arrow_drop_up
ACTIE!
OMBOEKGARANTIE + € 25 KORTING
U kunt uw reis tot 4 weken voor vertrek gratis omboeken. Tevens ontvangt u nu € 25,- korting per boeking met actiecode OAD25KERST! (min. reissom € 399,-).
Lees hier meer >
Actiecode is geldig t/m 26 oktober
Terug naar reizen | HomeDuitslandKerstmarktcruise over de Rijn (5 dagen)
Reisnummer: OSSW04
va. 399,-Per persoon
info
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €25 per boeking
Excl. Calamiteitenfonds €2.50 per boeking
Vertrekdatum 07 december 2020
today07 december 2020
(5 dagen)
Aan favorieten toevoegen
Kerstmarktcruise over de Rijn (5 dagen)
Duitsland
  5-daagse cruise per elegante MS Switzerland I
 Uitstekende verzorging en service aan boord
 O.l.v. Nederlandse cruiseleiding

Kerstmarktcruise over de Rijn

Zin in de feestdagen en wilt u alvast in de kerstsfeer komen?
Ga met Oad mee op deze 5-daagse kerstmarktcruise met het elegante schip MS Switzerland I. Uw cruise zal volledig in het teken van het kerstgevoel staan. Een bezoek aan de indrukwekkende kerstmarkten in Düsseldorf, Keulen & Koblenz hebben alles wat u zich bij een kerstmarkt voorstelt en meer. De pleinen en straten zijn prachtig versierd, overal branden lichtjes en de geuren van peperkoek en glühwein zijn heel verleidelijk. Aan boord ...van het in kerstsferen versierde schip MS Switzerland I geniet u volop van de uitstekende service en verzorging. Aan boord treft u een warme ambiance, excellente verzorging en behulpzame bemanning onder leiding van een Nederlandse Cruise Director.

Lees meer over Kerstmarktcruise over de Rijn (5 dagen)

Hoogtepunten

Dom in Keulen
Prachtige versierde steden in kerstsfeer
Verschillende kerstmarkten in Düsseldorf
Veel gezelligheid aan boord
Altmarkt’ Keulen mooiste en meest traditionele kerstmarkt van Duitsland

Dagprogramma

location_onInschepen Arnhem
Tussen 16.30 en 17.00 uur kunt u inschepen aan boord van het MS Switzerland I die aan de kade in Arnhem ligt (bij vertrek op 14 december kunt u inschepen tussen 15.00 en 17.00 uur). Aan boord is de gezellige kerst-sfeer al voelbaar. U geniet van een heerlijk diner aan boord in het sfeervolle restaurant. Rond 18.00 uur worden de trossen los gegooid en begint u aan een oergezellige kerstmarktcruise.

location_onDüsseldorf
De eerste stop is Düsseldorf, waar we vroeg in de ochtend al aanleggen. U heeft de hele dag tijd om de versierde stad te verkennen. Het sfeervolle oude stadscentrum wordt elk jaar omgetoverd in de leukste kerstmarkt van het land. Op zes verschillende pleinen staan allerlei kraampjes met leuke kerstspulletjes, heerlijke glühwein en lekkere hapjes. Düsseldorf is het ideale uitstapje voor elke kerstliefhebber. Oordeel zelf en struin op uw gemak over de sfeervolle kerstmarkten.

location_onKoblenz
Het eerste deel van deze dag geniet u al varend van het ontbijt en de lunch. In de middag legt het schip aan in Koblenz. De oude vestingmuren, burchttorens en patriërshuizen zijn de overblijfselen uit een bewogen verleden. In de binnenstad bevindt zich een romantisch kerstparadijs met 100 feestelijke kraampjes dat zich uitstrekt van het plein Am Plan en de Liebfrauenkirche tot de Jesuïtenplatz, de Rathausplatz en de Münzplatz.

location_onKeulen
In de middag zal het schip aanleggen in Keulen waar u de tijd heeft om de stad te verkennen. In het gezellige centrum van Keulen vindt u meerdere kerstmarkten en versierde straten. De meest traditionele kerstmarkt, en misschien wel de mooiste van Duitsland, vindt u op de ‘Altmarkt’.

location_onArnhem uitschepen
Na een paar geweldige dagen legt het schip in de vroege ochtend weer aan in Arnhem, waar we na het ontbijt uitschepen.

Accommodatie(s)

MS Switzerland I ****

Uw verblijf op het elegante cruiseschip MS Switzerland I, verandert uw wereld. Maak kennis met het avontuur van de riviercruise. Geniet van de prachtige kerstversieringen aan boord en bezoek de meest sfeervolle kerstmarkten langs de Rijn.

Lees meer
MS Switzerland I ****
sluiten
MS Switzerland 1****_exterieur
MS Switzerland 1****_receptie
Schip MS Switzerland**** - lounge
MS Switzerland 1****_restaurant
MS Switzerland 1****_bar
MS Switzerland 1****_restaurant
MS Switzerland 1****_lounge
MS Switzerland 1****_zonnedek
MS Switzerland 1****_lounge
MS Switzerland 1****_gangpaden
MS Switzerland 1****_voorbeeld hut
MS Switzerland 1****_voorbeeld hut
MS Switzerland 1****_dekkenplan

Algemeen

Uw verblijf op het elegante cruiseschip MS Switzerland I, verandert uw wereld. Maak kennis met het avontuur van de riviercruise. Geniet van de prachtige kerstversieringen aan boord en bezoek de meest sfeervolle kerstmarkten langs de Rijn.

