U bevindt zich hier HomenederlandPrinsjesdag busreis, ticket tribune en Royal DelftReisnummer: DTP098
Delen:
Aan favorieten toevoegen
Prinsjesdag busreis, ticket tribune en Royal Delft
nederland | Zuid-Holland | Den Haag
Reisnummer: DTP098
va. 0,-
info-price
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €4.50 per boeking
Vertrekdatum
In het kort
 Reis per luxe bus
 Incl. tickets tribune Lange Voorhout
 Entree en rondleiding Royal Delft

Prinsjesdag 2017 arrangement: busreis, ticket tribune en bezoek Royal Delft

Inclusief kaart op tribune en speciale rondleiding Royal Delft, beperkt aantal plekken beschikbaar, op = op!

De derde dinsdag in september (19 september) is ieder jaar weer een van de belangrijkste dagen voor ons Nederlanders. Op Prinsjesdag spreekt koning Willem-Alexander de troonrede uit, waarin de regering aangeeft wat het beleid zal zijn voor het komende jaar. Ook wordt de miljoenennota, de Rijksbegroting, gepresenteerd. Prinsjesdag gaat gepaard met vele rituelen, zoals de rijtoer met de Glazen Koets, mooie hoeden, het koffertje met de miljoenennota en het zwaaien van de koninklijke familie vanaf het balkon van paleis Noordeinde.

Oad beschikt over een beperkt aantal speciale tribune kaarten aan de Lange Voorhout, zodat u de Koninklijke stoet optimaal kan zien en begroeten.

Na het beleven van Prinsjesdag in Den Haag wordt het koninklijke thema voortgezet tijdens een bezoek aan Royal Delft. Al bijna 100 jaar draagt dit bedrijf het koninklijke predicaat. Tijdens een bezoek ontdekt u alles over het bijzondere Delfts Blauwe ambacht en de speciale band die het koningshuis heeft met het iconische Royal Delft.

Zo wordt de geboorte van een nieuwe prinses, de kroning van een nieuwe koning of het huwelijk van een koninklijk stel met een herinneringsbord gevierd bij Royal Delft. Deze collectie Oranje Keramiek kunt u in de Koninklijke Schatkamer bewonderen. De meest recente aanvulling van de collectie is het bord voor de 50ste verjaardag van Koning Willem Alexander.

In de museumzaal staat een collectie antiek Delfts aardewerk dat ooit onderdeel was van de privé collectie van Koning Willem III. Beleef in de fabriek het eeuwenoude ambacht, hier ziet u de echte ambachtsmensen aan het werk!

Gaat u mee? Stap in de luxe Oad bus, geniet van de Koninklijke stoet op het Lange Voorhout en laat u verrassen door de bijzondere Delfts Blauwe ambacht!

Bekijk beschikbaarheid
ˆ

Inclusief

• busreis per luxe Oad bus
• zitplaats ticket tribune Lange Voorhout
• consumptie op de tribune (frisdrank/koffie/thee)
• entree en rondleiding door ervaren gidsen aan Royal Delft
• koffie/thee in de bus

Programma
In de ochtend vertrekken naar Den Haag, waar we rond 10.30 arriveren op het bus platform bij Den Haag Centraal. Van daaruit lopen we onder begeleiding van vrijwilligers van Ambassade van Den Haag en Ga Den Haag, die speciaal door Oad zijn ingeschakeld in circa 10 minuten naar de Oad tribune (Lange Voorhout, kant Escher Museum). U zult uiterlijk om 11.30 uur plaatsnemen op de tribune. Vanaf uw tribuneplaats op het statige Lange Voorhout heeft u het beste zicht op de koninklijke stoet die tweemaal aan u voorbij trekt. Een 'ladyspeaker' zal de samenstelling van de stoet bespreken. De passage van de stoet zal rond 13.30 uur zijn.

Om 14.00 verzamelen en onder begeleiding van vrijwilligers van Ambassade van Den Haag en Ga Den Haag naar Den Haag CS busplatform wandelen voor vertrek naar Delft om daar een bezoek te brengen aan Royal Delft. Onder begeleiding van ervaren gidsen krijgt u hier een uitgebreide rondleiding. Om 16.30 uur vertrekken we weer richting Den Haag om daar de overige gasten die een ander Prinsjesdag middagprogramma hebben gevolgd op te halen zodat we gezamenlijk de terugreis zullen aanvangen.

Minimale deelname
Oad biedt opstapplaatsen onder voorbehoud van voldoende deelname. Oad streeft er naar om de routes zo optimaal mogelijk in te richten zodat de reistijd voor de klant zo minimaal mogelijk is. Mocht de situatie zich voordoen dat een vertrekdatum en/of opstapplaats geannuleerd wordt dan zal Oad waar mogelijk een alternatieve datum of opstapplaats bieden. Hierover wordt u dan tijdig geïnformeerd (tot uiterlijk een week voor vertrek). Mocht er geen alternatief voorhanden zijn dan ontvangt de klant zijn of haar geld retour.

GELDERLAND

Apeldoorn, Carpoolplaats A-1, Kayersdijk
Arnhem, Parkeerplaats Rijnhal
Doetinchem, McDonalds, Ettenseweg 1
Ede/Wageningen, Station NS Ede-Wageningen, busstation
Groenlo, Busstation Brandemate/Halte G, Parallelweg
Lichtenvoorde, Parkeerplaats achter carpoolplaats, Richterslaan
Zevenaar, La Place Restaurant, Doesburgseweg 43

NOORD-BRABANT

Den Bosch, Station NS Oost, parkeerplaats Zandzuigerstraat
Eindhoven, P+R Meerhoven/Transferium, Sliffertsestraat 304
Oss, parkeerplaats van de Vondellaan thv da Costastraat
Uden, Busstation Uden
Veghel, Parkeerplaats Stadhuisplein

OVERIJSSEL

Almelo, Henriette Roland Holstlaan, Carpoolplaats
Deventer, Parkeerplaats McDonald's, Deventerweg 121a
Enschede, Station NS, Kennispark (vh. Station Drienerlo)
Hengelo FBK Stadion, parkeerplaats Kuipersdijk
Holten/Hof van Twente, Carpool Holterweg, tegenover Rest. De poppe

UTRECHT

Veenendaal West, KFC/Burger King Parking, Rondweg-West 256