U bevindt zich hier HomeRiviercruises
  • Riviercruises
     

Riviercruises

Oad biedt schitterende riviercruises over de Europese rivieren aan. Bijvoorbeeld over de Duitse wateren, waaronder een reis over de Rijn en haar mooie zijrivieren de Moezel en de Neckar. Maar ook de Donau ontbreekt niet aan het cruiseaanbod. Er zijn diverse startpunten, zo hebben we riviercruises vanuit Arnhem, riviercruise van uit Nijmegen maar ook vanuit Bonn.
Ook Nederland leent zich uitstekend voor een riviercruise, met de Rijn, de Maas, het IJsselmeer of de Waddenzee. Het diverse aanbod zorgt ervoor dat er altijd wel een cruise voor u tussen zit!

Uitgebreid aanbod Riviercruises

Riviercruises: uitstekende verzorging! Alle riviercruises zijn met veel zorgvuldigheid samengesteld. Dit om ervoor te zorgen dus, zodra u aan boord stapt, u kunt beginnen met genieten. Al onze riviercruises hebben verzorging op basis van volpension, uw ontbijt, lunch en diner zijn allemaal inbegrepen. De hoogwaardige bemanning staat altijd voor u klaar, zij maken van uw riviercruise een waar feest. Ook voor de nodige entertainment is gezorgd, van live muziek tot bingo-avonden. Nieuw: Fietscruises Nieuw in het cruiseaanbod zijn fietsvakanties. Combineer de liefde voor boottochten en fietsen tijdens een Oad fietscruise en ontdek prachtige bestemmingen in Duitsland. Wanneer het schip aanlegt kunt u mooie fietsroutes volgens langs schilderachtige steden, rivieren en de veelzijdige natuur.
Lees meer

Filter op

Gekozen filters
Riviercruises
Verwijder alle zoekopties
Land
Regio
Soort vakantie
Zoek op vertrekmaand
of zoek op specifieke datum
Meer tonen
Verbergen
Vervoer
Budget
16 reizen gevonden
12
>>>
12
>>>