arrow_drop_up
Reisnummer: VESCZ50
va. 789,-Per persoon
info
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €25 per boeking
Vertrekdatum 03 oktober 2022
today03 oktober 2022
(5 dagen)
Aan favorieten toevoegen
Single vliegreis Praag
Tsjechië
 Geen 1-persoonskamer toeslag
 Voordelig dinerpakket bij te boeken
 Verblijf in het moderne Comfort Hotel Prague City East

Single vliegreis Praag

Ga met Oad mee op de unieke reis naar het mooie Praag. Tijdens de nieuwe singlereis geniet u samen met andere alleengaanden van een heerlijke vakantie. Onder leiding van lokale gidsen gaan we de oude stad van Praag en het paleizencomplex van de Praagse Burcht verkennen. Zeer voordelig is het dinerpakket met unieke diners zoals in een Boheems restaurant, maar ook het diner op een boot is zeker een aanrader! Gaat u met ons mee?

Hoogtepunten

Stadswandeling Gouden Stad
Bezoek Praagse Burcht
Geologisch wonder Boheems Paradijs
Boottocht Moldau

Dagprogramma

location_onHeenreis
U vliegt van Amsterdam rechtstreeks naar Praag. Na aankomst krijgt een transfer naar uw hotel. Daar kunt u gebruik maken van het diner (optioneel bij dinerpakket inbegrepen, 4 x avondeten € 99,- p.p., bij boeking opgeven). De busreis vanuit Nederland zal halverwege de avond in het hotel aankomen. U kunt dan kennismaken met de rest van de groep en de Oad chauffeur.

location_onStadswandeling Praag, folklore avond
We beginnen de dag met een stadswandeling door het historische centrum van Praag. Het centrum is compact en al wandelend ontdekken we deze prachtige stad aan de Moldau. Onder leiding van een Nederlandssprekende gids komen we op de mooiste plekjes. We zien onder meer het Astronomische uurwerk bij het Raadhuis en wandelen over de gezellige Karelsbrug met zijn roerige geschiedenis. We wandelen door smalle straatjes met pittoreske huizen en sfeervolle pleintjes. De middag is ter vrije besteding, geniet van de gezellige kerstmarkten in de stad. In de avond kunt u mee naar een zogenaamd ‘bierdiner’ tijdens het diner geniet u van sfeervolle muziek en een aantal biertjes (optioneel, 4 x avondeten € 99,- p.p., bij boeking opgeven).

location_onBoheems Paradijs, boottocht Moldau
Na het ontbijt vertrekken we naar het Boheems Paradijs, een prachtig natuurgebied waar grillige rotsformaties en romantische bossen elkaar afwisselen. Een uniek geologisch natuurwonder. We genieten van de heerlijke natuur. We sluiten de tocht af met een wandeling naar Burcht Valdštejn, schitterend gelegen in het Boheemse Paradijs. Daarna rijden we terug naar Praag waar u een boottocht kunt maken over de Moldau, waarbij een heerlijk diner buffet is inbegrepen (optioneel, 4 x avondeten € 99,- p.p., bij boeking opgeven).

location_onPraagse Burcht
We hebben de burcht al zien liggen aan de andere kant van het oude centrum. Deze ochtend gaan we dit historische stukje Praag verder al wandelend ontdekken. Onder leiding van een Nederlandssprekende gids ontdekken we het grootste gesloten paleizencomplex ter wereld. Het bijzondere complex was in de loop van zijn meer dan duizendjarige geschiedenis de zetel van vorsten, hertogen, koningen, bisschoppen en aartsbisschoppen. Momenteel is het de zetel van de Tsjechische regering. Binnen de muren vindt u onder meer het Koninklijke Paleis, de Sint Vituskathedraal en fraaie pleinen. De gebouwen dateren uit verschillende stijlperioden en getuigen van een rijke geschiedenis; van gotiek tot romaans. De middag is ook weer ter vrije besteding of u kunt mee voor een optionele excursie naar een bierbrouwerij. Uiteraard mag u deze heerlijke pils ook proeven! (Optioneel, € 14,- p.p. bij boeking op geven). Het optionele diner zal plaatsvinden een sfeervol Boheems restaurant (optioneel, 4 x avondeten € 99,- p.p., bij boeking opgeven). Na het diner kunt ook nog mee voor een optionele excursie naar een typisch Tsjechische Black Light Theater, waarbij d.m.v. UV licht van een uniek schouwspel wordt gecreëerd (optioneel, € 27,- p.p. bij boeking opgeven).

location_onNaar huis
Na het ontbijt nemen we afscheid van onze reisgenoten die per bus naar Praag zijn gekomen. U heeft nog vrije tijd in de stad Praag. Halverwege de middag krijgt u een transfer vanaf het hotel naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Accommodatie(s)

Comfort Hotel Prague City East***

Dit moderne hotel is gunsig gelegen op ca. 5 km afstand van het centrum van het historische Praag. Met de metro van station Strašnická bent u in een paar minuten in het centrum.

