arrow_drop_up
Terug naar reizen | HomeFrankrijkFietsvakantie Bretagne en de Mont St. Michel - Individueel
Reisnummer: OSFRF01
va. 0,-Per persoon
info
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €25 per boeking
Vertrekdatum
Aan favorieten toevoegen
Fietsvakantie Bretagne en de Mont St. Michel - Individueel
Frankrijk
 Uitbundig groene landschap van Bretagne
 De Mont St. Michel
 Dolmens en menhirs

6 daagse fietsvakantie Bretagne en de Mont St. Michel

Voor een zesdaagse reis vol heerlijk fietsplezier, langs prachtige fietspaden en weggetjes die u het mooiste natuurschoon en het rijkste erfgoed laten zien, gaat u naar het afwisselende Bretagne. Vanuit een schilderachtige uitvalsbasis zult u met volle teugen genieten van het Bretoense land, lekker ontspannen.

Zwaarte van deze reis:

Dagprogramma

location_onNaar Roz-sur-Couesnon
U reist op eigen gelegenheid naar Bretagne. U verblijft in Roz-sur-Couesnon, een authentiek dorp in een glooiend landschap, met 50 tinten groen en gelegen halverwege tussen de Mont Saint-Michel en Saint-Malo. Het is een dorp tussen ‘terre et mer’, waar u als gast kennismaakt met de streekproducten die bereid worden met de rijke opbrengst van zee en land.

location_onBretagne
Eén van de boeiende fietsexcursies gaat naar Dol-de-Bretagne in Le Pays de la Baie du Mont Saint-Michel. Het stadje Dol-de-Bretagne heeft een rijk erfgoed: historische huizen, stadsgrachten en de Saint-Samsonkathedraal met zijn flamboyante gotische stijl. Niet alleen de dorpen en stadjes die u de komende dagen ziet zijn boeiend, maar ook de historische monumenten, de dolmens en menhirs en het imponerende landschap zijn enerverend. Met gemak verslindt u de kilometers in de zilte, zuurstofrijke zeelucht van Bretagne. U maakt kennis met het lieflijke dorp Le Vivier-sur-Mer en met het vissersplaatsje Cancale, dat bekend is vanwege de oesters. Hoogtepunt van de reis is de tocht naar het beroemde springtij-eiland Mont St. Michel. Hier is het verschil tussen eb en vloed maar liefst 13 meter. Heeft u nog energie? Beklim dan de trappen naar de top van de berg en breng een bezoek aan de abdij.

U maakt deze dagen afwisselende rondritten variërend van 35 tot 67 kilometer.

location_onNaar huis
De laatste dag van uw vakantie is aangebroken. Met vele herinneringen aan Bretagne, zoals het ruisen van de zeewind, de oorverdovende stilte op het platteland en de kracht van de elementen, keert u op eigen gelegenheid terug naar Nederland. Het is geen afscheid, het is een ‘au revoir’.

Accommodatie(s)

U verblijft in een uitstekende middenklasse hotel.
Het hotel kan afwijken van het getoonde hotel. Wanneer deze niet beschikbaar is boeken wij voor u een gelijkwaardig hotel waar wij mee samenwerken.

Hotel Les 4 Salines - Roz-sur-Couesnon

Hotel Les 4 Salines is gelegen tussen Le Mont Saint Michel en Saint-Malo. Het hotel biedt een restaurant en een bar.
De geluiddichte kamers zijn voorzien van een tv, kluisje en een badkamer met bad of douche en toilet.

Lees meer
sluiten
Hotel Les 4 Salines - Roz-sur-Couesnon
sluiten

Algemeen

Hotel Les 4 Salines is gelegen tussen Le Mont Saint Michel en Saint-Malo. Het hotel biedt een restaurant en een bar.
De geluiddichte kamers zijn voorzien van een tv, kluisje en een badkamer met bad of douche en toilet.

Fietsinformatie

Extra's

Autohuur

Info bestemming

Fotoalbum

+24foto's

Businformatie

Opstapplaatsen

Reisinfo

Inclusief

check5 overnachtingen in een driesterren hotel in een 2-persoonskamer met bad of douche en toilet
checklogies en ontbijt (toeslag halfpension € 135,- per persoon)
checkuitgebreide routebeschrijving en kaart
checkroadbookdrager
checktoeristenbelasting

Exclusief

checkoverige maaltijden
checkuitgaven van persoonlijke aard

Extra Info

Fietsen:
Als u niet zelf uw eigen fiets wenst mee te nemen , kunt u bij ons een fiets huren. Bij uw hotel staat uw huurfiets klaar. De receptiemedewerkers van het hotel geven u de sleutel van de fiets en wijzen u naar de fietsenstalling.
Tourfiets: € 50,-

Goed voorbereid op pad, wat moet u meenemen:
• goede regenkleding
• dag rugzak
• zonnebrandcrème
• zonneklep/petje
• lange broek

Verschillende fietsniveaus:
Onze individuele fietsreizen zijn er op verschillende niveaus waardoor er voor iedereen een geschikte fietsreis te vinden is in ons programma. De sterretjes geven u een algemeen idee van het niveau van de routes tijdens de fietsvakanties. Deze aanduiding is bedoeld als indicatie voor het niveau van de fietsreizen zodat u een goede keuze kunt maken. Voor al onze fietsreizen geldt dat u over een goede conditie en voldoende fietservaring dient te beschikken. Bij iedere fietsreis staat het niveau bij de reisinformatie aangeduid met het aantal sterretjes:

1 ster
Fietsroutes in overwegend vlak terrein met af en toe (of nauwelijks) een stijging en daling. Met een normale conditie kunt u al genieten van deze fietsreis.

2 sterren
Fietsroutes in vlak tot heuvelachtig terrein met af en toe een stevige stijging en daling. Tevens geldt bij deze reizen dat er routes met langere afstanden zijn (30 – 75 km). Voor deze fietsreizen is een goede conditie en voldoende fietservaring vereist.

3 sterren
Fietsroutes in glooiend tot bergachtig terrein met regelmatig een stevige stijging en daling. Voor deze reizen geldt dat er regelmatig routes met langere afstanden zijn (+ 50 km). Voor deze fietsreizen is een uitstekende conditie en voldoende fietservaring vereist.