arrow_drop_up
Terug naar reizen | HomePolenRondreis Hoogtepunten van Polen
Reisnummer: BRPL41
va. 899,-Per persoon
info
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €25 per boeking
Excl. Calamiteitenfonds €2.50 per boeking
Vertrekdatum 09 oktober 2021
today09 oktober 2021
(12 dagen)
Aan favorieten toevoegen
Rondreis Hoogtepunten van Polen
Polen
 O.a. Krakau, Warschau, Gdansk en Mazurengebied
 Inclusief gidsen Gdansk, Warschau, Krakau, Wroclaw
 Per luxe Excellent bus op 17/8 en 7/9

Rondreis Polen

Deze bijzondere rondreis brengt u naar Polen, waar u alle hoogtepunten zult ontdekken. Het is een unieke rondreis langs de belangrijkste Poolse steden en het bijzondere Mazurische merengebied. Naast een rijke cultuur heeft Polen ook een overweldigende natuur. Oerbossen, meren in het noorden en het Tatragebergte in het zuiden. Dit land van de duizend meren is één van de grootste natuurgebieden in Europa. Tijdens deze rondreis kunt u zien dat Polen leeft.

De reis begint in het plaatsje Malbo...rk dat bekend is om het kasteel van Malbork. Deze grootste kruisridderburcht van Europa is tegenwoordig een museum. De reis gaat verder naar Gdańsk. U zult hier een beetje een Hollands gevoel krijgen. Dit is te verklaren door de aanwezigheid van tal van Nederlands aandoende gevels. We brengen hier onder andere een bezoek aan de Mariakerk, één van de grootste kerken van Europa. Vanuit Gdańsk rijden we naar het Mazurengebied waar we een unieke boottocht over het Elblag kanaal maken. Het kanaal loopt voor een groot deel door bos en moet enorme hoogteverschillen overbruggen. Hiervoor hebben ze een systeem gemaakt waarmee de boten over land worden vervoerd via rails. Vanuit Swieta Lipka, het meest bekende barokke heiligdom in Polen vertrekken we richting Warschau. De Tweede Wereldoorlog richtte hier veel schade aan. Warschau werd voor meer dan tachtig procent verwoest. Veel van de rijke architectuur bleef gelukkig bewaard of werd minutieus nagebouwd. We maken een stadstour gevolgd door een sfeervolle wandeling onder andere langs het Koninklijke paleis, een van de gebouwen die compleet verwoest werden door de Duitse troepen, maar gereconstrueerd is in 1974. Na deze bijzondere sfeervolle stad gaat de reis naar een volgende opmerkelijke stad: Krakau. Krakau was in het jaar 2000 één van de culturele hoofdsteden van Europa en is één van de weinige Poolse steden die vrijwel ongeschonden uit de oorlog is gekomen. Tijdens een stadstour ontdekt u de pure kracht en magie van deze bijzondere stad. Krakau is als het ware één groot openluchtmuseum, maar wel een museum met heel veel leven. Ook een bezoek aan de meest bekende attractie rondom Krakau mag niet ontbreken: de zoutmijn van Wieliczka. Een rondleiding brengt u naar 65 meter diepte met een ondergronds meer, een kapel, kathedraal en postkantoor. Elk onderdeel is compleet uit zout gehouwen. Het einde van de reis is in zicht, maar voordat we huiswaarts keren mag een bezoek aan Wroclaw niet ontbreken. Een prachtige Poolse stad die beschikt over een historisch marktplein met zijn fraaie stadhuis. Eén ding is duidelijk na deze rondreis, waar we ook komen, overal zien we dat Polen niet verloren is, want Polen leeft!


Lees meer over Rondreis Hoogtepunten van Polen

Waarom Hoogtepunten van Polen bij Oad boeken?

