arrow_drop_up
Terug naar reizen | HomeSpanjeHotel Senator Marbella Spa Wandel 4-daagse Marbella vanaf Rotterdam
Reisnummer: OSES25-01
va. 0,-Per persoon
info
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €25.00 per boeking
Vertrekdatum
Aan favorieten toevoegen
Hotel Senator Marbella Spa Wandel 4-daagse Marbella vanaf Rotterdam
Spanje
 Wandelen door het achterland van Marbella
 Volop genieten van de schitterende omgeving
 Hotel op loopafstand van het startpunt

Unieke Wandel 4-Daagse Marbella 2021

Bent u in voor een èchte sportieve en gezonde uitdaging en wilt u er in het najaar nog lekker tussen uit? Ga dan mee met Oad naar de Wandel 4-daagse van Marbella die plaats vindt van donderdag 8 oktober tot en met zondag 11 oktober 2020. Geniet tijdens uw wandelvakantie in Marbella van de prachtige natuur, cultuur en al wandelend ziet u het mooiste van Marbella en omgeving. De wandelingen voeren u door prachtige landschappen, door de stad en langs het strand. Bij het voldoen van alle wandeldage...n ontvangt u een mooie medaille die u als herinnering aan dit sportieve wandelevenement mee naar huis kan nemen. Kortom de moeite waard om deel te nemen aan de Wandel 4-daagse van Marbella.

In samenwerking met de KWBN biedt Oad een aantal arrangementen aan naar dit prachtige wandelevenement. Het pakket is inclusief vlucht naar Malaga v.v., transfer naar uw accommodatie v.v. 1-jarig lidmaatschap van KWBN voor het huidige kalenderjaar en Oad reisleiding. De inschrijfkosten voor de wandel 4-daagse zijn niet inbegrepen en deze bedragen € 60,- per persoon. U kunt een keuze maken uit een wandelafstand van 10, 20 en 30 kilometer. Bent u lid van de KWBN? Dan ontvangt u een korting van € 20,- per persoon op het arrangement.

Waarom de Wandel 4-daagse reis bij Oad, de official travel partner van KWBN, boeken?
Oad regelt alles voor u: vlucht, transfer en verblijf
U verblijft in prima hotels op loopafstand van het startpunt
1-jarig lidmaatschap KWBN gratis
Eigen Nederlandssprekende Oad reisleiding ter plaatse
Korting van € 20,- p.p. leden KWBN leden op het arrangement
Inschrijving voor de 4Daagse van Marbella

De routes en de starttijden worden in een later stadium bekend gemaakt.

In 2021 is de Marbella 4Daagse geselecteerd als derde IVV / IML evenement. Jaarlijks vinden er drie evenementen plaats en de derde is in 2021 in Marbella. IML-wandelaars ontvangen na deelname aan de Wandel 4Daagse van Marbella de IVV / IML Cup-stempel in het bijbehorende boekje en ook een stempel in het normale IML-paspoort. Wel dient u minimaal 20 kilometer te lopen gedurende 4 dagen (indien u ouder bent dan 70 jaar, mag u kiezen voor een afstand van 10 kilometer). De stempels worden uitsluitend op de laatste dag van het evenement uitgegeven.
Lees meer over Hotel Senator Marbella Spa Wandel 4-daagse Marbella vanaf Rotterdam

Dagprogramma

location_onVlucht van Rotterdam naar Malaga.

Uiterlijk twee uur voor vertrek meldt u zich op de luchthaven van Rotterdam voor uw vlucht naar Malaga. De vlucht duurt ca. 3 uur. Aangekomen op de luchthaven van Malaga wordt u welkom geheten door een lokale Oad reisbegeleidster. Vervolgens gaat u per lokale touringcar naar uw hotel in Marbella. De transfertijd is ca. 45 minuten vanaf de luchthaven.

location_onVrije dag of optionele excursie Caminito del Rey

U heeft vandaag de mogelijkheid om de omgeving te verkennen of te genieten van de faciliteiten die uw hotel te bieden heeft.

Ook kunt u vandaag met ons mee op de unieke excursie Caminito del Rey. Per lokale touringcar vertrekt u vanaf uw hotel naar de Caminito del Rey, ook wel het Koningspad genoemd. Het pad is de afgelopen jaren volledig opgeknapt en biedt u een spannende wandeltocht over een bijzondere en mooie route. In 2015 is de route opnieuw geopend voor het publiek. Enkele delen van de route zijn gemaakt van glas waardoor u al wandelend de 100 meter diepe kloof onder u kunt bewonderen. Het pad is 1 meter breed en heeft diverse spectaculaire uitzichten met als één van de hoogtepunten een hangbrug boven de Balconcillo de los Gaitanes. Deze hangbrug hangt over de 100 meter diepe kloof. De route is 7,7 kilometer lang waarvan 4,8 kilometer door het woud gaat en 2,9 kilometer over loopbruggen. Een goede conditie is dan ook onontbeerlijk voor deze tocht.