Lees meer
Comfort Hotel Prague City East***
sluiten
Tsjechië_Praag_Comfort hotel Prague City East
Tsjechië_Praag_Comfort hotel Prague City East_receptie en bar
Tsjechië_Comfort Hotel Prague City East_lounge
Tsjechië_Praag_Comfort hotel Prague City East_ontspanningsruimte
Tsjechië_Praag_Comfort hotel Prague City East_restaurant
Tsjechië_Comfort Hotel Prague City East_voorbeeld kamer
Tsjechië_Praag_Comfort hotel Prague City East_voorbeeld kamer
Tsjechië_Praag_Comfort hotel Prague City East
Tsjechië_Praag_Comfort hotel Prague City East_badkamer
Tsjechië_Praag_Comfort hotel Prague City East_voorbeeld badkamer
Tsjechië_Praag_Comfort Hotel Prague City East_relaxruimte

Ligging

Dit moderne hotel is gunsig gelegen op ca. 5 km afstand van het centrum van het historische Praag. Met de metro van station Strašnická bent u in een paar minuten in het centrum.

Faciliteiten

• receptie
• lift
• bar
• restaurant
• wifi (gratis)
• darten
• tafeltennistafel
• spellenkamer
• terras
• tuin

Kamer

Uw moderne kamer is voorzien van tv, telefoon, wifi (gratis) en badkamer met bad of douche, föhn en toilet.

Extra informatie

• ontbijtbuffet

Extra's

Autohuur

Info bestemming

Fotoalbum

Businformatie

Algemeen

Kenmerken Comfort Class Bus:
• zitplaatsen met onderlinge afstand van 85 cm
• comfortabele stoelen met luxe bekleding
• ruim verstelbare rugleuning en voetsteun
• uitklapbare tafeltjes met bekerhouder
• airco en warmteregeling
• persoonlijke leeslampjes met LED-verlichting
• toilet

Toon meer businformatie
Duitsland_Oad bus

Fietsinformatie

Opstapplaatsen

Reisinfo

Inclusief

checkvlucht Amsterdam-Praag v.v. per KLM
checkreis per Comfort Class bus, o.l.v. chauffeur/reisleider
checklogies en ontbijt (ontbijt) vanaf ontbijt tweede dag t/m ontbijt laatste dag
check3-gangen afscheidsdiner
checklokale gidsen in Praag
checkgenoemde excursies
checktoeristenbelasting
checkCO2-compensatie
checkluchthavenbelastingen

Nieuw bij Oad: CO2 compensatie inclusief, klik hier voor meer info

Exclusief

checkentreegelden, ca. € 20,- p.p.
checkbagage tijdens de vluchten

Optioneel bij te boeken:
checkdinerpakket (4x, dag 1 diner in hotel, dag 2 'bierdiner', dag 3 bootbuffet, dag 4 diner Boheems restaurant) € 99,- p.p.
checkannuleringsverzekering
checkreisverzekering

Extra Info


Omdat uw veiligheid bij ons voorop staat, worden de covid-19 protocollen voor het verantwoord reizen regelmatig aangepast. Hierdoor is het uitvoeren van reizen en eventuele wijzigingen in het programma en/of accommodatie onder voorbehoud. Mocht dit voor u van toepassing zijn, dan wordt u op tijd door ons geïnformeerd. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus en reizen

Minimum aantal deelnemers

Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers van 25 personen. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd.

Mocht dit gebeuren dan wordt u altijd een alternatief aangeboden en ontvangt u tijdig bericht. Afhankelijk van uw reisduur is dit:
checkReisduur t/m 6 dagen: uiterlijk 8 dagen voor vertrek;
checkReisduur van 7 t/m 10 dagen: uiterlijk 14 dagen voor vertrek;
checkReisduur vanaf 11 dagen: uiterlijk 21 dagen voor vertrek.
De aanvangsdatum van uw groepsreis geldt altijd als uitgangspunt.