U krijgt twee koppen koffie/thee per persoon bij vertrek
Op de eerste dag verlaten we de snelweg om gezamenlijk te lunchen, deze lunch is inbegrepen!
Van elke gereden kilometer tijdens deze reis wordt de CO2-uitstoot gecompenseerd.
We overnachten de eerste nacht al in een hotel in het centrum van Poznan
Op dag 2 loopt u vanuit uw hotel zo naar het oude plein van Poznan
Elke dag is uw ontbijt en diner inbegrepen
In de steden Gdansk, Warschau, Krakau en Wroclaw is een rondle...iding o.l.v. lokale gids inbegrepen
U heeft de mogelijkheid om een bezoek aan het zeer indrukwekkende Auschwitz en de zoutmijnen van Wieliczka voordelig bij te boeken
U verblijft in goede driesterrenhotels op gunstige locaties
Aan het einde van de reis krijgt u een driegangen-afscheidsdiner geserveerd


Lees meer over Rondreis Hoogtepunten van Polen

Hoogtepunten

Hanzestad Gdansk
Kasteel Malbork
Mazurengebied met o.a. boottocht Elblag kanaal
Hoofdstad Warschau
Indrukwekkend Auschwitz (optioneel)
Zoutmijn van Wieliczka
Cultuurstad Krakau
Wroclaw

Dagprogramma

location_onNaar Poznan
Vanaf Zeddam rijden we naar het eerste overnachtingshotel in de omgeving van Poznan in Polen.

location_onPoznan, Malbork
Na het ontbijt heeft u de mogelijkheid om een kort bezoek aan het centrum van Poznan te brengen. In de loop van de ochtend rijden we naar kasteel Malbork. Dit UNESCO geregistreerde kasteel is één van de grootste middeleeuwse forten in Europa. Dit kasteel was van de 13e tot de 15e eeuw de standplaats van de Germaanse grootmeester en de hoofdstad van de Germaanse Kruisridderorde. Tegenwoordig is dit indrukwekkende kasteel één van de trekpleisters van Malbork. Diner en overnachting in de omgeving van Gdańsk.

location_onGdańsk
In de ochtend brengen we een bezoek aan de stad Gdańsk, ooit één van de rijkste steden van Europa. Nederland deed veel zaken met deze Hanzestad waardoor veel Nederlandse invloeden terug te vinden zijn. De bezienswaardige Groene Poort is door een Nederlander ontworpen en geheel gebouwd van Hollandse bakstenen. Ook de Koninklijke route, waarlangs in de middeleeuwen de vorsten via deze route de stad binnenkwamen, mag niet ontbreken. Hier vindt u de mooiste bezienswaardigheden. We lopen door het sfeervolle Mariastraatje en bezoeken de Mariakerk, één van de grootste kerken van Europa. De stadsbezichtiging eindigt na een bezoek aan een ambergalerie waar te zien is hoe de stenen uit de prehistorie worden verwerkt tot sieraden.
Vanmiddag heeft u de tijd om Gdańsk zelf te verkennen.

location_onVan Gdańsk naar de Mazuren
Na het ontbijt rijden we via een prachtige route naar het Mazurisch merengebied waar we een unieke boottocht maken over het Elblag kanaal (optioneel, ca. €18,- per persoon). De boot wordt enkele malen uit het water getild om over land via een railsysteem naar het volgende stuk kanaal getransporteerd te worden. Na deze onvergetelijke excursie gaan we voor het diner en overnachting naar ons hotel.

location_onMazurengebied
We beginnen onze dag met een bezoek aan Swieta Lipka, een bekend pelgrimsoord en het meest bekende barokke heiligdom in Polen. Het complex is gebouwd door de Jezuïeten in de 17e eeuw. De frescoschilderingen vullen het gehele plafond en het barokke orgel uit 1721 is prachtig versierd met heiligen en engelen, die in beweging kunnen worden gezet tijdens een concert. Aansluitend bezoeken we de Wolvenschans, een groot militair bunkercomplex dat diende als hoofdkwartier van Hitler, het Duitse leger en de 'Luftwaffe'.

location_onWarschau
Vanochtend bezoeken we de hoofdstad van Polen, Warschau. Onder leiding van een gids maken we een stadstour per bus langs de belangrijkste monumenten. Vervolgens wandelen we via de Koninklijke Route naar het oude stadscentrum en komen langs de mooiste plekjes, inclusief St. Janskathedraal en het Koninklijk paleis aan het Slotplein. Het paleis werd compleet verwoest door de Duitse troepen na de Opstand in Warschau in 1944, maar volledig gereconstrueerd in 1974. Het paleis was ooit de officiële residentie van de Poolse koningen. Wij beëindigen onze wandeling bij de Rynek, de oude stadsmarkt met de kleurrijke Patriciërshuizen. De middag kunt u vrij besteden en bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Historisch museum.

