arrow_drop_up
Terug naar reizen | HomeSpanjeWandel 4-daagse Mallorca vanaf Amsterdam Hotel Diamant
Reisnummer: OSES90-01
va. 0,-Per persoon
info
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €25.00 per boeking
Vertrekdatum
Aan favorieten toevoegen
Wandel 4-daagse Mallorca vanaf Amsterdam Hotel Diamant
Spanje
 Vier compleet nieuwe wandelingen
 Wandelingen door de mooiste dorpjes van Spanje
 Hotel op loopafstand van het startpunt

Wandel 4-daagse Mallorca 2022

Bent u in voor een èchte sportieve en gezonde uitdaging en wilt u er in het voorjaar lekker tussen uit? Ga dan mee met Oad naar de Wandel 4-daagse van Mallorca die plaats vindt van donderdag 14 april tot en met zondag 17 april 2022. Geniet tijdens uw wandelvakantie op Mallorca van de prachtige natuur, cultuur en geniet al wandelend van het mooiste van Mallorca. In 2022 wordt de Wandel 4-daagse van Mallorca alweer voor de 5e keer georganiseerd maar ditmaal in een ander deel van Mallorca. U wand...elt in 2022 door de schitterende natuur in de omgeving van Cala Ratjada, Capdepera, Cap Vermell en nog veel meer.

De wandelingen voeren u door prachtige landschappen, typische Spaanse dorpjes en prachtige vergezichten. De temperatuur op Mallorca is in het voorjaar heerlijk aangenaam en heel geschikt voor fijne wandelingen over dit prachtige Spaanse eiland. In het voorjaar komt de natuur tot bloei; geniet van een weelde aan bloemen als klaprozen, margrieten, lelies en wilde rozen. Alle wandeldagen worden afgesloten met gezellige muziek onder het genot van een heerlijk drankje. Bij het volbrengen van alle wandeldagen ontvangt u een mooie medaille die u als herinnering aan dit sportieve wandelevenement mee naar huis kan nemen. Kortom de moeite waard om deel te nemen aan de vijfde editie van de Wandel 4-daagse van Mallorca.


Bent u lid van de KWBN?
In samenwerking met de KWBN biedt Oad arrangementen aan naar dit prachtige wandelevenement. Als lid van de KWBN ontvangt u een korting van € 20,- per persoon op het arrangement.
Tijdens het boeken van uw arrangement kunt u (per persoon) uw KWBN-lidmaatschapsnummer opgeven. De korting wordt direct in mindering gebracht.

Wandelafstanden
Ook kunt u tijdens het boeken een keuze maken uit een wandelafstand van 15 en 25 kilometer per dag. De registratie voor de Wandel 4-daagse is niet inbegrepen in het arrangement. Indien u zich opgeeft voor een wandelafstand, regelt Oad de registratie voor de Wandel 4-daagse. Het is niet mogelijk om ter plaatse te wisselen van afstand.

Programma zoals hier gecommuniceerd is onder voorbehoud van routewijzigingen.
Lees meer over Wandel 4-daagse Mallorca vanaf Amsterdam Hotel Diamant

Dagprogramma

location_onVlucht van Amsterdam naar Palma de Mallorca
Uiterlijk twee uur voor vertrek meldt u zich op de luchthaven van Amsterdam voor uw vlucht naar Palma de Mallorca. De vlucht duurt ca. 2,5 uur. Aangekomen op de luchthaven van Palma de Mallorca wordt u welkom geheten door een lokale Oad reisbegeleidster. Vervolgens gaat u per lokale touringcar naar uw hotel in Cala Ratjada.

location_onDe grotten van Arta
Vanmorgen vertrekt u om 09.00 uur voor een excursie naar de grotten van Arta. U verzamelt bij de Walking Village (Plaza Cap Vermell Rala Catjada). De grotten van Arta liggen aan de kust en worden omgeven door bergen. U gaat de grotten binnen en komt bij de zaal bekend als de 'Vestibule' of de toegangszaal. In deze ruimte zijn ontelbare stalactieten met verschillende vormen en groottes hangend aan het plafond. Vanuit de grond rijzen vele stalagmieten omhoog en in deze stalagmieten kunt u allerlei vormen herkennen.

Naast deze eerste ruimte bezoekt u meerdere ruimtes met namen als Hel, Paradijs en nog veel meer. Een van de ruimtes is is zo groot als het schip van de kathedraal in Palma. Ook is er een stalagmiet van ca. 22 meter hoog die elke 100 jaar 2 centimeter groeit. Na afloop van uw bezoek aan de grotten keert u terug naar uw hotel.

Vanmiddag tussen 15.00 uur en 17.00 uur kunt u het inschrijfbewijs op halen voor de Wandel 4-daagse van Mallorca. De rest van de dag is ter vrije besteding.

location_onStart Wandel 4-daagse

Vol enthousiasme start u vandaag met de eerste wandeldag van de vijfde editie van de Wandel 4-daagse van Mallorca. Elke dag start u met de wandelingen bij de Plaza Cap Vermell Cala Ratjada.

