arrow_drop_up
ACTIE!
OMBOEKGARANTIE + € 25 KORTING
U kunt uw reis tot 4 weken voor vertrek gratis omboeken. Tevens ontvangt u nu € 25,- korting per boeking met actiecode OAD25KERST! (min. reissom € 399,-).
Lees hier meer >
Actiecode is geldig t/m 26 oktober
Terug naar reizen | HomeDuitslandKerstmarktcruise over de Rijn (4 dagen)
Reisnummer: OSSW03
va. 299,-Per persoon
info
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €25 per boeking
Excl. Calamiteitenfonds €2.50 per boeking
Vertrekdatum 11 december 2020
today11 december 2020
(4 dagen)
Aan favorieten toevoegen
Kerstmarktcruise over de Rijn (4 dagen)
Duitsland
 O.a. kerstmarkten Keulen en Düsseldorf
 U vaart met het elegante MS Switzerland I
 Uitstekende verzorging en service aan boord

Kerstmarktcruise over de Rijn

Zin in de feestdagen en wilt u alvast in de kerstsfeer komen? Ga met Oad mee op deze kerstmarktcruise met het elegante schip MS Switzerland I. Uw cruise zal volledig in het teken van het kerstgevoel staan. Een bezoek aan de prachtige kerstmarkten in Keulen en Düsseldorf hebben alles wat u zich bij een kerstmarkt voorstelt en meer. De pleinen en straten zijn prachtig versierd, overal branden lichtjes en de geuren van peperkoek en glühwein zijn heel verleidelijk. Aan boord van het in kerstsferen ...versierde schip MS Switzerland I geniet u volop van de uitstekende service en verzorging. Aan boord treft u een warme ambiance, excellente verzorging en behulpzame bemanning onder leiding van een Nederlandse Cruise Director.Lees meer over Kerstmarktcruise over de Rijn (4 dagen)

Hoogtepunten

Prachtig versierde steden in kerstsfeer
Imposante Dom van Keulen
Veel gezelligheid aan boord
Verlichte kastanjebomen van de Königsallee in Düsseldorf
Mooiste kerstmarkt Keulen: 'Altstadt'

Dagprogramma

location_onArnhem
Tussen 15.00 en 17.00 uur kunt u inschepen aan boord van het MS Switzerland I die aan de kade in Arnhem ligt (u dient op eigen gelegenheid naar de Rijn/Nieuwkade te komen). Aan boord is de gezellige kerstsfeer al voelbaar. Rond 18.00 uur worden de trossen los gegooid en vaart u vanaf Arnhem over de Rijn naar Keulen. U kunt genieten van een heerlijk diner aan boord in het sfeervolle restaurant.

location_onKeulen
Na het ontbijt ziet u de Keulse Dom al verschijnen. In het gezellige centrum vindt u meerdere kerstmarkten en versierde straten met ieder zijn eigen sfeer. De kerstmarkt aan de Dom is misschien wel de meest imposante markt van de stad. U heeft de hele dag de tijd om van deze prachtige kerststad aan de Rijn te genieten. De lunch en het diner gebruikt u aan boord.

location_onDüsseldorf
Vanmorgen vaart u verder naar naar Düsseldorf, waar het schip rond 10.00 uur zal afmeren. Hier heeft u ook de hele dag de tijd om de stad te verkennen. Het sfeervolle oude stadscentrum wordt elk jaar omgetoverd in een sfeervolle kerstmarkt. Op zes verschillende pleinen staan allerlei kraampjes met kleurrijke koopwaar, heerlijke glühwein, warme chocolademelk en lekkere hapjes. De schitterende kerstverlichting leidt u naar de volgende kerstmarkt. Elk plein heeft een geheel eigen karakter. Zo zijn de kraampjes op de Marktplatz in dezelfde historische stijl neergezet als de pandjes in de omgeving. De kerstmarkt op de Heinrich-Heine Platz is geheel in jugendstil stijl. Zo is elke kerstmarkt weer heel anders, zes verschillende stijlen in één stad. Een mooie combinatie met de gezellige kroegjes en restaurantjes maakt een bezoek aan Düsseldorf compleet.

location_onTerugreis
Na een paar geweldige dagen van kerstsfeer proeven legt het schip in de vroege ochtend weer aan in Arnhem. Na het ontbijt kunt u van boord en is deze kerstmarktcruise ten einde. Wij hopen dat u met een heerlijk kerstgevoel huiswaarts keert.

Accommodatie(s)

MS Switzerland I ****

Uw verblijf op het elegante cruiseschip MS Switzerland I, verandert uw wereld. Maak kennis met het avontuur van de riviercruise. Geniet van de prachtige kerstversieringen aan boord en bezoek de meest sfeervolle kerstmarkten langs de Rijn.

Lees meer
MS Switzerland I ****
sluiten
MS Switzerland 1****_exterieur
MS Switzerland 1****_receptie
Schip MS Switzerland**** - lounge
MS Switzerland 1****_restaurant
MS Switzerland 1****_bar
MS Switzerland 1****_restaurant
MS Switzerland 1****_lounge
MS Switzerland 1****_zonnedek
MS Switzerland 1****_lounge
MS Switzerland 1****_gangpaden
MS Switzerland 1****_voorbeeld hut
MS Switzerland 1****_voorbeeld hut
MS Switzerland 1****_dekkenplan

Algemeen

Uw verblijf op het elegante cruiseschip MS Switzerland I, verandert uw wereld. Maak kennis met het avontuur van de riviercruise. Geniet van de prachtige kerstversieringen aan boord en bezoek de meest sfeervolle kerstmarkten langs de Rijn.

