U bevindt zich hier Home spanje Hotel Valentin Reina Wandelvierdaagse Mallorca vanaf EINDHOVEN Reisnummer: OSES62-02
Delen:
Aan favorieten toevoegen
Hotel Valentin Reina Wandelvierdaagse Mallorca vanaf EINDHOVEN
spanje | Mallorca | Paguera
Reisnummer: OSES62-02
va. 849,-
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €15.00 per boeking
Excl. Calamiteitenfonds €2.50 per boeking
Vertrekdatum
In het kort
 Wandelingen naar Santa Ponca, Port Adriano
 Wandeling door het berggebied Galatzó
 Hotel op loopafstand van het startpunt
De reis
 Offical Travel Partner van KWBN: Oad regelt alles
 Korting à € 20,- per persoon voor leden KWBN
 Inclusief halve dag excursie Palma

Wandel 4-daagse Mallorca 2018

Bent u in voor een èchte sportieve en gezonde uitdaging en wilt u er na de koude winter nog lekker tussen uit? Ga dan mee met Oad naar de Wandel 4-daagse van Mallorca die plaats vindt van donderdag 12 april tot en met zondag 15 april 2018. Geniet tijdens uw wandelvakantie op Mallorca van de prachtige natuur, cultuur en geniet al wandelend van het mooiste van Mallorca.

De wandelingen voeren u door prachtige landschappen, typische Spaanse dorpjes en prachtige vergezichten. De temperatuur op Mallorca is in het voorjaar heerlijk aangenaam en heel geschikt voor fijne wandelingen over dit prachtige Spaanse eiland. In het voorjaar komt de natuur tot bloei; geniet van een weelde aan bloemen als klaprozen, margrieten, lelies en wilde rozen. Alle wandeldagen worden afgesloten met gezellige muziek onder het genot van een heerlijk drankje. Bij het voldoen van alle wandeldagen ontvangt u een mooie medaille die u als herinnering aan dit sportieve wandelevenement mee naar huis kan nemen. Kortom de moeite waard om deel te nemen aan de derde editie van de Wandel 4-daagse van Mallorca.

Oad en KWBN
In samenwerking met de KWBN biedt Oad arrangementen aan naar dit prachtige wandelevenement.
Wandel 4-daagse arrangement is inclusief:
• vlucht en transfer luchthaven-hotel v.v.
• verblijf in hotel op loopafstand van het startpunt
• lidmaatschap KWBN gratis van april t/m 31 december 2018
• eigen Oad V.I.P. balie voor een snelle registratie
• eigen Nederlandsse Oad reisleiding ter plaatse
• halve dagexcursie naar Palma (m.u.v. aankomst op woensdag 11 april 2018)
• korting van €20,- p.p. leden KWBN leden op het arrangement

Bent u lid van de KWBN?
Als lid van de KWBN ontvangt u een korting van € 20,- per persoon op het arrangement.
Tijdens het boeken van uw arrangement kunt u (per persoon) uw KWBN-lidmaatschapsnummer opgeven. De korting wordt direct in mindering gebracht.

Wandelafstanden
Ook kunt u tijdens het boeken een keuze maken uit een wandelafstand van 12,5, 20 en 30 kilometer. De registratie voor de Wandel 4-daagse is niet inbegrepen in het arrangement. Indien u zich opgeeft voor een wandelafstand dan regelt Oad de registratie voor de Wandel 4-daagse. Het is niet mogelijk om ter plaatste te wisselen van een lange afstand naar de korte afstand (12,5 km). Andersom is wel mogelijk.

Programma zoals hier gecommuniceerd is onder voorbehoud van routewijzigingen.

Bekijk beschikbaarheid
ˆ

Ligging

Het hotel ligt op ca. 300 meter van het centrum en op ca. 400 meter van het strand. Het start- en eindpunt van de Wandel 4-daagse is gelegen op ca. 550 meter.

