U bevindt zich hier HomespanjeHotel Valentin Reina Wandelvierdaagse Mallorca vanaf EINDHOVENReisnummer: OSES62-02
Delen:
Aan favorieten toevoegen
Hotel Valentin Reina Wandelvierdaagse Mallorca vanaf EINDHOVEN
spanje | Mallorca | Paguera
Reisnummer: OSES62-02
va. 0,-
info-price
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €25.00 per boeking
Excl. Calamiteitenfonds €2.50 per boeking
Vertrekdatum
In het kort
 Wandelingen naar Santa Ponca, Port Adriano
 Wandeling door het berggebied Galatzó
 Hotel op loopafstand van het startpunt
De reis
 Offical Travel Partner van KWBN: Oad regelt alles
 Korting à € 20,- per persoon voor leden KWBN
 Inclusief halve dag excursie Palma

Wandel 4-daagse Mallorca 2019

Bent u in voor een èchte sportieve en gezonde uitdaging en wilt u er na de koude winter nog lekker tussen uit? Ga dan mee met Oad naar de Wandel 4-daagse van Mallorca die plaats vindt van donderdag 4 april tot en met zondag 7 april 2019. Geniet tijdens uw wandelvakantie op Mallorca van de prachtige natuur, cultuur en geniet al wandelend van het mooiste van Mallorca.

De wandelingen voeren u door prachtige landschappen, typische Spaanse dorpjes en prachtige vergezichten. De temperatuur op Mallorca is in het voorjaar heerlijk aangenaam en heel geschikt voor fijne wandelingen over dit prachtige Spaanse eiland. In het voorjaar komt de natuur tot bloei; geniet van een weelde aan bloemen als klaprozen, margrieten, lelies en wilde rozen. Alle wandeldagen worden afgesloten met gezellige muziek onder het genot van een heerlijk drankje. Bij het volbrengen van alle wandeldagen ontvangt u een mooie medaille die u als herinnering aan dit sportieve wandelevenement mee naar huis kan nemen. Kortom de moeite waard om deel te nemen aan de derde editie van de Wandel 4-daagse van Mallorca.

Oad en KWBN
In samenwerking met de KWBN biedt Oad arrangementen aan naar dit prachtige wandelevenement.
Wandel 4-daagse arrangement is inclusief:
• vlucht en transfer luchthaven-hotel v.v.
• verblijf in hotel op loopafstand van het startpunt
• lidmaatschap KWBN gratis van april t/m 31 december 2019
• eigen Oad V.I.P. balie voor een snelle registratie
• eigen Nederlandse Oad reisleiding ter plaatse
• halve dagexcursie naar Palma (m.u.v. aankomst op woensdag 3 april 2019)
• korting van € 20,- p.p. leden KWBN leden op het arrangement

Bent u lid van de KWBN?
Als lid van de KWBN ontvangt u een korting van € 20,- per persoon op het arrangement.
Tijdens het boeken van uw arrangement kunt u (per persoon) uw KWBN-lidmaatschapsnummer opgeven. De korting wordt direct in mindering gebracht.

Wandelafstanden
Ook kunt u tijdens het boeken een keuze maken uit een wandelafstand van 12,5, 20 en 30 kilometer. De registratie voor de Wandel 4-daagse is niet inbegrepen in het arrangement. Indien u zich opgeeft voor een wandelafstand dan regelt Oad de registratie voor de Wandel 4-daagse. Het is niet mogelijk om ter plaatse te wisselen van afstand.

Tijdens uw verblijf op Mallorca is Nathalie Maathuis vanuit Oad aanwezig als begeleiding voor dit evenement. Vanaf dinsdag 2 april t/m dinsdag 9 april is zij in noodgevallen bereikbaar op telefoonnummer 06 - 53.29.53.60. Ook is zij regelmatig in de Walking Village en kunt u met uw vragen bij haar terecht.

Programma zoals hier gecommuniceerd is onder voorbehoud van routewijzigingen.

Bekijk beschikbaarheid
ˆ

Hotel Valentin Reina****

Prachtig hotel met een groot, onregelmatig gevormd zwembad. 's Avonds wordt er gezorgd voor animatie en het gezellige centrum van Paguera met diverse winkeltjes en een wandelboulevard bevindt zich op loopafstand.

Ligging

Het hotel ligt op ca. 300 meter van het centrum en op ca. 400 meter van het strand. Het start- en eindpunt van de Wandel 4-daagse is gelegen op ca. 550 meter.

Faciliteiten

• receptie
• lift
• bar
• restaurant
• binnenzwembad
• buitenzwembad
• tv kamer
• fitnessruimte
• sauna
• tuin

Kamer

Verzorgd ingericht en voorzien van een tv, telefoon,airco, wifi, kluisje (tegen betaling), badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. De kamers beschikken over balkon.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• dinerbuffet

Dinsdag

Vlucht van Eindhoven naar Palma de Mallorca.
Uiterlijk twee uur voor vertrek meldt u zich op de luchthaven van Eindhoven voor uw vlucht naar Palma de Mallorca. De vlucht duurt ca. 2,5 uur. Aangekomen op de luchthaven van Palma de Mallorca wordt u welkom geheten door een lokale Oad reisbegeleidster. Vervolgens gaat u per lokale touringcar richting uw hotel in Paguera. De transfertijd is ca. 45 minuten vanaf de luchthaven.

Woensdag

Vanmorgen vertrekt u om 09.00 uur voor een excursie naar Palma. U verzamelt bij de Walking Village (Paseo Maritim de Tora / Carre del Ratoli 1, naast het toeristen informatie kantoor).