location_onVan Warschau naar Krakau
Na het ontbijt vertrekken we richting Krakau. Onderweg bezoeken we het Jasna Góra-klooster in Czestochowa. We vervolgen onze weg voor drie overnachtingen in Krakau.

location_onOchtend Krakau, middag Auschwitz (optioneel)
We gaan op ontdekking door Krakau. Tijdens deze tour ontdekt u de pracht en magie van Krakau, eigenlijk één groot openluchtmuseum. Tijdens een wandeling over de Koningsroute zien we de meeste highlights. U zult zich verwonderen over het Marktplein (de grootste in zijn soort van Europa) met de Lakenhal, de Mariakerk en de raadhuistoren. De rest van de dag heeft u vrije tijd in Krakau, tenzij u meegaat naar Auschwitz. Sinds 1979 staat het Auschwitz-Birkenau kamp op de UNESCO werelderfgoedlijst. Vandaag de dag is het een museum over de Holocaust en een monument voor de slachtoffers van het nazi-regime (optioneel, kosten € 19,- p.p. bij boeking doorgeven).

LET OP:
Sinds 2 januari 2020 heeft het staatsmuseum Auschwitz-Birkenau haar beleid voor het reserveren van entree tickets aangescherpt. Vanwege de wijzigingen in het beleid is het voor Oad niet meer mogelijk om direct na boeking de entree tickets te garanderen. Indien u het museum wilt bezoeken raden wij u aan deze bij boeking op te geven. Wij zullen de entree tickets dan direct aanvragen. Nadat de tickets zijn aangevraagd laten we u zo spoedig mogelijk weten of de tickets daadwerkelijk zijn bevestigd.

location_onWieliczka, vrije middag in Krakau
De wereldberoemde zoutmijnen van Wieliczka staan op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Werkelijk alles is hier uit zout gehouwen: de St. Kinga’s kapel, beelden, kroonluchters en nog veel meer (optioneel, ca. € 25,- p.p., bij boeking opgeven). Een uniek tafereel! De middag heeft u ter vrije besteding in Krakau.

location_onVan Krakau naar Wroclaw
We verlaten Krakau en gaan naar de volgende prachtige Poolse stad: Wroclaw. In de middag staat er een stadsrondleiding op het programma inclusief een bezoek aan het Panorama Raclawice. Dit indrukwekkende ronde schilderij van 15 x 120m groot stelt de slag bij Raclawice voor uit 1794.

location_onNaar omgeving Chemnitz
Na het ontbijt genieten we nog even van het fantastische Wroclaw.
Daarna gaan we op weg naar ons overnachtingsadres in de omgeving van Chemnitz.

location_onNaar huis
Via de Duitse autosnelwegen gaan we terug naar Nederland. In Zeddam staat er nog een afscheidsdiner voor u klaar.

Accommodatie(s)

U verblijft in goede middenklasse hotels, de meeste met lift. Uw kamer beschikt over een badkamer met bad of douche en toilet. Eventueel genoemde hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Hotel Altus Poznan Old Town*** (of vergelijkbaar)

Het comfortabele Hotel Altus is zeer centraal gelegen in het centrum van Poznan, op ongeveer 700 meter wandelen van Stary Rynek, het oude marktplein. Het Stary Rynek is hét hart van de stad en is uitstekend te voet te bereiken vanuit het hotel.

Lees meer
Hotel Górski*** (of vergelijkbaar)

Gelegen buiten de voorstad Pruszcz Gdanski, op ongeveer 15 kilometer van Gdansk.

Lees meer
Hotel Huszcza*** (of vergelijkbaar)

Hotel Huszcza ligt in het centrum van Mrągowo en ligt direct aan de oevers van het meer Czos.

Lees meer
Best Western Hotel Felix *** (of vergelijkbaar)

Het hotel ligt in een rustig gedeelte van Warschau, op ongeveer 10 minuten van het oude stadscentrum.

Lees meer
Hotel Vienna House Easy Chopin*** (of vergelijkbaar)

Op slechts 1500 meter van het historische centrum van Krakau en twee kilometer van het kasteel van Wavel. Het tramstation is op ca. 100 meter van het hotel; in 5 minuten bent u in de oude stad.

