U bevindt zich hier Home canada Brits-Columbia Whistler

Wintersport Whistler

Whistler is een bruisende wintersportplaats met een geweldig skigebied. Puur genieten van fantastische pistes en afdalingen, mooie accommodaties en gezellige après-ski.

Dit wintersportgebied is gelegen tussen de Whistler en Blackcomb Mountains en biedt meer dan 200 kilometer aan pistes en is een van de grootste skigebieden van Noord Amerika. Skiërs kunnen hun hart ophalen in de verse poedersneeuw. Het zeer gevarieerde aanbod pistes biedt voor zowel de beginnende als de echte experts genoeg
skiplezier. Het skigebied Whistler-Blackcomb Mountains biedt alle soorten pistes en is bereikbaar met één skipas. Bovenop de pistes vind je diverse bergrestaurants waar je kunt bijkomen en genieten van de prachtige uitzichten. Voor snowboarders zijn er meerdere funparks met halfpipes, quarterpipes, jumps en siderails. Door de gunstige
ligging van Whistler aan de voet van de Whistler en Blackcomb Mountain kun je skiën tot in het dorp.

Het gezellige centrum van Whistler is autovrij en biedt voor elk wat wils. Er zijn veel winkels, boetiekjes en bistro’s. Ook vind je er talloze bars en restaurants met eenvoudige tot exclusieve keukens. De après-ski is zeer gezellig en vind je vooral terug in het ruime aanbod aan nachtclubs en discotheken. Whistler is gelegen op ca. 120 kilometer afstand van Vancouver.

(Indien u met meer dan 4 personen reist of twee of meer kamers wilt boeken, dient u telefonisch contact met ons op te nemen T: 0547-284488.)