Oad Zekerheidspakket

  Boeken met zekerheid. Bij ons is dat standaard!


  In de wereld van nu is het gebleken dat de situaties vaak veranderen, soms zelfs elke dag. Niet alleen voor u maar ook voor ons. Door de corona pandemie hebben we ook allemaal gemerkt dat reizen niet altijd zo vanzelfsprekend is.
  Wij vinden het belangrijk dat u zonder zorgen uw vakantie kunt boeken. Speciaal voor u bieden wij daarom het Oad Zekerheidspakket aan. Met deze garanties bent u ervan verzekerd dat u vanaf het moment van boeken al kunt genieten van de voorpret van uw vakantie.

  Het Oad Zekerheidspakket bestaat uit:
  ✔️ Geld terug garantie
  ✔️ Repatriëringsgarantie
  ✔️ Omboekgarantie t/m 31 maart 2022
  ✔️ Zekerheid van ANVR & SGR  

  Geld terug garantie

  Daar kunt u van op aan!


  Bij het boeken van een reis bieden wij u ook graag financiële zekerheid. Daarom bieden wij u altijd een geld terug garantie. Is er sprake van een calamiteit of een negatief reisadvies en kunnen wij uw reis niet (of niet volledig) uitvoeren dan krijgt u (een deel) van de reissom terug. Ook als uw reis helaas niet door kan gaan vanwege te weinig deelnemers – en u boekt liever niet om naar een andere bestemming of reisdatum – dan krijgt u uw geld terug.

  De geld terug garantie is onderdeel van de SGR en het Calamiteitenfonds waar Oad bij is aangesloten. Meer hier over leest u in onze algemene voorwaarden. Bekijk hier.
    

  Repatriëringsgarantie

  Oad brengt u veilig thuis.


  Moet uw reis onverhoopt worden afgebroken door een calamiteit zoals een pandemie of natuurramp, of is er sprake van een negatief reisadvies, dan zorgt Oad ervoor dat u weer veilig thuis wordt gebracht. Moet uw reis worden aangepast ten gevolge van een calamiteit en brengt dit extra kosten met zich mee, dan worden ook deze vergoed dankzij de repatriëringsgarantie.

  De repatriëringsgarantie is onderdeel van de SGR en het Calamiteitenfonds waar Oad bij is aangesloten. Meer hier over leest u in onze algemene voorwaarden. Bekijk hier.  

  Omboekgarantie

  Nu zorgeloos boeken voor zomer 2022  Eén van onze garanties is de Oad omboekgarantie. Dit biedt u flexibiliteit en zekerheid. Kiest u toch liever een andere bestemming of datum? Dan kunt u uw geboekte zomervakantie 2022 bij Oad nog eenvoudig omboeken tot en met 31 maart 2022.

  Een vakantie naar een andere bestemming of datum kan natuurlijk wel duurder uitvallen, u hoeft dan alleen het verschil bij te betalen. Is uw nieuwe vakantie goedkoper dan de oorspronkelijke reis, dan betalen wij u het verschil in de reissom gewoon uit!

  Boek dus nu alvast uw reis voor volgend jaar! Dan bent u zeker van een plek en profiteert u tegelijkertijd van maximale flexibiliteit omdat omboeken nog mogelijk is! Ook handig als u toch nog twijfelt over uw voorkeursbestemming of de exacte reisdatum.

  Een overzicht van alle voorwaarden vindt u hier:

  1. De omboekgarantie zomer 2022 is geldig voor alle busreizen (excursie-, fiets-, wandel-, cruise- en rondreizen) met een vertrekdatum tussen 1 april en 31 oktober 2022 m.u.v. reizen naar Disneyland® Paris, individuele reizen met eigen auto en groepsreizen.
  2. U mag uw vakantie tot en met 31 maart 2022 kosteloos omboeken naar een andere vertrekdatum of bestemming zolang de nieuwe reisdatum ligt tussen 1 april en 31 oktober 2022. .
  3. Is de reissom van de nieuwe reis hoger dan de reissom van de oorspronkelijke boeking dan betaalt u het verschil bij. Is de reissom van de nieuwe reis lager dan het bedrag van de oorspronkelijke boeking dan crediteren wij u het verschil in reissom.
  4. In geval van (deel)annulering van de reisovereenkomst, geldt het aanbod niet ter dekking van de annuleringskosten of enige andere kostenpost.
  5. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist Oad.

  ©2021 Oad Bus B.V. Alle rechten voorbehouden. Drukfouten- en wijzigingen voorbehouden.   

  Zekerheid van ANVR & SGR

  Kwaliteit verzekerd!


  Oad is aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) & ANVR (Consumentenvoorwaarden). Dit biedt u als reiziger de volgende voordelen:

  Eerlijke voorwaarden voor u
  De 'kleine lettertjes' van de ANVR-Reizigersvoorwaarden zijn afgesproken met de Consumentenbond. En een ANVR-reisonderneming houdt zich netjes aan de Reclamecode Reisaanbiedingen en regels van de Autoriteit Consument en Markt. Dan kunt u er zeker van zijn dat het er eerlijk aan toe gaat.

  Uw geld in goede handen
  Een ANVR-reisonderneming is aangesloten bij garantiefonds SGR of biedt een gelijkwaardige garantie. Dat geeft u zekerheid dat u uw pakketreis en geboekte accommodaties (m.u.v. losse vliegtickets) volgens de voorwaarden worden vergoed bij faillissement van een ANVR-onderneming.

  Uw reis veilig & gezond
  Reizen is avontuur! Daarom is een ANVR-reisorganisatie aangesloten bij Stichting Calamiteitenfonds Reizen (SCR). Dan weet u dat u uw kosten bij een calamiteit krijgt vergoed.
  Bussen bij busreizen van een ANVR-organisatie voldoen aan strenge veiligheidseisen; zij zijn houder van certificering volgens ISO-9001, aangevuld met bovenwettelijke eisen in het ANVR-Veiligheidsdocument of daaraan gelijkstaan. Da's pas veilig.
  Voor uw veiligheid houdt een ANVR-reisonderneming zich aan strakke regels van het Ministerie van Volksgezondheid om risico's met legionella te vermijden.

  U gaat verantwoord op reis
  Met goed opgeleid personeel weet u dat uw vakantie in goede en deskundige handen is. Maar om u ook in de toekomst te laten genieten van prachtige bestemmingen neemt een ANVR-reisonderneming praktische maatregelen om extra rekening te houden met milieu, mensen, natuur en cultuur.

  Uw gegevens veilig
  Een ANVR-reisonderneming heeft een beveiligde website, een helder privacy- en cookiebeleid en informeert u over hoe zij omgaat met persoonsgegevens. Want u hebt het recht om uw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Zo weet u dat u veilig kunt boeken én betalen.

  Zekerheid voor u bij klachten
  De ANVR-reisonderneming helpt u graag bij vragen en klachten. Zij respecteert alle uitspraken van de onafhankelijke Geschillencommissie Reizen en heeft ook een goede aansprakelijkheidsverzekering. Dat geeft u vertrouwen!
  (Redactie anvr.nl, 2021)

  • ANVR-Consumentenvoorwaarden Deel A en Deel B (pdf)
  • SGR-Garantieregeling