Lees meer
Hotel Campanile Stare Miasto Wroclaw*** (of vergelijkbaar)

Hotel Campanile Wroclaw ligt in een rustige omgeving in het centrum van Wroclaw, op ongeveer 1 kilometer van het oude marktplein.

Lees meer
sluiten
Hotel Altus Poznan Old Town*** (of vergelijkbaar)
sluiten
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - aanzicht hotel
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - aanzicht hotel
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - receptie
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - receptie
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - receptie
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - receptie - lounge
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - receptie - lounge
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - restaurant
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - restaurant
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - restaurant
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - restaurant
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - restaurant
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - restaurant
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - restaurant
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - restaurant
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - restaurant
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - restaurant
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - voorbeeldkamer
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - voorbeeldkamer
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - voorbeeldkamer
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - voorbeeldkamer
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - voorbeeldkamer
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - voorbeeldkamer
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - voorbeeldkamer
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - voorbeeldkamer
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - voorbeeldkamer
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - voorbeeldkamer
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - voorbeeldkamer
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - receptie
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - receptie - lounge
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - receptie - lounge
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - receptie - lounge
Poznan - Hotel Altus Poznan Old Town *** - receptie - lounge

Ligging

Het comfortabele Hotel Altus is zeer centraal gelegen in het centrum van Poznan, op ongeveer 700 meter wandelen van Stary Rynek, het oude marktplein. Het Stary Rynek is hét hart van de stad en is uitstekend te voet te bereiken vanuit het hotel.

Faciliteiten

• receptie
• restaurant
• bar en lounge
• lift
• wifi

Kamer

Uw comfortabel ingerichte kamer is voorzien van een tv, telefoon, airconditioning, wifi en een badkamer met bad of douche en toilet.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• dinerbuffet of driegangendiner

Hotel Górski*** (of vergelijkbaar)
sluiten
Pruszcz Gdański - Hotel Górski *** - hotelaanzicht
Pruszcz Gdański - Hotel Górski *** - voorbeeldkamer
Pruszcz Gdański - Hotel Górski *** - terras
Pruszcz Gdański - Hotel Górski *** - voorbeeldkamer
Pruszcz Gdański - Hotel Górski *** - lounge

Ligging

Gelegen buiten de voorstad Pruszcz Gdanski, op ongeveer 15 kilometer van Gdansk.

Faciliteiten

• receptie
• lift
• lounge
• restaurant
• bar
• terras
• wifi

Kamer

De eenvoudige kamers zijn voorzien van een tv, telefoon, wifi en badkamer met bad of douche en toilet.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• 3-gangenmenu

Hotel Huszcza*** (of vergelijkbaar)
sluiten
Mragowo - Hotel Huszcza *** - hotelaanzicht
Mragowo - Hotel Huszcza *** - hotelaanzicht
Mragowo - Hotel Huszcza *** - uitzicht
Mragowo - Hotel Huszcza *** - uitzicht
Mragowo - Hotel Huszcza *** - lounge
Mragowo - Hotel Huszcza *** - lounge
Mragowo - Hotel Huszcza *** - bar
Mragowo - Hotel Huszcza *** - uitzicht
Mragowo - Hotel Huszcza *** - uitzicht
Mragowo - Hotel Huszcza *** - voorbeeldkamer
Mragowo - Hotel Huszcza *** - uitzicht
Mragowo - Hotel Huszcza *** - voorbeeldkamer
Mragowo - Hotel Huszcza *** - hotelaanzicht
Mragowo - Hotel Huszcza *** - hotelaanzicht
Mragowo - Hotel Huszcza *** - lobby
Mragowo - Hotel Huszcza *** - uitzicht

Ligging

Hotel Huszcza ligt in het centrum van Mrągowo en ligt direct aan de oevers van het meer Czos.