Faciliteiten

• receptie
• restaurant
• lounge
• bar
• bibliotheek
• souvenirsvitrine
• wifi aan boord (tegen betaling, beschikbaar in bar en receptiegedeelte, afhankelijk van omgeving)

Hutten

De stijlvol ingerichte hutten bevinden zich aan de buitenkant van het schip. Ze beschikken over tv, föhn, kluisje, airco en een badkamer met douche en toilet.

Rubindek (Promenadedek)
Op het Rubindek bevinden zich tweepersoonshutten met twee eenpersoonsbedden. De stijlvolle tweepersoonshutten hebben panorama vensters met Frans balkon en hotelbedden. De lounge en bar liggen ook op het Rubindek.

Smaragddek (Hoofddek)
Ook op het Smaragddek bevinden zich tweepersoonshutten met de gebruikelijke faciliteiten, deze hutten hebben grote vensters in plaats van panorama vensters met Frans balkon. Het restaurant bevindt zicht op het Smaragddek.

Zonnedek
Het Zonnedek is het hoogste dek op het MS Switzerland I waar u tijdens mooi weer van het voorbij glijdende landschap kunt genieten.

Extra informatie

Verzorging
U verblijft op dit elegante schip op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner).
• Welkomstcocktail
• Afternoon tea op wisselende momenten afhankelijk van het programma
• Kapiteinsdiner
• Late night snack


Rolstoel en rollator
Aan boord van het MS Switzerland I is het door wettelijke bepalingen en veiligheid technische redenen niet mogelijk om een rolstoel of rollator te gebruiken. Een rolstoel of rollator kan wel aan boord 'gestald' worden. Wanneer u het schip wilt verlaten tijdens de cruise zorgt de bemanning ervoor dat uw rolstoel of rollator aan wal voor u klaar staat. Het aantal rollators en rolstoelen is per afvaart gelimiteerd, waardoor het noodzakelijk en verplicht is dit tijdens de boeking aan ons te melden zodat wij dit kunnen aanvragen bij de rederij.

Het schip is voor minder validen niet goed uitgerust. Er is geen vaste lift aan boord. Indien u gebruik wenst te maken van de stoellift dient u een hut op het bovendek (Rubindek) te boeken. Van het Rubindek is een stoellift naar het restaurant en het zonnedek aanwezig. Het restaurant is uitsluitend te bereiken via het Rubindek per trap of eventueel per stoellift. Naar de hutten op het Smaragddek is alleen een trap aanwezig.

Fietsinformatie

Extra's

Autohuur

Info bestemming

Fotoalbum

+13foto's

Businformatie

Opstapplaatsen

Informatie over in- en uitscheeplocatie
U dient op eigen gelegenheid naar de Rijnkade in Arnhem v.v. te komen. U kunt uw auto parkeren bij Parkeergarage Rozet aan de Langestraat 10 (dagtarief ca. € 15,20), op loopafstand van de Rijnkade.
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd


ArnhemRijnkade volgt nog

Reisinfo

Inclusief

checkcruise volgens programma
checkvolpension (ontbijt, lunch en diner) vanaf diner eerste dag t/m ontbijt laatste dag
checkwelkomstdrankje
checkonbeperkt koffie- en thee (automaat)
checkkapiteinsdiner
checkafternoontea op wisselende momenten afhankelijk van programma
checkmiddernacht snack
checkNederlandssprekende cruiseleiding aan boord

Exclusief

checkvervoer naar en van Arnhem (Rijn- of Nieuwe kade)
checkevt. entreegelden
checklunches eerste en laatste dag

Extra Info

Parkeergelegenheid Arnhem
U kunt uw auto parkeren in Parkeergarage Rozet aan de Langstraat, op loopafstand van de Rijnkade en de Nieuwe Kade. Het dagtarief is ca. € 15,20

Rolstoelen en rollators
Het aantal rolstoelen en rollators aan boord is per afvaart gelimiteerd en deze mogen zonder toestemming niet worden meegenomen. U bent bij boeking verplicht om het meenemen hiervan aan ons door te geven. Het gebruik van de rolstoel of rollator aan boord van het schip is om veiligheidsredenen die de rederij hanteert niet toegestaan. Uw rolstoel of rollator wordt door de crew gestald en als u van boord gaat weer voor u klaar gezet.

Programma en vaarroute onder voorbehoud van wijzigingen

Extra Info


Omdat uw veiligheid bij ons voorop staat, worden de covid-19 protocollen voor het verantwoord reizen regelmatig aangepast. Hierdoor is het uitvoeren van reizen en eventuele wijzigingen in het programma en/of accommodatie onder voorbehoud. Mocht dit voor u van toepassing zijn, dan wordt u op tijd door ons geïnformeerd. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus en reizen

Minimum aantal deelnemers

Voor alle cruises geldt een minimum aantal deelnemers van 60 personen. Met minder mensen kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. U wordt op tijd (afhankelijk van uw reisduur is dit tussen 8 en 21 dagen voor vertrek) hierover geïnformeerd en wordt u altijd een alternatief aangeboden. Wanneer ontvangt u bericht of uw reis definitief doorgaat:
• reisduur t/m 6 dagen: uiterlijk 8 dagen voor vertrek;
• reisduur van 7 t/m 10 dagen: uiterlijk 14 dagen voor vertrek;
• reisduur vanaf 10 dagen: uiterlijk 21 dagen voor vertrek.
Kunt of wilt u geen gebruik maken van het aangeboden alternatief, dan worden de door u betaalde reissom volledig teruggestort.