0547-28 44 88
U bevindt zich hier Home nederland Unieke Tubantia Tour Prinsjesdag Reisnummer: DTP053
Delen:
Aan favorieten toevoegen
Unieke Tubantia Tour Prinsjesdag
nederland | Zuid-Holland | Den Haag
va. 0,-
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €3.00 per boeking
Vertrekdatum
In het kort
 Compleet verzorgde dag
 Inclusief unieke rondrit per koets
 Begeleiding door Dolf

Beleef Prinsjesdag van wel heel dichtbij!

HELAAS IS DEZE REIS UITVERKOCHT! Wel kunt u nog boeken voor ons reguliere Prinsjesdag arrangement bij www.oad.nl/dagjeuit

In gouden koets door Den Haag en dineren aan het strand!

Let op: beperkte beschikbaarheid, vol = vol!

Wilt u Prinsjesdag eens op een héél speciale wijze beleven ? Ga dan dinsdag 20 september 2016 met De Twentsche Courant Tubantia en Oad mee naar Den Haag en Scheveningen. U krijgt een exclusief programma met een tribuneplaats bij de koninklijke rijtoer, een rondrit per koets door Den Haag, een bezoek aan de koninklijke wachtkamer in station Hollands Spoor én een heerlijk afsluitend diner op een fraaie strandlocatie in Scheveningen.

U vertrekt om 07.30 uur per luxe touringcar vanaf de Oad-garage in Goor. In de bus wordt u door een redacteur van de krant uitvoerig geïnformeerd over de achtergronden van Prinsjesdag, de Troonrede en de rijtour met koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Iedereen ontvangt een programmaboekje met de route en samenstelling van de parade. Ook is er een quiz met vragen over de Oranjes en Prinsjesdag. U kunt er leuke prijzen mee winnen.

Na aankomst in Den Haag wordt u begeleid naar de zittribune aan het Lange Voorhout, waar u koffie krijgt aangeboden. Aan het begin van de middag ziet u de koetsen met de koninklijke familie, muziekkorpsen, paarden en onderdelen van de krijgsmacht twee keer passeren, op de route van paleis Noordeinde naar de Ridderzaal op het Binnenhof. Na de rijtour neemt u zelf plaats in een koets voor een interessante verkenning van de Hofstad. Stalhouderij Hanemaaijer zorgt zelfs voor een gouden koets.

Na de bijzondere rondrit per koets vertrekken we naar Scheveningen waar u zult gaan genieten van een heerlijk diner op het strand.

U bent om circa 22.00 uur terug bij uw opstapplaats in Goor.

Bekijk beschikbaarheid
ˆ

Extra Info

Vertrek dinsdag 20 september om 07.30 uur vanaf Oad, Breukersweg 2, 7471 ST Goor.

Vooraf ontvangt u geen reisbescheiden aangezien de vertrekplaats en -tijd als vaststaat. Verzoek om uw legitimatie mee te nemen, verder hoeft u geen bevestiging mee te nemen.

In de bus krijgt u uitgebreid informatie over Prinsjesdag. Journalist Dolf Ruesink begeleidt het gezelschap de gehele dag.

Aankomst in Den Haag circa 10.30 uur waarna u om 11.30 uur uiterlijk plaats neemt op de tribune om twee keer de Koninklijke rijtour te zien passeren.


Inclusief

• Vervoer per luxe Oad bus
• Koffie/thee in de bus
• Entree tribune Lange Voorhout
• Consumptie op de tribune (frisdrank/koffie/thee)
• Rondrit per koets
• Entree & rondleiding Koninklijke wachtkamer station Holland Spoor
• Diner Scheveningen

Exclusief
• Reserveringskosten

Minimum aantal deelnemers

Voor deze reis geldt een minimale deelname van 50 personen. Totaal zijn er maximaal 60 plekken beschikbaar. OP=OP!

OVERIJSSEL

Goor, Oad garage, Breukersweg 2