Faciliteiten

• receptie
• lift
• bars
• restaurant
• binnenzwembad
• buitenzwembad
• tv kamer
• fitnessruimte
• sauna
• tuin

Kamer

Verzorgd ingericht en voorzien van een tv, telefoon,airco, wifi, kluisje (tegen betaling), badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. De kamers beschikken over balkon.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• dinerbuffet

zaterdag t/m dinsdag

Vanwege de diverse aankomstdagen heeft u de dagen vóór de start van de Wandel 4-daagse ter vrije besteding.

Aankomstdagen inclusief vlucht (onder voorbehoud van wijzigingen):
Zaterdag 7 april 2018
Maandag 9 april 2018
Dinsdag 10 april 2018
Woensdag 11 april 2018

Vlucht van Eindhoven of Amsterdam naar Palma de Mallorca.
Uiterlijk twee uur voor vertrek meldt u zich op de luchthaven van Eindhoven of Amsterdam voor uw vlucht naar Palma de Mallorca. De vlucht duurt ca. 2,5 uur.Aangekomen op de luchthaven van Palma de Mallorca wordt u welkom geheten door een lokale Oad reisbegeleidster. Vervolgens gaat u per lokale touringcar richting uw hotel in Paguera. De transfertijd is ca. 45 minuten vanaf de luchthaven.

Woensdag

Indien u een arrangement heeft geboekt met vertrek op 11 april 2018 dan geldt deze dag als een reisdag.

Vlucht van Eindhoven naar Palma de Mallorca.
Uiterlijk twee uur voor vertrek meldt u zich op de luchthaven van Eindhoven voor uw vlucht naar Palma de Mallorca. De vlucht duurt ca. 2,5 uur. Aangekomen op de luchthaven van Palma de Mallorca wordt u welkom geheten door een lokale Oad reisbegeleidster. Vervolgens gaat u per lokale touringcar richting uw hotel in Paguera. De transfertijd is ca. 45 minuten vanaf de luchthaven.

Voor de mensen die al op de bestemming zijn staat vanochtend een halve dag excursie gepland naar Palma. Deze excursie is alleen voor toepassing voor mensen die aangekomen zijn op 7,9 en 10 april 2018.

Ophalen startbewijs voor alle reizigers:
Vanmiddag vanaf ca. 14.00 uur kunt u het inschrijfbewijs op halen voor de Wandel 4-daagse van Mallorca bij de Oad V.I.P. balie bij het start- en eindpunt van de wandelingen. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Donderdag

Start Wandel 4-daagse
Het startbewijs dient u voor aanvang op te halen bij de Oad V.I.P. balie bij het startpunt van de wandelingen.
Vol enthousiasme start u vandaag met de eerste wandeldag van de derde editie van de Wandel 4-daagse van Mallorca. De start voor de 20 en 30 km is om 09.00 uur en voor de 12.5 km is de start om 10.30 uur vanaf het startpunt gelegen bij Carre de Ratoli in Paguera. De deelnemers van de 12.5 km vertrekken vanaf het startpunt per shuttlebus naar het startpunt net iets buiten Santa Ponca.

De eerste wandeldag is een rustige. U wandelt over speciaal aangelegde wandelpaden richting Port Adriano en vervolgt uw wandeling richting Santa Ponca. De wandelaars die deelnemen aan de 20 kilometer wandelen onder andere langs een prachtig golfterrein en de wandelaars die 30 kilometer wandelen lopen langs een aantal baaien met indrukwekkende vergezichten. De wandelaars die deelnemen aan de 12,5 kilometer wandelen terug naar Paguera en wandelen ook langs een aantal baaien met prachtige vergezichten.

Op alle wandeldagen wordt er een leuke afsluiting van de dag georganiseerd met festiviteiten en muziek.

