U bevindt zich hier HomeWalk Challenge Japan

Walk Challenge Japan 2023

Maak een onvergetelijke rondreis door Japan tijdens de Oad Walk Challenge 2023

‘Hè, hè’, zucht u vast wel eens, als u na een prachtige wandeling eindelijk op de bank ploft. Nou, vergeet dat oer-Hollands uitblazen even en ga vast oefenen op een uitdrukking met even weinig betekenis, maar een veel rijkere klank: ‘Yoisho’. U roept het vanuit uw luie stoel, na een prachtige tocht in het land van de rijzende zon. De Oad Walk Challenge in Japan komt eraan!

Reis naar Japan

Tijdens uw 17- of 18-daagse verblijf in de Oost-Aziatische eilandstaat combineert u tijdens de Walk Challenge uitdagende wandelingen met interessante excursies. Er staan zes begeleide groepswandelingen op het programma door idyllische landschappen en dorpjes met stops bij de meest interessante monumenten. Op het programma staan onder meer wandelingen langs de baai van Nagasaki en een prachtige tocht aan de voet van Mount Fuji. Tijdens de wandeling door Nagasaki wandelt een groep lokale wandelaars met ons mee! En wat dacht u van een dagje Tokyo, waar u in de beroemde wijk Asukasa de onvervalste Japanse cultuur kunt opsnuiven.

Samen het echte Japan ontdekken

Op deze onvergetelijke groepsreis door Japan gaan we samen het echte Japan ontdekken. En dat tijdens de mooiste periode van het jaar, waarin de kersenbloesems tot bloei komen. ‘Sakuta’, noemen de Japanners deze periode. Houd uw camera maar gereed wanneer we onder de kersenbloesems wandelen naar idyllische locaties als de oude keizerstad Nara of de Senso-Ji tempel. Onderweg stoppen we natuurlijk voor een kopje thee bij een echt Japans theehuis.

Oad reisbegeleiding

Natuurlijk kunt u gedurende de hele reis rekenen op de professionele reisbegeleiding van Oad. U slaapt tijdens deze verzorgde reis in 3 en 4 sterren hotels inclusief ontbijt. Uiteraard is er voldoende vrije tijd om de Japanse cultuur, de prachtige omgeving en de Japanse keuken ook zelf beter te leren kennen. U sluit de indrukwekkende reis af met een gezamenlijk diner, waarbij u alle hoogtepunten nog eens met elkaar kunt delen vanuit een fijne stoel: ‘Yoisho!
Lees meer