Ga met Oad mee op deze unieke excursie, de kosten hiervoor bedragen € 49,- per persoon (uitsluitend vooraf optioneel bij te boeken).

location_onOphalen startbewijs

Vandaag kunt u tussen 10.00 - 16.00 uur het inschrijfbewijs op halen voor de Wandel 4-daagse van Marbella bij het start- en eindpunt van de wandelingen. De rest van de dag is ter vrije besteding. De wandelingen starten vanaf de Plaza del Mar aan de Paseo Maritimo in Marbella.

location_onStart Wandel 4-daagse

Vol enthousiasme start u vandaag met de eerste wandeldag. Elke dag is de start voor de route van 30 kilometer tussen 08.30 uur en 09.30 uur. De wandelaars aan de 20 kilometer route starten tussen 09.00 uur en 09.30 uur en de wandelaars voor de 10 kilometer route starten tussen 10.00 uur en 10.30 uur.

Alle routes beginnen vanaf de Plaza del Mar. De eerste wandeldag neemt u mee naar het achterland van Marbella en u wandelt terug langs het strand.

Alle informatie over de routes is onder voorbehoud van wijzigingen. De routes worden in een later stadium definitief bekend gemaakt.

location_on2e Wandeldag

Tijdens de tweede dag van de 4-daagse wandelt u door het centrum van Marbella richting het mooie achterland. Via parken als Nagueles en Xarblanca volgt u de route zich door de heuvels terug naar het centrum van de stad.

location_on3e Wandeldag

De route van vandaag voert u grotendeels door de mooie heuvels van het achterland van Marbella. Via het strand loopt u weer terug naar de finish van dag drie.

location_on4e Wandeldag

De laatste dag van uw wandelevenement is alweer aangebroken. De Avenida Ricardo Soriano wordt veranderd in de Via Gladiolo en het aanwezige publiek zal u met gejuich begeleiden naar het eindpunt van de wandeling.

Indien u alle routes heeft gelopen ontvangt u vandaag uw Marbella 4Days Walking Medaille.

location_onVlucht van Malaga naar Rotterdam

Vanuit uw accommodatie vertrekt u op een nader te bepalen tijdstip, afhankelijk van uw vluchtschema, per lokale touringcar naar de luchthaven van Malaga. Aangekomen op de luchthaven checkt u in voor de terugvlucht naar Rotterdam. Aangekomen in Nederland is er een einde gekomen aan deze prachtige en sportieve wandelreis naar Marbella.

Accommodatie(s)

Hotel Senator Marbella Spa****

Het hotel ligt op ca. 300 meter vanaf het strand. De afstand van het hotel naar het startpunt en het eindpunt van de wandelingen bedraagt ca. 900 meter.

Lees meer
Hotel Senator Marbella Spa****
sluiten
Marbella - Hotel Senator Marbella Spa **** - aanzicht
Marbella - Hotel Senator Marbella Spa **** - 2-persoonskamer
Marbella - Hotel Senator Marbella Spa **** - zwembad
Marbella - Hotel Senator Marbella Spa **** - bar

Ligging

Het hotel ligt op ca. 300 meter vanaf het strand. De afstand van het hotel naar het startpunt en het eindpunt van de wandelingen bedraagt ca. 900 meter.

Faciliteiten

• receptie
• liften
• fitnessruimte
• airco
• binnenzwembad
• buitenzwembad
• wifi
• solarium
• restaurant
• bar
• spa met jacuzzi, Turks bad, sauna, ijsgrot etc.

Kamer

Verzorgd ingericht en voorzien van o.a. een volledig ingerichte badkamer, airco, telefoon, tv, minibar en een kluisje. Ook beschikken de kamers over een balkon of terras.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• dinerbuffet

Fietsinformatie

Extra's

Autohuur

Info bestemming

Fotoalbum

+3foto's

Businformatie

Opstapplaatsen

Reisinfo

Inclusief

checkvlucht Rotterdam – Malaga v.v. per Transavia
checktransfer luchthaven – accommodatie v.v. per lokale touringcar
checkverblijf in in een 2-pers. kamer met bad of douche en toilet
checkhalfpension (ontbijt en diner) vanaf diner 1e dag t/m ontbijt laatste dag (afhankelijk van de vluchttijden kan het diner op de 1e avond komen te vervallen en worden vervangen door een eenvoudige maaltijd)
checkNederlandssprekende Oad reisbegeleiding ter plaatse
checkluchthavenbelastingen
checkbrandstof- en veiligheidstoeslagen
check1-jarig lidmaatschap KWBN
checkbagage tijdens de vlucht: 1 stuk handbagage van max 10 kg p.p. en 1 stuk ruimbagage van max 15 kg p.p.

Exclusief

checkeventuele entreegelden

Optioneel bij te boeken:
checkdeelname aan de Wandel 4Daagse van Marbella à € 63,- per persoon
checkexcursie Caminito del Rey à € 49,- per persoon
checkreisverzekering
checkannuleringsverzekering

Extra Info

Zorg dat u goed ingelopen wandelschoenen, een rugzak en een waterfles bij u heeft. Tijdens de wandelingen zijn er diverse mogelijkheden om water te halen.

Na de alle wandelingen keert u op eigen gelegenheid terug naar uw hotel.