Wij willen u vragen 15 minuten voor vertrek klaar te staan en indien u niet aanwezig bent, gaan wij ervan uit dat u niet deelneemt aan de excursie naar Palma.

Ophalen startbewijs voor alle reizigers:
Vanmiddag vanaf 14.00 uur kunt u het inschrijfbewijs op halen voor de Wandel 4-daagse van Mallorca bij de Oad V.I.P. balie bij het start- en eindpunt van de wandelingen. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Donderdag

Start Wandel 4-daagse
Het startbewijs dient u voor aanvang op te halen bij de Oad V.I.P. balie bij het startpunt van de wandelingen.

Vol enthousiasme start u vandaag met de eerste wandeldag van de derde editie van de Wandel 4-daagse van Mallorca. De start voor de 20 en 30 kilometer is om 09.00 uur en voor de 12.5 kilometer om 11.45 uur. Het startpunt is bij de Walking Village gelegen bij Carre de Ratoli in Paguera.

De deelnemers voor de 12,5 kilometer route vertrekken per (mini)bus vanaf het startpunt naar het startpunt bij Illes Malgrats.

Op alle wandeldagen wordt er een leuke afsluiting van de dag georganiseerd met festiviteiten en muziek.

Vrijdag

Wandelen naar Es Capdellà en Calvià.
De deelnemers van de 20 en 30 kilometer route starten om 09.00 uur vanaf het startpunt en lopen opnieuw door de mooie natuur van Mallorca. De deelnemers van de 12.5 kilometer route worden om 12.30 uur per (mini)bus naar Barranc des Cohans gebracht en wandelen vanaf hier terug naar Paguera.

U ontdekt tijdens de wandeling het dorp Es Capdellà en het Spaanse stadje Calvià. Genoeg mogelijkheden om van het rijke Spaanse leven aldaar te gaan genieten. De terugweg naar Paguera leidt u wederom door een fraai stuk natuurgebied.

Zaterdag

Palma Nova, Santa Ponca, Costa de la Calma
De derde dag start om 09.00 voor de 20 en 30 kilometer en om 10.15 uur voor de 12,5 kilometer. U vertrekt per touringcar naar de startplaatsen in Plaza Conquesta of Palma Nova en vervolgens wandelt u via Santa Ponca en Costa de la Calma terug naar Paguera.

Zondag

Afsluiting Wandel 4-daagse
Vandaag is de laatste dag van de Wandel 4-daagse van Mallorca aangebroken. Voor de 20 en 30 kilometer route is de start om 09.00 uur vanaf het startpunt. De 12.5 kilometer wandeling start om 10.15 uur en wordt per (mini)bus naar Es Capdellà gebracht. U loopt opnieuw door de mooie natuur van Mallorca en wandelt in het berggebied van El Galatzó. Over fraai aangelegde wandelpaden wandelt u richting Es Capdellà. Vanuit hier gaat de route naar één van de highlights van de Wandel 4-daagse; het berggebied El Galatzó.

De wandelaars van de 20 kilometer wandelen tot aan de Finca Galatzó en keren om terug richting Paguera. De route van de 30 km wandeling brengt u verder de natuur in waarna u ook terug keert richting Paguera. Het berggebied El Galatzó is onderdeel van de Sierra de Tramuntana en is door UNESCO uitgeroepen tot Werelderfgoed. De wandeling van vandaag zal alle deelnemende natuurliefhebbers betoveren. U sluit de Wandel 4-daagse af met gezellige muziek en ontvangt, indien u alle 4 wandeldagen heeft volbracht, een mooie medaille als herinnering.

Maandag

Vandaag heeft u een dag ter vrije besteding. U kunt heerlijk bijkomen van uw sportieve prestaties van de afgelopen dagen.

Dinsdag

Vlucht van Palma de Mallorca naar Eindhoven
Vanuit uw accommodatie vertrekt u op een nader te bepalen tijdstip, afhankelijk van uw vluchtschema, per lokale touringcar richting de luchthaven van Palma de Mallorca. Aangekomen op de luchthaven checkt u in voor de terugvlucht naar de luchthaven in Nederland. Aangekomen in Nederland is een einde gekomen aan deze prachtige en sportieve wandelreis naar Mallorca.

Inclusief

Arrangement inclusief vlucht:
• vlucht Eindhoven – Palma de Mallorca v.v. per Transavia
• transfer luchthaven – accommodatie v.v. per lokale touringcar
• verblijf in in een 2-pers.kamer met bad of douche en toilet
• halfpension (ontbijt en diner) vanaf diner 1e dag t/m ontbijt laatste dag
• Nederlandse Oad reisbegeleiding ter plaatse
• luchthavenbelastingen
• brandstof en veiligheidstoeslagen
• Oad V.I.P. desk bij het startpunt
• lidmaatschap KWBN gratis van april t/m 31 december 2019
• Bagage tijdens de vlucht: 1 stuk handbagage van max 10 kg p.p. en 1 stuk ruimbagage van max 15 kg p.p.
• halve dag excursie Palma onder leiding van een lokale gids op woensdag 3 april 2019

Exclusief

• eventuele entreegelden
• entreegelden tijdens de excursie naar Palma


Optioneel bij te boeken:
• registratie Wandel 4-daagse Mallorca (12,5, 20 of 30 km) à € 45,00 per persoon
• annuleringsverzekering
• reisverzekering


Paguera - Hotel Valentin Reina **** - zwembad
Paguera - Hotel Valentin Reina **** - zwembad
Paguera - Hotel Valentin Reina **** - bar
Paguera - Hotel Valentin Reina **** - 2-persoonskamer
Paguera - Hotel Valentin Reina **** - lounge