0547-28 44 88
U bevindt zich hier Home spanje Hotel Pyr Wandel 4-Daagse Marbella vanaf Eindhoven Reisnummer: OSES05-03
Delen:
Aan favorieten toevoegen
Hotel Pyr Wandel 4-Daagse Marbella vanaf Eindhoven
spanje | Costa del Sol | Marbella
va. 0,-
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €15.00 per boeking
Excl. Calamiteitenfonds €2.50 per boeking
Vertrekdatum
In het kort
 Wandelen door het achterland van Marbella
 Wandelen over het mooie strand
 Hotel gelegen in het mooie Puerto Banus
De reis
 Official Travel Partner van KWBN: Oad regelt alles
 Korting à € 20,- per persoon voor leden KWBN
 Oad reisbegeleiding ter plaatse

Gezellige Wandel 4-Daagse Marbella

Waarom de Wandel 4-daagse reis bij Oad, de official travel partner van KWBN, boeken?
Oad regelt alles voor u: vlucht, transfer en verblijf
U verblijft in prima hotels
1-jarig lidmaatschap KWBN gratis
Eigen Nederlandssprekende Oad reisleiding ter plaatse
Korting van € 20,- p.p. leden KWBN leden op het arrangement
Inschrijving voor de 4Daagse van Marbella

Bent u in voor een èchte sportieve en gezonde uitdaging en wilt u er in het najaar nog lekker tussen uit? Ga dan mee met Oad naar de Wandel 4-daagse van Marbella die plaats vindt van donderdag 13 oktober tot en met zondag 16 oktober 2016. Geniet tijdens uw wandelvakantie in Marbella van de prachtige natuur, cultuur en geniet al wandelend van het mooiste van Marbella en omgeving. De wandelingen voeren u door prachtige landschappen, door de stad en langs het strand. Bij het voldoen van alle wandeldagen ontvangt u een mooie medaille die u als herinnering aan dit sportieve wandelevenement mee naar huis kan nemen. Kortom de moeite waard om deel te nemen aan de Wandel 4-daagse van Marbella.

In samenwerking met de KWBN biedt Oad een aantal arrangementen aan naar dit prachtige wandelevenement. Het pakket is inclusief vlucht naar Malaga v.v., transfer naar uw accommodatie v.v., 1-jarig lidmaatschap van KWBN en Oad reisleiding. De inschrijfkosten voor de wandel 4-daagse zijn niet inbegrepen en deze bedragen € 45,- per persoon. U kunt een keuze maken uit een wandelafstand van 20 en 30 kilometer. Bent u lid van de KWBN? Dan ontvangt u een korting van € 20,- per persoon op het arrangement.

Bekijk beschikbaarheid
ˆ

Hotel Pyr***

Ligging

Hotel Pyr ligt in het schitterende Puerto Banus op ca. 300 meter van het strand en ca. 7 kilometer vanaf de start van de wandelingen. Met het openbaar vervoer of een taxi kunt u naar het startpunt van de wandelingen.

Het hotel ligt op slechts enkele meters afstand van de haven van Puerto Banus met de vele luxe winkels, restaurants, bar en beach clubs.

Faciliteiten

Hotel Pyr is o.a. voorzien van een receptie, liften, twee buitenzwembaden, tuinen, tennisbanen, restaurant, terras, cocktail bar bij het zwembad, golf bar en wifi.

Kamer

Uw kamer beschikt o.a. over een volledig ingerichte badkamer, airco, telefoon, tv, kluisje, wifi, kleine kitchenette en een balkon met zitje.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• 3-gangen diner of dinerbuffet

Maandag

Vlucht van Eindhoven naar Malaga.

Uiterlijk twee uur voor vertrek meldt u zich op de luchthaven van Eindhoven voor uw vlucht naar Malaga. De vlucht duurt ca. 2 uur en 50 minuten.Aangekomen op de luchthaven van Malaga wordt u welkom geheten door een lokale Oad reisbegeleidster. Vervolgens gaat u per lokale touringcar naar uw hotel in Marbella. De transfertijd is ca. 45 minuten vanaf de luchthaven.

Dinsdag

Vrije dag

U heeft vandaag de mogelijkheid om de omgeving te verkennen of te genieten van de faciliteiten die uw hotel te bieden heeft.

Woensdag

Ophalen startbewijs

Vandaag kunt u van 10.00 - 16.00 uur het inschrijfbewijs op halen voor de Wandel 4-daagse van Marbella bij het start- en eindpunt van de wandelingen. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Donderdag

Start Wandel 4-daagse

Vol enthousiasme start u vandaag met de eerste wandeldag. De start voor de 30 kilometer is vanaf 08.30 uur en voor de 20 kilometer vanaf 09.00 uur. Alle wandelaars starten bij Las Terrazas del Puerto Deportivo. De eerste wandeldag neemt u mee naar het achterland van Marbella en u wandelt terug langs het strand.

Vrijdag

2e wandeldag

Zaterdag

3e wandeldag

Zondag

4e wandeldag

De laatste dag van uw wandelevenement is alweer aangebroken. De Avenida Ricardo Soriano wordt veranderd in de Via Gladiole en het aanwezige publiek zal u met gejuich begeleiden naar het eindpunt van de wandeling.

Maandag

Vlucht van Malaga naar Eindhoven

Vanuit uw accommodatie vertrekt u op een nader te bepalen tijdstip, afhankelijk van uw vluchtschema, per lokale touringcar richting de luchthaven van Malaga. Aangekomen op de luchthaven checkt u in voor de terugvlucht naar de luchthaven in Nederland. Aangekomen in Nederland is er een einde gekomen aan deze prachtige en sportieve wandelreis naar Marbella.

Extra Info

Zorg dat u goed ingelopen wandelschoenen, een rugzak en een waterfles bij u heeft. Tijdens de wandelingen zijn er diverse mogelijkheden om water te halen.
Na de alle wandelingen keert u op eigen gelegenheid terug naar uw hotel.

Voor meer informatie over de wandelingen verwijzen wij u naar www.marbella4dayswalking.com

Inclusief

• vlucht Eindhoven – Malaga v.v. per Transavia
• transfer luchthaven – accommodatie v.v. per lokale touringcar
• halfpension (ontbijt en diner) vanaf diner 1e dag t/m ontbijt laatste dag
• Nederlandssprekende Oad reisbegeleiding ter plaatse
• luchthavenbelastingen
• brandstof en veiligheidstoeslagen
• 1-jarig lidmaatschap KWBN
• bagage tijdens de vlucht: 1 stuk handbagage van max 10 kg p.p. en 1 stuk ruimbagage van max 15 kg p.p.

Exclusief

• inschrijfkosten wandel 4-daagse à 45,- per persoon
• toeslag eenpersoonskamer
• eventuele entreegelden

Bij te boeken:
• reisverzekering
• annuleringsverzekering