U bevindt zich hier HomenederlandArrangement 3: Prinsjesdag busreis, ticket tribune Lange Voorhout en rondvaartReisnummer: DTP078
Delen:
Aan favorieten toevoegen
Arrangement 3: Prinsjesdag busreis, ticket tribune Lange Voorhout en rondvaart
nederland | Zuid-Holland | Den Haag
Reisnummer: DTP078
va. 55,-
info-price
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €3.50 per boeking
Vertrekdatum 18 september 2018
In het kort
 Reis per luxe bus
 Incl. tickets tribune Lange Voorhout
 Onvergetelijke rondvaart met gids door Den Haag

1 dgn | 18-09-2018

Beleef Prinsjesdag van wel heel dichtbij!

Inclusief kaart op tribune en speciale rondvaart, beperkt aantal plekken beschikbaar, vol = vol!

De derde dinsdag in september (19 september) is ieder jaar weer een van de belangrijkste dagen voor ons Nederlanders. Op Prinsjesdag spreekt koning Willem-Alexander de troonrede uit, waarin de regering aangeeft wat het beleid zal zijn voor het komende jaar. Ook wordt de miljoenennota, de Rijksbegroting, gepresenteerd. Prinsjesdag gaat gepaard met vele rituelen, zoals de rijtoer met de Glazen Koets, mooie hoeden, het koffertje met de miljoenennota en het zwaaien van de koninklijke familie vanaf het balkon van paleis Noordeinde.

Oad beschikt over een beperkt aantal speciale tribune kaarten aan de Lange Voorhout, zodat u de Koninklijke stoet optimaal kan zien en begroeten.

Na dit bijzondere spektakel neemt De Ooievaart u tijdens een onvergetelijke rondvaart mee over historisch vaarwater en toont u de veelzijdigheid van Den Haag. Allereerst komen natuurlijk de meest bekende highlights aan bod, zoals bijvoorbeeld:
Den Haag: stad van veen en zand;
Koninklijk Den Haag;
Den Haag: stad van internationale stad van Recht en Vrede;
Den Haag als regeringscentrum van Nederland.

De Ooievaart neemt u ook mee in de geschiedenis; u vaart bijvoorbeeld even over de Bierkade, het voormalige havenkwartier. Hier werd vroeger het bier van boord getakeld en vervolgens in de vele kroegen en herbergen uitgeschonken. U geniet tijdens het varen ook van de vele woonhuizen van schilders uit lang vervlogen tijden. Wist u bijvoorbeeld dat Jan van Goyen hier wel honderden van zijn schilderijen maakte? En Jan Steen had in Den Haag zijn eigen huis. Paulus Potter schilderde in Den Haag zijn kunstwerk 'De Stier' en zelfs ook Van Gogh liep hier regelmatig rond!

Gaat u mee? Stap in de luxe Oad bus, geniet van de Koninklijke stoet op het Lange Voorhout en laat u verrassen door de verhalen van de gidsen tijdens de onvergetelijke rondvaart!

Bekijk beschikbaarheid
ˆ

Inclusief

• busreis per luxe Oad bus
• ticket zitplaats Oad tribune Lange Voorhout
• rondvaart door Den Haag
• consumptie op de tribune (frisdrank/koffie/thee)
• koffie/thee in de bus

Programma
In de ochtend vertrekken naar Den Haag, waar we rond 10.30 arriveren op het bus platform bij Den Haag Centraal. Van daaruit lopen we onder begeleiding van vrijwilligers van Ambassade van Den Haag en Ga Den Haag, die speciaal door Oad zijn ingeschakeld in circa 10 minuten naar de tribune aan de Lange Voorhout. U zult uiterlijk om 11.30 uur plaatsnemen op de Oad tribune (Lange Voorhout, kant Escher Museum). Vanaf uw tribuneplaats op het statige Lange Voorhout heeft u het beste zicht op de koninklijke stoet die tweemaal aan u voorbij trekt. Een 'ladyspeaker' zal de samenstelling van de stoet bespreken. De passage van de stoet zal rond 13.30 uur zijn.

Om 14.15 kunt u onder begeleiding van vrijwilligers van Ambassade van Den Haag en Ga Den Haag naar de Koekamp wandelen voor vertrek rondvaart boten

14.45 - 16.15 uur rondvaart.

17.30 uur aanvang terugreis vanaf dezelfde plek als waar u in de ochtend bent gearriveerd, het busplatform Den Haag Centraal. Deze bevindt zich op loopafstand van de aftapplaats van de boot (400 meter).

Minimum aantal deelnemers

Oad biedt opstapplaatsen onder voorbehoud van voldoende deelname. Oad streeft er naar om de routes zo optimaal mogelijk in te richten zodat de reistijd voor de klant zo minimaal mogelijk is. Mocht de situatie zich voordoen dat een opstapplaats geannuleerd wordt dan zal Oad waar mogelijk een alternatieve opstapplaats bieden. Hierover wordt u dan tijdig geïnformeerd (tot uiterlijk een week voor vertrek). Mocht er geen alternatief voorhanden zijn dan ontvangt de klant zijn of haar geld retour.

GELDERLAND

Apeldoorn, Carpoolplaats A-1, Kayersdijk
Arnhem, Parkeerplaats Rijnhal
Doetinchem, McDonalds, Ettenseweg 1
Ede/Wageningen, Station NS Ede-Wageningen, busstation
Groenlo, Busstation Brandemate/Halte G, Parallelweg
Lichtenvoorde, Parkeerplaats achter carpoolplaats, Richterslaan
Zevenaar, La Place Restaurant, Doesburgseweg 43

NOORD-BRABANT

Den Bosch, Station NS Oost, parkeerplaats Zandzuigerstraat
Eindhoven, P+R Meerhoven/Transferium, Sliffertsestraat 304
Oss, parkeerplaats van de Vondellaan thv da Costastraat
Uden, Busstation Uden
Veghel, Parkeerplaats Stadhuisplein

OVERIJSSEL

Almelo, Henriette Roland Holstlaan, Carpoolplaats
Deventer, Parkeerplaats McDonald's, Deventerweg 121a
Enschede, Station NS, Kennispark (vh. Station Drienerlo)
Hengelo FBK Stadion, parkeerplaats Kuipersdijk
Holten/Hof van Twente, Carpool Holterweg, tegenover Rest. De poppe

UTRECHT

Veenendaal West, KFC/Burger King Parking, Rondweg-West 256