Faciliteiten

• receptie
• lounge
• restaurant
• bar
• wifi (gratis)
• lift
• sauna (tegen betaling)

Kamer

De klassiek ingerichte kamers zijn voorzien van een telefoon, tv, wifi en badkamer met bad of douche en toilet.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• 3-gangendiner

Best Western Hotel Felix *** (of vergelijkbaar)
sluiten
Warschau - Best Western Felix *** - hotelaanzicht
Warschau - Best Western Felix *** - restaurant
Warschau - Best Western Felix *** - restaurant
Warschau - Best Western Felix *** - receptie
Warschau - Best Western Felix *** - terras
Warschau - Best Western Felix *** - restaurant
Warschau - Best Western Felix *** - restaurant
Warschau - Best Western Felix *** - voorbeeldkamer
Warschau - Best Western Felix *** - receptie
Warschau - Best Western Felix *** - receptie
Warschau - Best Western Felix *** - restaurant
Warschau - Best Western Felix *** - restaurant
Warschau - Best Western Felix *** - voorbeeldkamer
Warschau - Best Western Felix *** - voorbeeldkamer
Warschau - Best Western Felix *** - voorbeeldkamer
Warschau - Best Western Felix *** - voorbeeldkamer
Warschau - Best Western Felix *** - voorbeeldkamer
Warschau - Best Western Felix *** - restaurant

Ligging

Het hotel ligt in een rustig gedeelte van Warschau, op ongeveer 10 minuten van het oude stadscentrum.

Faciliteiten

• receptie
• lift
• restaurant
• bar
• terras
• gratis wifi

Kamer

De kamers van hotel Felix zijn voorzien van een tv, telefoon, wifi en een badkamer met bad of douche en toilet.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• 3-gangendiner

Hotel Vienna House Easy Chopin*** (of vergelijkbaar)
sluiten
Krakau - Hotel Vienna House Easy Chopin*** - aanzicht
Krakau - Hotel Vienna House Easy Chopin*** - restaurant
Krakau - Hotel Vienna House Easy Chopin*** - restaurant
Krakau - Hotel Vienna House Easy Chopin*** - receptie
Krakau - Hotel Vienna House Easy Chopin*** - voorbeeldkamer
Krakau - Hotel Vienna House Easy Chopin*** - voorbeeldkamer
Krakau - Hotel Vienna House Easy Chopin*** - voorbeeldkamer
Krakau - Hotel Vienna House Easy Chopin*** - restaurant
Krakau - Hotel Vienna House Easy Chopin*** - voorbeeldkamer
Krakau - Hotel Vienna House Easy Chopin*** - restaurant
Krakau - Hotel Vienna House Easy Chopin*** - bar
Krakau - Hotel Vienna House Easy Chopin*** - restaurant
Krakau - Hotel Vienna House Easy Chopin*** - voorbeeldkamer
Krakau - Hotel Vienna House Easy Chopin*** - restaurant
Krakau - Hotel Vienna House Easy Chopin*** - bar
Krakau - Hotel Vienna House Easy Chopin*** - bar
Krakau - Hotel Vienna House Easy Chopin*** - voorbeeldkamer
Krakau - Hotel Vienna House Easy Chopin*** - tuin
Krakau - Hotel Vienna House Easy Chopin*** - bar
Krakau - Hotel Vienna House Easy Chopin*** - terras

Ligging

Op slechts 1500 meter van het historische centrum van Krakau en twee kilometer van het kasteel van Wavel. Het tramstation is op ca. 100 meter van het hotel; in 5 minuten bent u in de oude stad.

Faciliteiten

• receptie
• lift
• lounge
• restaurant
• bar
• terras
• wifi

Kamer

De moderne kamers zijn verzorgd ingericht en voorzien van een tv, telefoon, airco, wifi (gratis), kluisje en een badkamer met bad of douche, toilet en föhn.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• 3-gangenmenu

Hotel Campanile Stare Miasto Wroclaw*** (of vergelijkbaar)
sluiten
Wroclaw - Hotel Campanile Stare Miasto Wroclaw *** - hotelaanzicht
Wroclaw - Hotel Campanile Stare Miasto Wroclaw *** - hotelaanzicht
Wroclaw - Hotel Campanile Stare Miasto Wroclaw *** - voorbeeldkamer
Wroclaw - Hotel Campanile Stare Miasto Wroclaw *** - bar
Wroclaw - Hotel Campanile Stare Miasto Wroclaw *** - buffet
Wroclaw - Hotel Campanile Stare Miasto Wroclaw *** - bar
Wroclaw - Hotel Campanile Stare Miasto Wroclaw *** - receptie - bar
Wroclaw - Hotel Campanile Stare Miasto Wroclaw *** - lounge
Wroclaw - Hotel Campanile Stare Miasto Wroclaw *** - lounge
Wroclaw - Hotel Campanile Stare Miasto Wroclaw *** - receptie
Wroclaw - Hotel Campanile Stare Miasto Wroclaw *** - receptie
Wroclaw - Hotel Campanile Stare Miasto Wroclaw *** - restaurant
Wroclaw - Hotel Campanile Stare Miasto Wroclaw *** - restaurant
Wroclaw - Hotel Campanile Stare Miasto Wroclaw *** - restaurant
Wroclaw - Hotel Campanile Stare Miasto Wroclaw *** - voorbeeldkamer
Wroclaw - Hotel Campanile Stare Miasto Wroclaw *** - lounge
Wroclaw - Hotel Campanile Stare Miasto Wroclaw *** - voorbeeldkamer
Wroclaw - Hotel Campanile Stare Miasto Wroclaw *** - buffet
Wroclaw - Hotel Campanile Stare Miasto Wroclaw *** - bar
Wroclaw - Hotel Campanile Stare Miasto Wroclaw *** - buffet

