arrow_drop_up
Terug naar reizen | HomeNederlandLentecruise langs historische schatten van de Zuiderzee
Reisnummer: OSSE01
va. 190,-Per persoon
info
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €25 per boeking
Vertrekdatum
Aan favorieten toevoegen
Lentecruise langs historische schatten van de Zuiderzee
 Extra ingekocht met veel korting!
 Minicruise per MS Serenity****
 O.a. Hoorn, Kampen, IJsselmeer
{tabbladen_in_tabblad_566}
Reisnummer: OSSE01
va. 190,-
info-price
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €25 per boeking
Vertrekdatum
In het kort
 Extra ingekocht met veel korting!
 Minicruise per MS Serenity****
 O.a. Hoorn, Kampen, IJsselmeer
De reis
 Vanaf € 379 p.p., nu 2e persoon gratis!
 Korting in de kassabon is verrekend als 50% korting p.p.
 Excursiepakket bij te boeken incl. Keukenhof

Lentecruise langs historische schatten van de Zuiderzee

Lekker cruisen in het voorjaar! Genieten van al het moois wat in bloei staat tijdens deze Lentecruise langs de historische schatten van de Zuiderzee. We vertrekken vanaf Amsterdam en brengen een bezoek aan o.a. Amsterdam, Hoorn en Kampen. Ook kunt u een bezoek brengen aan de Keukenhof, een bijzondere ervaring. Tijdens deze 4-daagse minicruise in het voorjaar geniet u van pittoreske dorpjes en prachtige vergezichten. Aan boord geniet u van veel muziek en entertainment met het thema 'Tribute to Elvis'. Gaat u mee?

Hoogtepunten

Veelzijdig Amsterdam
Historisch Hoorn
Hanzestad Kampen
Markermeer
IJsselmeer

Bekijk beschikbaarheid
ˆ

MS Serenity****

Algemeen

U wordt verrast door de gemoedelijke en intieme sfeer aan boord. van het luxe schip MS Serenity. Het schip is in 2006 in Nederland gebouwd en beschikt over een lidobar met buitenterras achterop het Panoramadek waar u heerlijk kunt vertoeven en genieten van het prachtige uitzicht. Het 4-sterren schip biedt een uitmuntende prijs kwaliteitsverhouding aan de gasten die verblijven in de modern ingerichte hutten verspreidt over drie dekken. Net als in het restaurant, de loungebar, het majestueuze zonneterras of op het achterdek aan de buitenbar met een cocktail aan de hand, viert u echt vakantie.

Faciliteiten

• receptie
• lobby
• hotellift naar Panorama-, Midden- en Benedendek
• panorama restaurant
• lounge met bar
• skylounge met overdekt terras
• bibliotheek
• zonnedek met ligstoelen (niet bereikbaar per lift)
• wifi (tegen betaling)

Hutten

De stijlvol ingerichte hutten bevinden zich aan de buitenkant van het schip. Ze beschikken over tv, föhn, kluisje, airco en een badkamer met douche en toilet. Als u een eenpersoonshut boekt, verblijft u in een tweepersoonshut voor alleengebruik.

Standaardhut
De comfortabele buitenhutten op het Benedendek (ca. 12 m²) zijn voorzien van aparte bedden (opklapbaar naar een comfortabele bank), satelliet televisie, kluisje, bureau met stoel, twee ramen die niet geopend kunnen worden en badkamer met douche, toilet en föhn.

Superior hut
De comfortabele buitenhutten op het Middendek (ca. 12,5m²) zijn voorzien aparte bedden (opklapbaar naar een comfortabele bank), satelliet televisie, kluisje, bureau met stoel, een raam dat geopend kan worden en badkamer met douche, toilet en föhn.

Deluxe hut
De comfortale buitenhutten op het Panoramadek (ca. 12,5m²) voorzien van aparte bedden (opklapbaar naar een comfortabele bank), satelliet televisie, kluisje, bureau met stoel, een schuifpui met Frans balkon en badkamer met douche, toilet en föhn.

Extra informatie

Verzorging
U verblijft op dit comfortabele schip op basis van
volpension (ontbijt, lunch en diner).
• Na het inschepen krijgt u een welkomstdrankje.
• Op de laatste avond wordt u uitgenodigd voor het kapiteinsdiner.


Rolstoel en rollator
Het is mogelijk om een rollator of rolstoel mee te nemen ( op aan vraag, verplicht opgeven bij boeking) , deze moeten wel inklapbaar zijn in verband met de beschikbare ruimte aan boord. Daarnaast is het van belang dat u niet volledig afhankelijk bent van een rollator of rolstoel. Wegens veiligheidsredenen kan veelal uw rollator of rolstoel niet aan boord gebruikt worden. Een scootmobiel is niet toegestaan aan boord. In verband met de noodzakelijk toe te passen veiligheidsvoorschriften is het mogelijk dat reizigers worden uitgesloten van (verdere) deelname aan de reis indien een mogelijke handicap een belemmering blijkt te zijn om eventuele noodprocedures bij calamiteiten correct te kunnen uitvoeren.

Vrijdag

Amsterdam
U komt op eigen gelegenheid naar de Ruijterkade in Amsterdam. Tussen 15.00 uur en 17.00 uur heten wij u van harte welkom aan boord van het MS Serenity voor een prachtige riviercruise waarbij u een bezoek brengt aan de mooie plaatsen Amsterdam, Hoorn en Kampen. ’s Avonds geniet u aan boord van een heerlijk diner in het restaurant. In de nacht vertrekt het schip via het Markermeer en IJsselmeer naar Hoorn.

