arrow_drop_up
Terug naar reizen | HomeFrankrijkFietsvakantie Troyes en het hart van de Champagne - Individueel
Reisnummer: OSFRF04
va. 435,-Per persoon
info
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €25 per boeking
Vertrekdatum 26 oktober 2021
today26 oktober 2021
(6 dagen)
Aan favorieten toevoegen
Fietsvakantie Troyes en het hart van de Champagne - Individueel
Frankrijk
 De Champagnestreek; prachtig heuvelland
 De middeleeuwse stad Troyes
 Parc Régional de la Foret d'Orient

6 daagse fietsvakantie Troyes en het hart van de Champagne - Individueel

De middeleeuwse stad Troyes is de hoofdplaats van het departement Aube in de Champagnestreek. Een tiental kilometer ten oosten van Troyes ligt het Parc Régional de la Forêt d’Orient, een juweeltje van groene bossen en meren, een natuurgebied van 70.000 ha met wildparken en vogelreservaten. Het is een uitgelezen streek voor een fietsvakantie, temeer daar er voor de fietser een infrastructuur is opgezet van bewegwijzerde fietspaden die u naar de mooiste hoekjes brengen van dit prachtige heuvellan...d.Lees meer over Fietsvakantie Troyes en het hart van de Champagne - Individueel

Zwaarte van deze reis:

Dagprogramma

location_onNaar Piney
Op eigen gelegenheid reist u naar Piney waar u incheckt bij uw hotel. Vanavond geniet u van een diner in het restaurant van uw hotel.

location_onRondrit Troyes (ca. 50 - 65 kilometer)
Vanaf Piney fietst u door vriendelijke dorpjes met typische huizen van de Champagne. Troyes is bekend als de stad der Kunst en tevens de historische hoofdstad van de Champagne. U kunt een heerlijke wandeling maken door de ‘champagnekurk’ (het centrum heeft deze vorm) en de vakwerkhuizen uit de 16e eeuw bewonderen.

location_onPiney - Bar-sur-Aube (ca. 48 kilometer)
De route neemt u mee naar Bar-sur-Aube. U fietst over rustige wegen langs uitgestrekte velden, bossen en rivieren. Ook passeert u de trekpleisters van deze regio zoals Lac d’Orient, Lac du Temple en Lac Amance Port Dienville.

location_onRondrit Bar-sur-Aube (ca. 39 - 53 kilometer)
Vandaag geniet u van een route door een rustgevend landschap en door pittoreske dorpjes. Bar-sur-Aube beschikt over een bijzondere kerk en een mooie oude binnenstad. Hier werden vroeger de jaarmarkten van de Champagne gehouden.

location_onBar-sur-Aube - Piney (ca. 51 kilometer)
U keert via een schitterende route terug naar Piney. Ook deze laatste dag zult u volop genieten van de Champagne streek.

location_onNaar huis
De laatste dag van uw vakantie is aangebroken. Na het ontbijt is het tijd om uit te checken en keert u terug naar Nederland.

De afstand van Utrecht naar Champagne is ca. 575 kilometer.

Accommodatie(s)

U verblijft in uitstekende middenklasse hotels.
De hotels kunnen afwijken van de getoonde hotels. Wanneer deze niet beschikbaar zijn boeken wij voor u een gelijkwaardig hotel waar wij mee samenwerken.

Hotel Le Tadorne - Piney

Hotel Le Tadorne is gevestigd in een ambachtelijk huis uit de 17e en 18e eeuw en is gelegen in het natuurpark van het Forêt d'Orient. Het beschikt over een zwembad, sauna en restaurant.
De kamers zijn voorzien van een tv, airconditioning, zithoek ...

Lees meer
Hotel Le Saint Nicolas - Bar sur Aube

Hotel Le Saint-Nicolas is gelegen in een wijngaard in Bar sur Aube. Het biedt een ontbijtzaal, bar, sauna en een buitenzwembad.
De kamers zijn voorzien van een tv, telefoon en een badkamer met douche en toilet.