Ligging

Hotel Campanile Wroclaw ligt in een rustige omgeving in het centrum van Wroclaw, op ongeveer 1 kilometer van het oude marktplein.

Faciliteiten

• receptie
• lift
• lounge
• restaurant
• bar
• wifi

Kamer

De moderne kamers zijn voorzien van een tv, telefoon, bureau, wifi en badkamer met bad of douche en toilet.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• 3-gangenmenu

Fietsinformatie

Extra's

Autohuur

Info bestemming

Fotoalbum

+126foto's

Businformatie

Algemeen

Excellent bus
Oad biedt het hele jaar door een groot aantal reizen aan met de Excellent bus. U reist dan met maximaal 34 personen. Een vakantie met deze luxe bus is een geweldige ervaring. En zoals een van onze reizigers deze bus een omschreef: 'Dit is een vijfsterrenhotel op wielen'. Op alle Excellent-reizen kunt u gebruik maken van wifi. Kenmerken Excellent Bus:
• aantal zitplaatsen 34 met onderlinge afstand van 85 cm
• comfortabele fauteuils (ook zijwaarts verstelbaar)
• ruim verstelbare rugleuning en voetsteun
• uitklapbare tafeltjes met bekerhouder
• airco en warmteregeling
• persoonlijke leeslampjes met LED-verlichting
• 230V stopcontacten
• LCD-schermen en laptop aansluiting
• een camera aan de voorzijde van de bus geeft u een blik op de weg
• keuken met o.a. koffiezetapparaat
• milieuvriendelijke Euro-6 of Euro- 5 motoren

Toon meer businformatie
Oad Excellent bus

Algemeen

Kenmerken Comfort Class Bus:
• zitplaatsen met onderlinge afstand van 85 cm
• comfortabele stoelen met luxe bekleding
• ruim verstelbare rugleuning en voetsteun
• uitklapbare tafeltjes met bekerhouder
• airco en warmteregeling
• persoonlijke leeslampjes met LED-verlichting
• toilet

Toon meer businformatie

Opstapplaatsen

U kunt kiezen uit een aantal mogelijkheden om uw vakantie ontspannen te beginnen.
Per Oad servicelijn
Onze servicelijnbus brengt u gratis vanaf één van de opstapplaatsen naar ons overstappunt in Zeddam. Hieronder vindt u een overzicht van opstapplaatsen die u bij deze reis kunt kiezen.

Oad Taxi Service Direct (niet te boeken t/m vertrek 31 oktober 2020)
U wordt vanaf uw huisadres naar ons overstappunt Zeddam gebracht. Afhankelijk van de route en planning, is het mogelijk dat uw rit gecombineerd wordt (beperkt tot 3 adressen en maximale extra reistijd van één uur).

Met eigen auto naar overstappunt Zeddam
(Kildersweg 19, 7038 EH Zeddam). Parkeerkosten € 15,- voor de gehele reisduur. U dient tussen 09:00 en 09:15 uur bij het overstappunt aanwezig te zijn.

