arrow_drop_up
Terug naar reizen | HomeNederlandFietsvakantie door Twente - Individueel
Reisnummer: OSNLF21
va. 0,-Per persoon
info
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €25 per boeking
Vertrekdatum
Aan favorieten toevoegen
Fietsvakantie door Twente - Individueel
Nederland
 Kunstenaarsdorp Ootmarsum
 Het prachtige parklandschap van Twente
 Authentieke watermolens

Fietsen door het mooie Twente

Tijdens uw fietsvakantie geniet u van de schoonheid van het oosten van ons land. U fietst door bossen met typisch Twentse boerderijen, door heidevelden en pittoreske dorpjes.

Zwaarte van deze reis:

Dagprogramma

location_onNaar Rijssen
Op eigen gelegenheid reist u naar Rijssen waar u incheckt bij uw hotel. Vanavond wordt er een 3-gangen diner voor u geserveerd.

location_onOmgeving Rijssen
De route neemt u mee door de schitterende natuur van het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Vanaf Rijssen rijdt u naar Nijverdal gelegen aan de voet van dit bijzondere natuurgebied. U fietst over de bergen vol natuur naar Holten. In het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug zult u genieten van de bossen, de heidevelden en de prachtige vergezichten. Vanaf Holten keert u via een mooie route terug naar Rijssen. (ca. 50 km)

location_onRijssen - Ootmarsum
U verlaat Rijssen en begint aan de route naar uw eindbestemming, Ootmarsum. Maar voordat u Rijssen verlaat kunt u eerst een bezoek brengen aan het Internationaal Brandweermuseum. In dit museum vindt u materiaal dat door de jaren heen door brandweerkorpsen over de hele wereld is gebruikt. Onderweg geniet u natuurlijk van al het mooist dat u onderweg tegenkomt. Twente heeft zoveel mooie natuur en bijzondere dorpjes dat u vast vaak stopt om mooie foto’s te maken. (ca. 58 km)

location_onOmgeving Ootmarsum
De omgeving van Ootmarsum gaat u verkennen. U brengt o.a. een bezoek aan Tubbergen waar het zeker de moeite waard is de Sint-Pancratiusbasiliek te bekijken. Ook fietst u naar Geesteren waar twee authentieke watermolens te vinden zijn. Bijzonder zijn ook de Mandercirkels bij Mander. Door een textielfabrikant is ooit bedacht dat het handiger is om het graan in cirkels te verbouwen dan in rechthoeken. Nu is dit het grootste landschapskunstproject van Nederland. (ca. 45 km)

location_onOotmarsum - Rijssen
Vanaf Ootmarsum keert u terug naar Rijssen. U fietst door Almelo waar het zeker aan te raden is het Bakkerijmuseum van Bolletje te bekijken. Ook brengt de route u weer door het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Met de aankomst in Rijssen komt er een einde aan uw vakantie naar het mooie Twente. (ca. 60 km)

Accommodatie(s)

U verblijft in uitstekende middenklasse hotels.
De hotels kunnen afwijken van de getoonde hotels. Wanneer deze niet beschikbaar zijn boeken wij voor u een gelijkwaardig hotel waar wij mee samenwerken.

Fletcher Sallandse Heuvelrug ****

Het Fletcher Hotel Restaurant Sallandse Heuvelrug is rustig en landelijk gelegen in de buurt van tal van authentieke boerderijen. Het eigentijdse interieur straalt een klassieke elegantie uit .

Lees meer
Wylandrie ***

Op het mooiste punt van Ootmarsum (bovenop de Kuiperberg) ligt Restaurant Hotel Wyllandrie.

Lees meer
sluiten
Fletcher Sallandse Heuvelrug ****
sluiten
vooraanzicht
voorbeeldbadkamer
Lounge
receptie
Bar
voorbeeldkamer
voorbeeldbadkamer

Ligging

Het Fletcher Hotel Restaurant Sallandse Heuvelrug is rustig en landelijk gelegen in de buurt van tal van authentieke boerderijen. Het eigentijdse interieur straalt een klassieke elegantie uit .

Faciliteiten

• receptie
• lounge
• restaurant
• bar
• wifi
• lift

Kamer

De kamers zijn voorzien van tv, wifi en een badkamer met bad of douche en toilet.

Wylandrie ***
sluiten
hotel tuin
voorbeeldkamer
Bar
receptie
buffet

Ligging

Op het mooiste punt van Ootmarsum (bovenop de Kuiperberg) ligt Restaurant Hotel Wyllandrie.

Faciliteiten

• receptie
• restaurant
• bar
• wifi

Kamer

De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met bad of douche en toilet.

Fietsinformatie

Extra's

Autohuur

Info bestemming

Fotoalbum

+14foto's

Businformatie

Opstapplaatsen

Reisinfo

Inclusief

checkverblijf in een 2-pers.kamer met bad of douche en toilet
checklogies en ontbijt vanaf het ontbijt op de tweede dag t/m het ontbijt op de laatste dag
check2 x diner
checkbagagetransport tussen de verschillende accommodaties
checkroutebeschrijving en kaart

Exclusief

checkevt. entreegelden
checktoeslag 1-pers. kamer
checktoeristenbelasting à € 2,- p.p.p.n. (ter plaatse te voldoen)

Extra Info

Fietsen:
Als u niet zelf uw eigen fiets mee wenst te nemen, kunt u bij ons een fiets huren.
De fietshuur gaat in op dag 2 vanaf 10.00 uur

Bagage:
Uw bagage - 1 koffer per persoon van max. 20 kilo – wordt door ons van hotel naar hotel gebracht. Doorgaans wordt vanaf 09.00 uur uw bagage opgehaald en vóór 17.00 uur bij het volgende hotel afgeleverd. Een tour zonder bagagetransport is ook mogelijk.

Wij gaan zorgvuldig met uw bagage om. Door normaal gebruik kunnen er echter krassen, deukjes en andere kleine beschadigingen op uw bagage ontstaan. Hiervoor zijn wij niet aansprakelijk. Bij grote schade kunt u een claim indienen bij uw reis- en/of bagageverzekering.

Verschillende fietsniveaus:
Onze individuele fietsreizen zijn er op verschillende niveaus waardoor er voor iedereen een geschikte fietsreis te vinden is in ons programma. De sterretjes geven u een algemeen idee van het niveau van de routes tijdens de fietsvakanties. Deze aanduiding is bedoeld als indicatie voor het niveau van de fietsreizen zodat u een goede keuze kunt maken. Voor al onze fietsreizen geldt dat u over een goede conditie en voldoende fietservaring dient te beschikken. Bij iedere fietsreis staat het niveau bij de reisinformatie aangeduid met het aantal sterretjes:

1 ster
Fietsroutes in overwegend vlak terrein met af en toe (of nauwelijks) een stijging en daling. Met een normale conditie kunt u al genieten van deze fietsreis.

2 sterren
Fietsroutes in vlak tot heuvelachtig terrein met af en toe een stevige stijging en daling. Tevens geldt bij deze reizen dat er routes met langere afstanden zijn (30 – 75 km). Voor deze fietsreizen is een goede conditie en voldoende fietservaring vereist.

3 sterren
Fietsroutes in glooiend tot bergachtig terrein met regelmatig een stevige stijging en daling. Voor deze reizen geldt dat er regelmatig routes met langere afstanden zijn (+ 50 km). Voor deze fietsreizen is een uitstekende conditie en voldoende fietservaring vereist.