Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Winterzon

Als de winter in Europa zijn intrede doet en de dagen korter worden, biedt Zuid-Europa een welkome ontsnapping aan de kou en duisternis. Hier schijnt de zon nog steeds helder en nodigt de aangename temperatuur uit tot heerlijke wandelingen. Bij Oad zit je goed voor een geheel verzorgde winterzon wandelvakantie waarbij je prachtige kilometers maakt in Zuid-Europa.

Lees meer

De mooiste winterzon bestemmingen


Wandelvakanties in Zuid-Europa bieden het beste van twee werelden: het genieten van de winterzon en de vreugde van het wandelen langs de mooiste routes. Drie redenen waarom het zo fijn is om lekker in de winterzon te gaan wandelen:

Aangenaam Klimaat


In Zuid-Europa blijft de temperatuur in de winter mild, wat betekent dat je kunt wandelen zonder je in lagen kleding te hoeven hullen.

Prachtige Natuur


Ontdek de betoverende landschappen, van bergen tot kustlijnen, terwijl de natuur zich onder een zachte winterzonnestraal ontvouwt.

Rijke Cultuur


Zuid-Europa is doordrenkt van geschiedenis en cultuur. Tijdens je wandelingen kun je pittoreske dorpjes en historische bezienswaardigheden ontdekken.

Geheel verzorgde wandelvakanties


Tijdens een individuele wandelvakantie geniet je optimale vrijheid tijdens het wandelen. Je reist met het vliegtuig (inclusief) of eigen vervoer naar je bestemming. Daar hebben wij een heerlijk hotel voor je gereserveerd en tientallen kilometers aan wandelroutes voorbereid. Wij zorgen op locatie voor jouw bagage en transfer. Kortom: we nemen je alles uit handen, zodat jij je lekker kunt focussen op een heerlijke wandelvakantie, waarin je op eigen tempo kunt genieten van de prachtige routes en omgeving.

Boek je winterzon wandelvakanties bij Oad


Onze individuele wandelvakanties zijn al tijden een begrip. Met onze jarenlange ervaring weten wij de mooiste routes te vinden op de meest wonderlijke plekjes. Wij hebben ook dit jaar weer gekozen voor heerlijke wandelbestemmingen. Dankzij het gevarieerde aanbod is er voor iedere wandelaar een onvergetelijke wandelvakantie te boeken. Op de reispagina’s vertellen we je per dag wat je gaat zien én krijg je een idee van de zwaarte van de route.