arrow_drop_up
Terug naar reizen | HomeBelgiëLentecruise Zeeuwse & Belgische steden
Reisnummer: OSSW01
va. 375,-Per persoon
info
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €25 per boeking
Excl. Calamiteitenfonds €2.50 per boeking
Vertrekdatum
Aan favorieten toevoegen
Lentecruise Zeeuwse & Belgische steden
 LAATSTE HUT, boek nu VOL=VOL
 Lentecruise per MS Switzerland II
 O.a. Veere, Vlissingen, Gent, Brugge, Antwerpen
{tabbladen_in_tabblad_566}
Reisnummer: OSSW01
va. 375,-
info-price
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €25 per boeking
Excl. Calamiteitenfonds €2.50 per boeking
Vertrekdatum
In het kort
 LAATSTE HUT, boek nu VOL=VOL
 Lentecruise per MS Switzerland II
 O.a. Veere, Vlissingen, Gent, Brugge, Antwerpen
De reis
 Vanaf € 749 p.p., nu 2e persoon gratis!
 Korting in de kassabon is verrekend als 50% korting p.p.
 Excursiepakket bij te boeken twv € 175,- voor € 159,- p.p.

Lentecruise Zeeuwse & Belgische steden

Een prachtige Lentecruise over de Nederlandse en Belgische wateren met het elegante schip MS Switzerland II. De Lage Landen zijn bij uitstek geschikt voor een schitterende riviercruise. Uw cruise begint en eindigt in Rotterdam. Hoogtepunten zijn een bezoek aan Middelburg en in België ontdekt u tijdens boeiende uitstapjes de mooie steden Antwerpen, Gent en Brussel. Een veelzijdige cruise waarbij u Nederland en België vanaf het water ontdekt!
Aan boord van het MS Switzerland II treft u een warme ambiance, excellente verzorging en een zeer behulpzame en gastvrije bemanning!


Hoogtepunten

Zeeuws Veere
Historisch Brugge
Brussel, stad van Manneken Pis
Diamantenstad Antwerpen
Watersnoodmuseum Ouwerkerk
Zeeboulevard Vlissingen

Bekijk beschikbaarheid
ˆ

MS Switzerland II ****

Algemeen

Uw verblijf op het authentieke cruiseschip MS Switzerland II verandert uw wereld. Maak kennis met het avontuur van de riviercruise op dit elegante schip. Geniet van de uitstekende verzorging aan boord, uw comfortabele hut, het sfeervolle restaurant en de gastvrije bemanning die er alles aan doet om u een fijne, zorgeloze vakantie te bezorgen.

Faciliteiten

• receptie
• restaurant
• lounge
• bar
• bibliotheek
• souvenirsvitrine
• wifi aan boord (ca. € 19.50 per dag per apparaat, beschikbaar in bar en receptiegedeelte, afhankelijk van omgeving)

Er is een stoellift aan boord vanaf het Rubydek naar het restaurant.

Hutten

De stijlvol ingerichte hutten bevinden zich aan de buitenkant van het schip. Ze beschikken over tv, föhn, kluisje, airco en een badkamer met douche en toilet. Als u een eenpersoonshut boekt, verblijft u in een tweepersoonshut voor alleengebruik.

Rubydek
Op het Rubydek (bovendek) bevinden zich tweepersoonshutten met twee eenpersoonsbedden (ca. 12,5m2), Minisuite met een tweepersoonsbed (ca. 16m2) en Suite met tweepersoonsbed (ca. 25m2) Naast de gebruikelijke faciliteiten heeft de Suite ook een dvd speler, twee badkamers waarvan één met douche en één met een klein bad.

Emeralddek (Hoofddek)
Ook op het hoofddek bevinden zich tweepersoonshutten (ca. 12,5m2), de Minisuite (ca. 14,5m2) met de gebruikelijke faciliteiten.

Extra informatie

Verzorging
U verblijft op dit elegante schip op basis van volpension (ontbijt, lunch en keuzediners of buffetdiners)

Rolstoel en rollator
Aan boord van de MS Switzerland II is het door wettelijke bepalingen en veiligheid technische redenen niet mogelijk om een rolstoel of rollator te gebruiken. Een rolstoel of rollator kan wel aan boord 'gestald' worden. Wanneer u het schip wilt verlaten tijdens de cruise zorgt de bemanning ervoor dat uw rolstoel of rollator aan wal voor u klaar staat. Het aantal rollators en rolstoelen is per afvaart gelimiteerd, waardoor het noodzakelijk en verplicht is dit tijdens de boeking aan ons te melden zodat wij dit kunnen aanvragen bij de rederij.