Lees meer
sluiten
Hotel Le Tadorne - Piney
sluiten

Algemeen

Hotel Le Tadorne is gevestigd in een ambachtelijk huis uit de 17e en 18e eeuw en is gelegen in het natuurpark van het Forêt d'Orient. Het beschikt over een zwembad, sauna en restaurant.
De kamers zijn voorzien van een tv, airconditioning, zithoek en een badkamer met bad of douche en toilet.

Hotel Le Saint Nicolas - Bar sur Aube
sluiten

Algemeen

Hotel Le Saint-Nicolas is gelegen in een wijngaard in Bar sur Aube. Het biedt een ontbijtzaal, bar, sauna en een buitenzwembad.
De kamers zijn voorzien van een tv, telefoon en een badkamer met douche en toilet.

Fietsinformatie

Extra's

Autohuur

Info bestemming

Fotoalbum

+24foto's

Businformatie

Opstapplaatsen

Reisinfo

Inclusief

check5 overnachtingen in driesterren hotels in een 2-persoonskamer met bad of douche en toilet
checkhalfpension
checkgebruik van het zwembad en de sauna
checkbagagetransport tussen de verschillende hotels
checkuitgebreide routebeschrijving en kaart
checkroadbookdrager
checktoeristenbelasting
Exclusief

checkoverige maaltijden
checkuitgaven van persoonlijke aard

Extra Info

Fietsen:
Huurfietsen zijn niet beschikbaar. U maakt gebruik van uw eigen fiets.

Extra overnachting:
Extra overnachting in hotel Le Tadore in Peney: € 70,- op basis van halfpension

Bagage:
Uw bagage - 1 koffer per persoon van max. 15 kilo – wordt door ons van hotel naar hotel gebracht. Doorgaans wordt vanaf 09.00 uur uw bagage opgehaald en vóór 17.00 uur bij het volgende hotel afgeleverd. Een tour zonder bagagetransport is ook mogelijk.
Wij gaan zorgvuldig met uw bagage om. Door normaal gebruik kunnen er echter krassen, deukjes en andere kleine beschadigingen op uw bagage ontstaan. Hiervoor zijn wij niet aansprakelijk. Bij grote schade kunt u een claim indienen bij uw reis- en/of bagageverzekering.

Goed voorbereid op pad, wat moet u meenemen:
• goede regenkleding
• dag rugzak
• zonnebrandcrème
• zonneklep/petje
• lange broek

Verschillende fietsniveaus:
Onze individuele fietsreizen zijn er op verschillende niveaus waardoor er voor iedereen een geschikte fietsreis te vinden is in ons programma. De sterretjes geven u een algemeen idee van het niveau van de routes tijdens de fietsvakanties. Deze aanduiding is bedoeld als indicatie voor het niveau van de fietsreizen zodat u een goede keuze kunt maken. Voor al onze fietsreizen geldt dat u over een goede conditie en voldoende fietservaring dient te beschikken. Bij iedere fietsreis staat het niveau bij de reisinformatie aangeduid met het aantal sterretjes:

1 ster
Fietsroutes in overwegend vlak terrein met af en toe (of nauwelijks) een stijging en daling. Met een normale conditie kunt u al genieten van deze fietsreis.

2 sterren
Fietsroutes in vlak tot heuvelachtig terrein met af en toe een stevige stijging en daling. Tevens geldt bij deze reizen dat er routes met langere afstanden zijn (30 – 75 km). Voor deze fietsreizen is een goede conditie en voldoende fietservaring vereist.

3 sterren
Fietsroutes in glooiend tot bergachtig terrein met regelmatig een stevige stijging en daling. Voor deze reizen geldt dat er regelmatig routes met langere afstanden zijn (+ 50 km). Voor deze fietsreizen is een uitstekende conditie en voldoende fietservaring vereist.