gratis WiFi is beschikbaar in alle ruimtes.

Fietsinformatie

Extra's

Autohuur

Info bestemming

Fotoalbum

+22foto's

Businformatie

Opstapplaatsen

Reisinfo

Inclusief

checkverblijf in een 2-pers.kamer met bad of douche en toilet
checklogies en ontbijt vanaf het ontbijt op de tweede dag t/m het ontbijt op de laatste dag
checkbagagetransport tussen de verschillende accommodaties
checkroutebeschrijving en kaartmateriaal

Exclusief

checkentreekosten Nationaal Park De Hoge Veluwe
checktoeslag 1-pers. kamer
checktoeristenbelasting € 2,- p.p.p.n. (ter plaatse te voldoen)

Extra Info

De bagagetransporten:
checkBagagetransport van Putten naar Hoenderloo
checkBagagetransport van Hoenderloo naar Putten

Fietshuur:
Als u niet zelf uw fiets mee wenst te nemen, kunt u bij ons een fiets huren.
De fietshuur gaat in op dag 2 vanaf 10.00 uur.

Verschillende fietsniveaus
Onze fietsreizen zijn er op verschillende niveaus waardoor er voor iedereen een geschikte fietsreis te vinden is in ons programma. De sterretjes geven u een algemeen idee van het niveau van de routes tijdens de fietsvakanties. Deze aanduiding is bedoeld als indicatie voor het niveau van de fietsreizen zodat u een goede keuze kunt maken. Voor al onze fietsreizen geldt dat u over een goede conditie en voldoende fietservaring dient te beschikken. Bij iedere fietsreis staat het niveau bij de reisinformatie aangeduid met het aantal sterretjes. Wij bieden fietsreizen aan op drie verschillende niveaus:


Fietsroutes in overwegend vlak terrein met af en toe (of nauwelijks) een stijging en daling. Met een normale conditie kunt u al genieten van deze fietsreis.


Fietsroutes in vlak tot heuvelachtig terrein met af en toe een stevige stijging en daling. Tevens geldt bij deze reizen dat er routes met langere afstanden zijn (+ 50 km). Voor deze fietsreizen is een goede conditie en voldoende fietservaring vereist.


Fietsroutes in glooiend tot heuvelachtig terrein met regelmatig een stevige stijging en daling. Voor deze reizen geldt dat er regelmatig routes met langere afstanden zijn (+ 50 km). Voor deze fietsreizen is een uitstekende conditie en voldoende fietservaring vereist.