Het schip is voor minder validen niet goed uitgerust. Er is geen vaste lift aan boord. Indien u gebruik wenst te maken van de stoellift dient u een hut op het bovendek (Rubydek) te boeken. Van het Rubydek is een stoellift naar het restaurant en het zonnedek aanwezig. Het restaurant is uitsluitend te bereiken via het Rubydek per trap of eventueel per stoellift. Naar de hutten op het Emeralddek is alleen een trap aanwezig.

Zondag

Rotterdam
U komt op eigen gelegenheid naar Rotterdam Boompjeskade waar wij u tussen 15.00 en 16.30 uur van harte verwelkomen aan boord van het MS Switzerland II voor deze prachtige Lentecruise over de Nederlandse- en Belgische wateren. Terwijl u vanavond heerlijk dineert in het sfeervolle restaurant vertrekt het schip naar Veere.

Maandag

Veere & Vlissingen
Onze eerste stop van deze cruise is het Zeeuwse Veere waar u voor het ontbijt al aankomt.
Onder leiding van een gids kunt u een stadswandeling maken door het gezellige vestingstadje Veere. Als vroegere Schotse kolonie heeft het een rijke handelsachtergrond en is dit stadje zeer de moeite waard. Rond de middag komt u terug aan boord en vertrekt u naar Vlissingen. Aan boord geniet u tijdens het varen van een heerlijke lunch.
In Vlissingen heeft u de mogelijkheid om te wandelen over de boulevard met uitzicht over de Schelde, een bezoek aan het Zeeaquarium het Arsenaal te brengen, met afsluitend een drankje bij een van de vele horeca gelegenheden onder toeziend oog van Michiel de Ruyter.
Vanavond vertrekt het schip naar Gent, u geniet aan boord van een heerlijk diner.

Dinsdag

Gent & Brugge
In de vroege ochtend legt het schip aan in Gent. Na het ontbijt heeft u de mogelijkheid om mee te gaan naar de prachtige Belgische stad Brugge.
Vanaf het schip vertrekt u per touringcar naar Brugge. In Brugge heeft u een stadswandeling onder leiding van een gids die u langs de mooiste plekjes van Brugge leidt. Wist u dat het historische centrum op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat? Absoluut de moeite waard! Halverwege de middag brengt de touringcar u terug naar het schip in Gent en vertrekt het schip naar Brussel.

Woensdag

Brussel
In de vroege ochtend bent u in Brussel aan gekomen, de hoofdstad van België en ook, samen met Straatsburg, de zetel van het Europees Parlement, maar ook bekend van 'Manneke Pis'. Het eeuwenoude grote plein midden in het centrum van Brussel vormt tot op de dag van vandaag het middelpunt van belangstelling. De historische gildenhuizen geven de Grote Markt zijn eigentijdse warme uitstraling. Na het ontbijt heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan de stadstour per comfortabele touringcar door Brussel. U ziet o.a. de St. Michiel's Kathedraal, het wereldberoemde Atomium, het Chinees Paviljoen, het Koninklijk Paleis en de Grote Markt. Aan het eind van de middag brengt de touringcar u vanuit het centrum terug naar het schip. Aan boord geniet u wederom van een heerlijk diner en vertrekt het schip naar Antwerpen.

Donderdag

Antwerpen
Na het ontbijt heeft u de mogelijkheid om Antwerpen te ontdekken onder leiding van een gids die op interessante en boeiende wijze vele ankedotes en weetjes over deze schitterende stad aan de Schelde zal vertellen. U ziet de bekende Diamantwijk, het Koningin Astrid station, de prachtige statige patriciers huizen langs de Schelde kade en de Burcht voorbij komen.
Daarna heeft u in deze historische stad de mogelijkheid om met de gids nog een korte stadswandeling te maken. Uiteraard kunt u ook op eigen gelegenheid naar bijv. de Grote Markt, waar u met uitzicht op het bijzonder mooie stadhuis uit 1564 en de gilde huizen kunt genieten van een lekker drankje op een gezellig terrasje. De bus brengt u vanuit het centrum terug bij het schip. ’s Avonds geniet u aan boord van het schip van het heerlijke diner.

