Wandelen op Mallorca

Mallorca heeft veel mooie wandelroutes door de prachtige natuur. U vindt er ruige bergen, kleine vissersdorpjes en fotogenieke baaien. Maar ook vele gezellige badplaatsen met eetgelegenheden en gezellige terrasjes.

In samenwerking met de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) organiseert Oad wederom exclusieve arrangementen naar de Wandelvierdaagse Mallorca. Vanuit Paguera vertrekt u, van 12 t/m 15 april, vier dagen lang voor een wandeling van 12.5 , 20 of 30 kilometer. De wandelingen voeren u door prachtige landschappen, typische Spaanse dorpjes en prachtige vergezichten. De temperatuur op Mallorca is in het voorjaar heerlijk aangenaam en heel geschikt voor fijne wandelingen over dit prachtige Spaanse eiland.

Unieke Wandelvierdaagse Mallorca

In het voorjaar komt de natuur tot bloei; geniet van een weelde aan bloemen als klaprozen, margrieten, lelies en wilde rozen. Alle wandeldagen worden afgesloten met gezellige muziek onder het genot van een heerlijk drankje. Bij het voldoen van alle wandeldagen ontvangt u een mooie medaille die u als herinnering aan dit sportieve wandelevenement mee naar huis kan nemen. Kortom de moeite waard om deel te nemen aan de tweede editie van de Wandelvierdaagse van Mallorca.
Lees meer

Filter op

Gekozen filters
Mallorca
Verwijder alle zoekopties
Land
Regio
Plaats
Soort vakantie
of zoek op specifieke datum
Meer tonen
Verbergen
Vervoer
Budget