Vrijdag

Wandelen naar Es Capdellà en Calvià.
De deelnemers van de 20 en 30 km starten om 09.00 uur vanaf het startpunt en lopen opnieuw door de mooie natuur van Mallorca. De deelnemers van de 12.5 km worden om 10.30 uur per shuttlebus naar Es Capdellà gebracht en wandelen vanaf hier terug naar Paguera.

U ontdekt tijdens de wandeling het dorp Es Capdellà en het Spaanse stadje Calvià. Genoeg mogelijkheden om van het rijke Spaanse leven aldaar te gaan genieten. De terugweg naar Paguera leidt u wederom door een fraai stuk natuurgebied.

Zaterdag

Portals Nous, Costa Calma,& Moli Santa Ponca
De derde dag start om 09.00 voor de 12,5, 20 en 30 km. U vertrekt per touringcar naar de startplaatsen in Portals Nous en vervolgens wandelt u via de Zona Militar met zijn imponerende hoge kliffen en prachtige vergezichten naar El Toro en via Costa de La Calma weer terug naar Paguera.

Zondag

Afsluiting Wandel 4-daagse
Vandaag is de laatste dag van de Wandel 4-daagse van Mallorca aangebroken. Voor de 20 en 30 km is de start om 09.00 uur vanaf het startpunt. De 12.5 km start om 10.00 uur en wordt per shuttlebus naar Es Capdellà gebracht. U loopt opnieuw door de mooie natuur van Mallorca en wandelt in het berggebied van El Galatzó. Over fraai aangelegde wandelpaden wandelt u richting Es Capdellà. Vanuit hier gaat de route naar één van de highlights van de Wandel 4-daagse; het berggebied El Galatzó. De wandelaars van de 20 km wandelen tot aan de Finca Galatzó en keren om terug richting Paguera. De route van de 30 km wandeling brengt u verder de natuur in waarna u ook terug keert richting Paguera. Het berggebied El Galatzó is onderdeel van de Sierra de Tramuntana en is door UNESCO uitgeroepen tot Werelderfgoed. De wandeling van vandaag zal alle deelnemende natuurliefhebbers betoveren. U sluit de Wandel 4-daagse af met gezellige muziek en ontvangt wanneer u alle 4e wandeldagen heeft voldaan een mooie medaille als herinnering.

Maandag t/m woensdag

Vlucht van Palma de Mallorca naar Eindhoven
Vanuit uw accommodatie vertrekt u op een nader te bepalen tijdstip, afhankelijk van uw vluchtschema, per lokale touringcar richting de luchthaven van Palma de Mallorca. Aangekomen op de luchthaven checkt u in voor de terugvlucht naar de luchthaven in Nederland. Aangekomen in Nederland is een einde gekomen aan deze prachtige en sportieve wandelreis naar Mallorca.

Inclusief

Arrangement inclusief vlucht:
• vlucht Eindhoven of Amsterdam – Palma de Mallorca v.v. per Transavia
• transfer luchthaven – accommodatie v.v. per lokale touringcar
• verblijf in in een 2-pers.kamer met bad of douche en toilet
• halfpension (ontbijt en diner) vanaf diner 1e dag t/m ontbijt laatste dag
• Nederlandse Oad reisbegeleiding ter plaatse
• luchthavenbelastingen
• brandstof en veiligheidstoeslagen
• Oad V.I.P. desk bij het startpunt
• lidmaatschap KWBN gratis van april t/m 31 december 2018
• Bagage tijdens de vlucht: 1 stuk handbagage van max 10 kg p.p. en 1 stuk ruimbagage van max 15 kg p.p.
• halve dag excursie Palma onder leiding van een lokale gids op woensdag 11 april 2018 (m.u.v. aankomsten op 11 april 2018)

Exclusief

• eventuele entreegelden


Optioneel bij te boeken:
• registratie Wandel 4-daagse Mallorca (12,5, 20 of 30 km) à € 45,00 per persoon
• annuleringsverzekering
• reisverzekering