Vrijdag

Bruinisse
In de vroege ochtend zal het schip Antwerpen verlaten en richting het Zeeuwse Bruinisse varen waar u tijdens de lunch zal aanleggen.
Het vissersdorp Bruinisse is aan het eind van de 15de eeuw in opdracht van Anna van Bourgondië gesticht nadat dit deel van Schouwen-Duiveland bedijkt werd. De oude kern van het dorp bestaat uit een zogenoemde ringkern die het centrum van het dorp vormt. Smalle straatjes, die allemaal uit lijken te komen op de dijk, geven Bruinisse een speciaal karakter.
In de middag kunt u deelnemen aan de georganiseerde excursie. Met een comfortabele bus rijdt u door het mooie Zeeuwse landschap naar het stadje Ouwerkerk. Ouwerkerk werd het zwaarst getroffen door de watersnoodramp in 1953. U kunt een kijkje nemen in het indrukwekkende Watersnoodmuseum dat hier gevestigd is. Rond 17.00 uur vertrekt het schip weer terug naar Rotterdam. De eindbestemming van uw cruise. ’s Avonds geniet u van het kapiteins diner op de laatste avond aan boord van het Switzerland II.

Zaterdag

Terugreis
Het schip heeft rond middernacht weer aangelegd in Rotterdam. Na het ontbijt gaat u van boord en hopen wij dat u een heerlijke vakantie heeft gehad. Wij hopen u weer mogen te begroeten op één van onze riviercruises.

Inclusief

• cruise volgens programma
• verblijf in een 2-pers. hut met douche en toilet
• volpension (ontbijt, lunch en diner) vanaf diner eerste dag t/m ontbijt laatste dag
• welkomstdrankje
• onbeperkt koffie- en thee (automaat)
• kapiteinsdiner
• Nederlandssprekende cruiseleiding aan boord

Exclusief

• vervoer naar en van Rotterdam Boompjeskade
• evt. entreegelden
• excursiepakket (bij boeking opgeven) van € 175,- voor € 159,-p.p.
• optionele excursies (aan boord bij te boeken en betalen)
• drankenpakket (huiswijn, bier, frisdrank, water, koffie, cappuccino, espresso, latte macchiato en thee à € 25,- p.p.p.n aan boord te boeken en betalen)

Meer informatie over de excursies vindt u in het tabblad Extra's

In- en ontschepen
De inscheping is tussen 15.00 - 16.30 uur in Rotterdam aan de Boompjes kade.
De ontscheping is rond 09.00 uur in Rotterdam aan de Boompjeskade.

Parkeergelegenheid Rotterdam
U kunt uw auto parkeren in Stadsgarage de Boompjes aan de Terwenakker, op loopafstand van de Boompjeskade. Het dagtarief is ca. € 20,-.

Extra Info

Vanafprijs op basis van 2 Persoonshut Emerald

Bij te boeken extra's

Wij geven u de mogelijkheid om van te voren een excursiepakket bij te boeken.
Bij reservering boekt u voor slechts € 159,- p.p. een uitgebreid excursiepakket inclusief 6 excursies, zoals onderstaand beschreven. Dit pakket boekt en betaalt u direct bij reservering van uw cruise. Zo weet u precies waar u aan toe bent!


Stadswandeling Veere 15 april ochtend
Onder leiding van een gids kunt u een stadswandeling maken door het gezellige vestingstadje Veere. Als vroegere Schotse kolonie heeft het een rijke handelsachtergrond en is dit stadje zeer de moeite waard.

Stadswandeling Vlissingen 15 april middag
De gezellige havenstad aan de Westerschelde heeft de langste zeeboulevard van Nederland, waar u de voorbijvarende schepen bijna kunt aanraken.

Bezoek Brugge per touringcar & stadswandeling 16 april ochtend/begin middag
Vanaf het schip stapt u in een touringcar welke u vanuit Gent naar Brugge brengt. De gids in Brugge leidt u langs de mooiste plekjes in het “Venetië van het Noorden”, zoals Brugge ook wel wordt genoemd. Uiteraard krijgt u een lunchpakket mee vanuit het schip. Let op, deze excursie is NIET mogelijk als u slecht ter been bent (geen rollator/rolstoel).