Faciliteiten

• receptie
• restaurant
• lounge
• bar
• bibliotheek
• souvenirsvitrine
• wifi aan boord (tegen betaling, beschikbaar in bar en receptiegedeelte, afhankelijk van omgeving)

Hutten

De stijlvol ingerichte hutten bevinden zich aan de buitenkant van het schip. Ze beschikken over tv, föhn, kluisje, airco en een badkamer met douche en toilet.

Rubindek (Promenadedek)
Op het Rubindek bevinden zich tweepersoonshutten met twee eenpersoonsbedden. De stijlvolle tweepersoonshutten hebben panorama vensters met Frans balkon en hotelbedden. De lounge en bar liggen ook op het Rubindek.

Smaragddek (Hoofddek)
Ook op het Smaragddek bevinden zich tweepersoonshutten met de gebruikelijke faciliteiten, deze hutten hebben grote vensters in plaats van panorama vensters met Frans balkon. Het restaurant bevindt zicht op het Smaragddek.

Zonnedek
Het Zonnedek is het hoogste dek op het MS Switzerland I waar u tijdens mooi weer van het voorbij glijdende landschap kunt genieten.

Extra informatie

Verzorging
U verblijft op dit elegante schip op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner).
• Welkomstcocktail
• Afternoon tea op wisselende momenten afhankelijk van het programma
• Kapiteinsdiner
• Late night snack


Rolstoel en rollator
Aan boord van het MS Switzerland I is het door wettelijke bepalingen en veiligheid technische redenen niet mogelijk om een rolstoel of rollator te gebruiken. Een rolstoel of rollator kan wel aan boord 'gestald' worden. Wanneer u het schip wilt verlaten tijdens de cruise zorgt de bemanning ervoor dat uw rolstoel of rollator aan wal voor u klaar staat. Het aantal rollators en rolstoelen is per afvaart gelimiteerd, waardoor het noodzakelijk en verplicht is dit tijdens de boeking aan ons te melden zodat wij dit kunnen aanvragen bij de rederij.

Het schip is voor minder validen niet goed uitgerust. Er is geen vaste lift aan boord. Indien u gebruik wenst te maken van de stoellift dient u een hut op het bovendek (Rubindek) te boeken. Van het Rubindek is een stoellift naar het restaurant en het zonnedek aanwezig. Het restaurant is uitsluitend te bereiken via het Rubindek per trap of eventueel per stoellift. Naar de hutten op het Smaragddek is alleen een trap aanwezig.

Fietsinformatie

Extra's

Autohuur

Info bestemming

Fotoalbum

+13foto's

Businformatie

Opstapplaatsen

Informatie over in- en uitscheeplocatie
U dient op eigen gelegenheid naar de Rijnkade in Arnhem v.v. te komen. U kunt uw auto parkeren bij Parkeergarage Rozet aan de Langestraat 10 (dagtarief ca. € 15,20), op loopafstand van de Rijnkade.
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd


ArnhemRijnkade volgt nog

Reisinfo

Inclusief

checkcruise volgens programma
checkverblijf in een 2-pers. hut met douche en toilet
checkvolpension (ontbijt, lunch en diner) vanaf diner eerste dag t/m ontbijt laatste dag
checkwelkomstdrankje
checkonbeperkt koffie- en thee (automaat)
checkkapiteinsdiner
checkafternoontea op wisselende momenten afhankelijk van programma
checkmiddernacht snack
checkNederlandssprekende cruiseleiding aan boord

Exclusief

checkvervoer naar en van Arnhem (Rijn- of Nieuwe kade)
checkevt. entreegelden
checklunches eerste en laatste dag
checktoeslagen overige hutten
checkfooien

Extra Info


Omdat uw veiligheid bij ons voorop staat, worden de covid-19 protocollen voor het verantwoord reizen regelmatig aangepast. Hierdoor is het uitvoeren van reizen en eventuele wijzigingen in het programma en/of accommodatie onder voorbehoud. Mocht dit voor u van toepassing zijn, dan wordt u op tijd door ons geïnformeerd. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus en reizen

Extra Info

checkProgramma en vaarroute onder voorbehoud van wijzigingen
checkVanaf prijs op basis van 2 Persoonshut op het Smaragddek

Parkeergelegenheid Arnhem
U kunt uw auto parkeren in Parkeergarage Rozet aan de Langstraat, op loopafstand van de Rijnkade en de Nieuwe Kade. Het dagtarief is ca. € 15,20

Rolstoelen en rollators
Het aantal rolstoelen en rollators aan boord is per afvaart gelimiteerd en deze mogen zonder toestemming niet worden meegenomen. U bent bij boeking verplicht om het meenemen hiervan aan ons door te geven. Het gebruik van de rolstoel of rollator aan boord van het schip is om veiligheidsredenen die de rederij hanteert niet toegestaan. Uw rolstoel of rollator wordt door de crew gestald en als u van boord gaat weer voor u klaar gezet.

Minimum aantal deelnemers

Voor alle cruises geldt een minimum aantal deelnemers van 60 personen. Met minder mensen kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. U wordt op tijd (afhankelijk van uw reisduur is dit tussen 8 en 21 dagen voor vertrek) hierover geïnformeerd en wordt u altijd een alternatief aangeboden. Wanneer ontvangt u bericht of uw reis definitief doorgaat:
• reisduur t/m 6 dagen: uiterlijk 8 dagen voor vertrek;
• reisduur van 7 t/m 10 dagen: uiterlijk 14 dagen voor vertrek;
• reisduur vanaf 10 dagen: uiterlijk 21 dagen voor vertrek.
Kunt of wilt u geen gebruik maken van het aangeboden alternatief, dan worden de door u betaalde reissom volledig teruggestort.