De wandeling vandaag heeft een pittige start en brengt u naar de beroemde vuurtoren vanaf waar u een spectaculair uitzicht heeft over de grillige kustlijn en de regio. Vervolgens wandelt u langs kleine baaien en het strand van Cala Agulla (maximale stijging tot 76 meter). Ook ziet u vandaag de bossen van Coll de Marina en de zandduinen. Vanaf Cala Mesquida wandelt u landinwaarts terug langs prachtige landerijen.


location_on2e wandeldag

De route neemt u vandaag mee langs landerijen en prachtige villa's naar Capdepera. Ook gaat u omhoog langs het kasteel (een klim van ca. 166 meter). Via de zuidkant van Capdeprera wandelt u naar de boulevard van Cala Pedrusca en Son Mol en wandelt u terug naar Cala Ratjada.

De langere route gaat via S'Heretat en over een prachtig natuurpad naar Sa Font de Sa Cala en via de boulevard keert u terug naar Cala Ratjada.

location_on3e wandeldag

Vandaag wacht u een dag vol met indrukwekkend natuurschoon. U wandelt deels over het strand van Cala Agulla enkomt bij Puig de s'Aguila (maximale stijging van 136 meter). Ook ziet u de Burcht van Capdepera. Deze burcht is een oude ommuurde stad uit de 14e eeuw gelegen op een heuvel. Bij mooi weer kunt u zelfs het eiland Menorca zien liggen. Via een fraai konkelpad keert u terug naar het startpunt.

location_onAfsluiting Wandel 4-daagse

Vandaag is de laatste dag van de Wandel 4-daagse van Mallorca aangebroken.

U wandelt over een prachtig natuurpad naar Sa Font de Sa Calla. De route neemt u mee naar Canyamel en Torre de Canyamel. Canyamel is een rustig dorpje met mooie witte zandstranden op een schilderachtige locatie. Via het centrum van Capdepera keert u terug maar Cala Ratjada.

U sluit de Wandel 4-daagse af met gezellige muziek en ontvangt, indien u 4 wandeldagen heeft volbracht, een mooie medaille als herinnering.

location_onVrije dag
Vandaag heeft u een dag ter vrije besteding. U kunt heerlijk bijkomen van de sportieve prestaties van de afgelopen dagen.

location_onVlucht van Palma de Mallorca naar Amsterdam
Vanuit uw accommodatie vertrekt u op een nader te bepalen tijdstip, afhankelijk van uw vluchtschema, per lokale touringcar richting de luchthaven van Palma de Mallorca. Aangekomen op de luchthaven checkt u in voor de terugvlucht naar de luchthaven in Nederland. Met de landing in Nederland is een einde gekomen aan deze prachtige en sportieve wandelreis naar Mallorca.

Accommodatie(s)

Hotel Diamant****

Hotel Diamant ligt op ca. 10 minuten te voet vanaf het centrum van Cala Ratjada. Ook de bekende stranden van Mallorca zoals Cala Agulla en Cala Gat liggen op loopafstand van dit hotel.

Lees meer
Hotel Diamant****
sluiten
Hotel Diamant
Hotel Diamant zwembad
Hotel Diamant kamer
Hotel Diamant zwembad

Ligging

Hotel Diamant ligt op ca. 10 minuten te voet vanaf het centrum van Cala Ratjada. Ook de bekende stranden van Mallorca zoals Cala Agulla en Cala Gat liggen op loopafstand van dit hotel.

Faciliteiten

• receptie
• meerdere buitenzwembaden
• binnen zwembad
• jacuzzi
• sauna
• fitnessruimte
• midgetgolf
• wifi
• bar
• twee restaurants

Kamer

Uw kamer beschikt o.a. over een volledig ingerichte badkamer, airco, wifi, tv, telefoon, kluisje en een balkon.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• diner buffet of menu

Extra's

Autohuur

Info bestemming

Fotoalbum

Businformatie

Fietsinformatie

Opstapplaatsen

Reisinfo

Inclusief

Arrangement inclusief vlucht:
checkvlucht Amsterdam – Palma de Mallorca v.v. per Transavia
checktransfer luchthaven – accommodatie v.v. per lokale touringcar
checkverblijf in een 2-pers.kamer met bad of douche en toilet
checkhalfpension (ontbijt en diner) vanaf diner 1e dag t/m ontbijt laatste dag (indien u 's avonds laat aankomt per vlucht, is het diner op de 1e avond niet inbegrepen)
checkNederlandse Oad reisbegeleiding ter plaatse
checkluchthavenbelastingen
checkbagage tijdens de vlucht: 1 stuk handbagage van max 10 kg p.p. en 1 stuk ruimbagage van max 15 kg p.p.
checkhalve dag excursie naar de grotten van Arta onder leiding van een lokale gids op woensdag 13 april

Exclusief

checkeventuele entreegelden

Optioneel bij te boeken:
checkregistratie Wandel 4-daagse Mallorca (15 of 25 km) à € 65,- per persoon
checkannuleringsverzekering
checkreisverzekering


Extra Info

Omdat uw veiligheid bij ons voorop staat, worden de covid-19 protocollen voor het verantwoord reizen regelmatig aangepast. Hierdoor is het uitvoeren van reizen en eventuele wijzigingen in het programma en/of accommodatie onder voorbehoud. Mocht dit voor u van toepassing zijn, dan wordt u op tijd door ons geïnformeerd. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus en reizen.