Stadstour Brussel per touringcar 17 april
Deze grote stadstour door Brussel, hoofdstad van België, bekend van "Manneke Pis" mag u niet missen. Met een comfortabele touringcar rijdt u van de prachtige St.Michiel’s Kathedraal richting het wereldberoemde Atomium, het Chinees Paviljoen en de Japanse toren. We zien de gigantische kantoren van het Europees Parlement. Via de Koninklijke residentie van Laken en het indrukwekkende Hof van Justitie, rijden we naar het Statige koningsplein en het Koninklijk Paleis. Daarna gaat de bus verder naar het centrum van de stad waar u al wandelend naar Brussels prachtige Grote Markt gaat. De gids vertelt u uiteraard de geschiedenis van het unieke stadhuis en de prachtige gildehuizen erom heen. Geniet op een terras van deze mooie stad onder het genot van een heerlijk schuimend Belgisch "Pintje". Vol van al deze geweldige indrukken brengt de bus u terug naar het schip.

Stadstour Antwerpen per touringcar en kleine wandeling 18 april
De bus staat voor u klaar samen met onze gids die op interessante en boeiende wijze vele anekdotes en weetjes over deze schitterende stad aan de Schelde zal vertellen. U ziet de bekende Diamantwijk met z'n traditionele joodse handelaren, het Koningin Astrid station, de prachtige statige patriciershuizen langs de Schelde kade en de Burcht voorbij komen. Daarna heeft u in deze historische stad de mogelijkheid om met de gids nog een korte stadswandeling te maken. Uiteraard kunt u ook op eigen gelegenheid naar bijv. de Grote Markt, waar u met uitzicht op het bijzonder mooie stadhuis uit 1564 en de gilde huizen kunt genieten van een lekker drankje op een gezellig terrasje. De bus brengt u vanuit het centrum terug bij het schip.

Bruinisse/ Ouwerkerk 19 april middag
Met een comfortabele bus rijdt u door het mooie Zeeuwse landschap naar het stadje Ouwerkerk. Ouwerkerk werd het zwaarst getroffen door de watersnoodramp in 1953. U kunt een kijkje nemen in het indrukwekkende Watersnoodmuseum dat hier gevestigd is.

Let op: het excursieprogramma is te allen tijde onder voorbehoud van wijzigingen en voldoende deelname.

Houd u er rekening mee dat:
* Het programma kan worden onderworpen aan veranderingen
* Om het excursie programma te draaien, is er een minimum van 20 deelnemers per excursie vereist en kan het mogelijk worden onderworpen aan een maximaal aantal deelnemers per excursie.
* In bepaalde gevallen kunnen kleinere groepen worden gemaakt; prijzen en voorwaarden worden bepaald door de rederij.
* In het geval van beperkte transportcapaciteit, verkorte openingstijden, onverwacht/zwaar verkeer, noodzakelijke omwegen, lokale feesten etc., behouden wij ons het recht om de route te wijzigen en in uitzonderlijke gevallen een gepland bezoek af te lassen vanwege externe invloeden zoals overmacht.
* Tenzij anders vermeld, winkelen maakt geen deel uit van het excursieprogramma.

Informatie over in- en uitscheeplocatie

U dient op eigen gelegenheid naar de Boompjeskade in Rotterdam vv. te komen.

Parkeermogelijkheid:
U kunt uw auto parkeren bij Stadsgarage de Boompjes aan de Terwenakker 18, op loopafstand van de Boompjeskade.
Het dagtarief is ca. € 20,- per dag.

Voor meer informatie:
https://parkereninrotterdam.nl/parkeergarage/de-boompjes

NOORD-HOLLAND

Rotterdam Kade, Boompjeskade (Riviercruise)
Vlissingen
Brussel_straatje in centrum
Antwerpen_centrum
Brussel_Manneken Pis
Antwerpen
Belgische wafels
Vlissingen
Gent
Brussel_Arc de Thriomph
Lente in Brugge
Brugge
Veere_stadhuis
MS Switserland II_ front
MS Switserland II_bar
MS Switserland II****_restaurant
MS Switserland II****_restaurant
MS Switserland II****_zonnedek
MS Switserland II****_sfeer
Schip MS Switserland**** -2 persoonshut (12,5m2)
Schip MS Switserland**** - Ruby Minisuite
MS Switserland II****_zonnedek
MS Switerland II****
MS Switzerland II****_Dekkenplan