Zaterdag

Hoorn & Kampen
In de ochtend arriveert u in de stad Hoorn. U kunt vanochtend op eigen gelegenheid Hoorn ontdekken. In Hoorn kunt u de historie van de Verenigde Oost-Indische Compagnie ontdekken. Mooie schepen werden naar verschillende Aziatische landen gestuurd tijdens de 17e en 18e eeuw om handel te drijven. Deze rijke geschiedenis is niet alleen te zien in het oude centrum maar ook in de haven en de omgeving van Hoorn.
Tijdens de lunch laat u de prachtige stad Hoorn achter u en vaart u verder naar Kampen. Hier komt u om 16.00 uur aan. In de namiddag en avond heeft u de mogelijkheid om op eigen gelegenheid de stad Kampen te bezoeken. ‘s Avonds heeft u het diner aan boord.

Zondag

Kampen - Lelystad- Amsterdam
Al vroeg in de ochtend vertrekt u vanuit Kampen naar Lelystad. In de ochtend geniet u van een heerlijk ontbijt aan boord terwijl de boot kort stopt in Lelystad. In Lelystad gaan de gasten van boord die deelnemen aan de ochtend excursie waarbij u een bezoek brengt aan de Keukenhof (optioneel, kosten € 49,- p.p bij boeking opgeven).
De Keukenhof is het meest bekende Bloemenpark van Nederland met meer dan 7 miljoen bloembollen. Dit is een unieke en onvergetelijk ervaring. Naast de 32 hectare velden met bloemen kunt u genieten van de spectaculaire bloemenshow, prachtige tuinen, indrukwekkende kunst en geweldige evenementen. U mag dit spektakel niet missen. De Keukenhof is alleen een bepaalde periode geopend en te bezichtigen per jaar. De gasten die niet aan deze excursie deelnemen varen aan boord van het MS Serenity door naar Amsterdam waar ook de groep van de excursie naar de Keukenhof weer aan boord komt.
In de middag heeft u de mogelijkheid om op eigen gelegenheid de stad Amsterdam te ontdekken, maar ook is het mogelijk om tegen het einde van de middag deel te nemen aan een georganiseerde excursie, waarbij u een tocht maakt per boot door de prachtige grachten van Amsterdam (optioneel, € 29,- p.p. bij boeking opgeven). Deze prachtige stad, ook wel ‘Venetië van het Noorden’ genoemd heeft een grote historie die meer dan 700 jaar teruggaat. Amsterdam biedt u ontelbare grachten en meer dan 1000 bruggen. Onder het genot van een glaasje wijn en kaas ontdekt u tijdens deze rondvaart de prachtige architectuur van Amsterdam en de prachtige grachtenpanden gedateerd uit de 17e en 18e eeuw. Ieder pand is verschillend en karakteristiek.
’s Avonds geniet u van heerlijk diner aan boord tijdens de laatste avond van uw cruise.

Maandag

Amsterdam
De ontscheping vind plaats na het ontbijt aan de Javakade in Amsterdam. Wij hopen dat u heeft genoten van deze Lentecruise en wensen u een goede reis naar huis.

Inclusief

• cruise volgens programma
• verblijf in een 2-pers. hut met douche en toilet
• volpension (ontbijt, lunch en diner) vanaf diner eerste dag t/m ontbijt laatste dag
• welkomstdrankje
• kapiteinsdiner
• entertainment 'Tribute to Elvis' met een optreden van The Wilsons Show en The Nikk Dadd Retro Roadshow.
• Elvis muziek tijdens de gehele cruise gespeeld door Phil Shakesspeare
• Engelssprekende cruise director


Exclusief

• vervoer naar en van Amsterdam kade
• evt. entreegelden
• excursiepakket (bij boeking opgeven en betalen)
• fooien

Meer informatie over de excursies vindt u in het tabblad Extra's

In- en ontschepen
12 april: U kunt rond 15.00 uur inschepen aan de Ruijterkade IJRW5 in Amsterdam
15 april: De ontscheping is na het ontbijt aan de Javakade ligplaats 1in Amsterdam

Extra Info

Vanafprijs op basis van 2 Persoonshut Standaard Benedendek

*Het vaarprogramma en de vermelde aankomst- en vertrektijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van de weersomstandigheden en waterstand!

Bij te boeken extra's

Wij geven u de mogelijkheid om van te voren een excursiepakket bij te boeken.
Bij reservering boekt u voor slechts € 79,- p.p. een excursiepakket inclusief 2 excursies, zoals onderstaand beschreven. Dit pakket boekt en betaalt u direct bij reservering van uw cruise. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Excursie en bezoek Keukenhof op dag 3
Rondvaart Amsterdam inclusief wijn en kaas op dag 3

Let op: het excursieprogramma is te allen tijde onder voorbehoud van wijzigingen en voldoende deelname.

Informatie over in- en uitscheeplocatie

U dient op eigen gelegenheid naar de Ruijterkade IJRW5 in Amsterdam te komen.
U komt terug bij de Javakade, ligplaats 1 in Amsterdam waar u op eigen gelegenheid terug naar huis gaat.

*Onder voorbehoud van wijzigingen, exacte locaties vindt u in uw reisbescheiden.*

NOORD-HOLLAND

Amsterdam Kade, de Ruijterkade ( Riviercruise)
Nederland_Hoorn
Nederland_Hoorn
Markermeer
Nederland - Amsterdam
Hoorn_haven
Kampen_avondbeeld
Historisch zeilschip in Batavia haven Lelystad
Kampen_Koornmarktspoort
historisch zeilschip IJsselmeer
MS Serenity****
MS Serenity****_lounge
MS Serenity****_restaurant
MS Serenity****_zonnedek
MS Serenity****_Standaard hut
MS Serenity****_Deluxe hut
MS Serenity****_Superior hut
MS Serenity****_Deluxe hut
MS Serenity****_Deluxe hut
MS Serenity****_dekkenplan