Voorovernachting in Hotel Restaurant Ruimzicht (Zeddam)
U kunt een overnachting met ontbijt al va. € 77,50 per kamer reserveren. Klik hier voor meer info >

Hoe laat vertrekt de bus vanaf het overstappunt?
Tussen 9.30 uur en 10.00 uur vertrekken de bussen richting uw vakantiebestemming.
Lees meer
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd

GroningenStation NS, Stationspleinca. 05.05 uur
HoogezandKlokkentoren Damkerk, parkeerplaats, M Veningastraatca. 04.45 uur
WinschotenStation NS,ca. 04.45 uur
StadskanaalParkeerplaats Kwantum, Navolaan 46ca. 04.30 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd

Leeuwarden Bushalte P+R Hemriksein, Drachtsterwegca. 05.00 uur
Drachten Busstation bij Van der Valk Hotel Drachten, Zonnedauwca. 05.30 uur
Heerenveen Mc Donalds, parkeerterrein Stadionweg 11ca. 06.00 uur
Joure Mc Donalds parkeerterrein, Sewei 4ca. 6.15 uur
Lemmer Mc Donalds parkeerterrein, Transveer 1ca. 06.30 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd
Assen Carpool Assen Kloosterveen, Balkendwarsweg 3ca. 05.30 uur
Hoogeveen Uitgang Station NS, Stationsplein 1ca. 06.00 uur
Meppel Station NS, Stationsweg 70ca. 06.30 uur
Emmen Station NS, Stationspleinca. 05.00 uur
Coevorden Station NS, ca. 05.20 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd


EmmeloordTankstation, Het Hooiveld 1ca. 06.45 uur
Almere Sporthal Indische buurt, Ambonstraatca. 06.20 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd
ZwolleP+R Hanzelaan/achterzijde Station NSca. 07.00 uur
HardenbergMc Donalds parkeerterrein, Stelling 2ca. 05.40 uur
DedemsvaartBusstation Hoofdvaart 51,ca.06.00 uur
OmmenBushalte, Marktca. 06.25 uur
RaalteStation NS/ P+R, Stationspleinca. 06.50 uur
HoltenAC Holten/La Place Langestraat 22 ca. 07.00 uur
Deventer/ColmschatePiet van Donkplein / busparkeerplaats bij de Mc Donaldsca. 07.20 uur
AlmeloOad Halte/Carpoolplaats HR Holstlaan,ca. 06.10 uur
Hengelo (ov)Shell Platinastraat 2, zijkantca. 06.30 uur
EnschedeStation NS, Kennisparkca. 06.50 uur
HaaksbergenBusstation Zeedijk,ca. 07.15 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijdApeldoorn A50 afrit 24, Carpoolplaats Landgoedlaan ca. 07.45 uur
Heerde/Epe Transferium Horsthoek, Eperwegca. 07.25 uur
Zutphen GAMMA, Pollaan 50Fca. 07.45 uur
Groenlo Busstation Brandemate/Halte G, Parallelwegca. 07.35 uur
Lichtenvoorde Parkeerplaats achter carpoolplaats, Richterslaanca. 07.50 uur
Doetinchem Busstation bij Station NS, Ambachtstraatca. 08.15 uur
Nijmegen/Wijchen Cafe de Teersdijk, Graafseweg 985ca. 07.30 uur
Barneveld Brandweer, Nijkerkerweg 119ca. 07.30 uur
Zeddam Hotel/Restaurant Ruimzicht, Kilderseweg 19ca. 08.30 uur
Tiel Station NS Tiel, Stationsplein 1ca. 07.15 uur
Arnhem-Zuid Parkeerplaats ingang Rijnhal, Olympus 1ca. 07.55 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd


Bergen op ZoomVoor CBR, Kervel 100ca. 05.40 uur
RoosendaalMc Donalds, Takspui 2ca. 05.15 uur
Breda/PrinsenbeekInt. bushalte Parkeerterrein Elleboogca. 05.35 uur
TilburgZwembad Stappegoor, Stappegoorweg 1ca. 06.05 uur
Den BoschHalte ingang Transferium, Pettelaarparkca. 06.35 uur
OssParkeerplaats van de Vondellaan thv da Costastraat,ca. 07.00 uur
EindhovenP+R Meerhoven/Transferium, Sliffertsestraat 304ca. 06.05 uur
HelmondMc Donalds, zijde Deltawegca. 06.40 uur
UdenVan der Valk hotel Uden, Rondweg 2ca. 07.15 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd

WoerdenTexaco Woerden Oost, Europabaan 1ca. 07.00 uur
UtrechtBushalte/P+R Westraven, Griffioenlaan 1ca. 07.10 uur
VeenendaalNS Station Veenendaal de Klomp, Dokter Hoolboomwegca. 07.45 uur
AmersfoortDe Brand, bij hotel Campanileca. 07.10 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd


