U bevindt zich hier HomeWalk Challenge Japan

Walk Challenge Japan 2023

Onze Walk Challenge neemt u mee naar plaatsen in Japan die u tijdens een reguliere reis niet zo snel zult bezoeken. Op het programma staan o.a. wandelingen in Nagasaki, Mount Fuji, Ureshino, Omiya en Nara. De Walk Challenge vindt plaats tijdens één van de mooiste en fotogenieke periodes in Japan; de tijd waarin de kersenbloesem volop in bloei staat. Tijdens deze Walk Challenge worden sportieve uitdagingen gecombineerd met interessante excursies. U maakt een schitterende reis waarbij u kennis maakt met de cultuur, het lekkere eten en de gastvrijheid van de bevolking. De Walk Challenge Japan zal plaatsvinden in maart 2023. De wandelingen zijn georganiseerd door onze wandelexperts in samenwerking met de lokale wandelorganisaties.

Definitieve arrangementen en prijzen zijn nog niet bekend. De verwachte reissom zal minimaal € 3850,- per persoon bedragen.
U kunt zich wel alvast vrijblijvend inschrijven en zodra de arrangementen te boeken zijn, zullen we u informeren. Klik hier om u in te schrijven voor de reis.

Klik hier voor het volledige reisprogramma >>
Klik hier voor meer info over de Walk Challenge Japan >>