AlkmaarMc Donalds parkeerterrein, Robijnstraat 2ca. 05.00 uur
BeverwijkIngang Bioscoop Stationsplein,ca. 05.30 uur
HaarlemP+R Woudplein, Station Spaarnwoudeca. 05.50 uur
AmstelveenBusstation Meander/achter Cultuurcentrum,ca. 06.30 uur
HoornMc Donalds, parkeerplaats Kleine Wijzend 1ca. 05.00 uur
HoofddorpMcDonalds Hoofddorp, Vuursteen 5 ca. 06.10 uur
ZaandamStation NS Kogerveld, Veldbloemenwegca. 05.25 uur
AmsterdamNS Station Sloterdijk P+R (tourbushalte Piarcoplein),ca. 05.40 uur
Hilversum/EemnesMotel de Witte Bergen, Rijksweg 2aca. 06.45 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd

SassenheimStation NS/P+R Stationsplein,ca. 05.00 uur
LeiderdorpMc Donalds, Persant Snoepweg 10ca. 05.20 uur
Den HaagTouringcar halte Prinsessegrachtca. 05.50 uur
ZoetermeerMc Donalds parkeerterrein, Zilverstraat 2ca. 06.15 uur
GoudaNS Station, nieuwe zijde Bloemendaal, Burg.Jamesplein 2ca. 06.35 uur
DelftIKEA, O Palmestraat 1 bij bushalteca. 05.00 uur
MaassluisStation Maassluis, Stationsweg 7ca. 05.25 uur
VlaardingenStation NS-Oost, Burgemeester van Lierpleinca. 05.40 uur
Rotterdam CapelsebrugRijckevorselplein voor Metrostation,ca. 06.00 uur
Rotterdam/ZuidTourbushalte, Zuidpleinca. 05.35 uur
Papendrechtparkeerstrook Westkil, Parkwegca. 06.20 uur
GorinchemParking voor Caribabad, eerste parkeerplaats Bataafsekadeca. 06.40 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijdMiddelburg Mc Donalds, Parkeerplaats Bosschaartweg 1ca. 04.45 uur
Goes Station NS, ca. 05.15 uur
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd
Weert Station NS ca. 05.30 uur

Reisinfo

Inclusief

checkreis per Comfort Class bus of Excellent bus afhankelijk van vertrekdatum
checkinclusief twee koppen koffie/thee per persoon bij vertrek
checkinclusief lunch op de eerste dag
checkhalfpension (ontbijt en diner) vanaf diner eerste dag t/m ontbijt laatste dag
checkgenoemde excursies
checkservicelijnen via Zeddam
checkstadswandeling o.l.v. lokale gids in Gdansk, Warschau, Krakau en Wroclaw
checktoeristenbelasting
checkdriegangen-afscheidsdiner

Nieuw bij Oad: CO2 compensatie inclusief, klik hier voor meer info

Exclusief

checkentreegelden, ca. € 60,- p.p.

Bij te boeken:
checkOad Taxi Service
checkannuleringsverzekering
checkreisverzekering
checkoptionele excursies ter plaatse m.u.v. de optionele excursie Auschwitz, bij boeking opgeven

Extra Info


Omdat uw veiligheid bij ons voorop staat, worden de covid-19 protocollen voor het verantwoord reizen regelmatig aangepast. Hierdoor is het uitvoeren van reizen en eventuele wijzigingen in het programma en/of accommodatie onder voorbehoud. Mocht dit voor u van toepassing zijn, dan wordt u op tijd door ons geïnformeerd. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus en reizen

Minimum aantal deelnemers

Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Het minimum aantal deelnemers bedraagt 25. Met minder kan de reis helaas niet worden uitgevoerd.

Mocht dit gebeuren dan:
Wordt u altijd een alternatief aangeboden. In voorkomende gevallen ontvangt u hiervan tijdig bericht. Afhankelijk van uw reisduur is dit:
checkReisduur t/m 8 dagen uiterlijk 8 dagen voor vertrek.
checkReisduur vanaf 9 dagen en langer uiterlijk 14 dagen voor vertrek.
De aanvangsdatum van uw groepsreis geldt altijd als uitgangspunt.