arrow_drop_up
Terug naar reizen | HomeDuitslandKerstmarktcruise Keulen & Düsseldorf
Reisnummer: BBSW03
va. 466,-Per persoon
info
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €25 per boeking
Excl. Calamiteitenfonds €2.50 per boeking
Vertrekdatum 13 december 2019
today13 december 2019
(4 dagen)
Aan favorieten toevoegen
Kerstmarktcruise Keulen & Düsseldorf
Duitsland
 Laatste hut Ruby suite beschikbaar 13/12, vol=vol!
 Kerstmarktcruise met het elegante MS Switzerland II
 Uitstekende verzorging en service aan boord

Kerstmarktcruise Keulen & Düsseldorf

Zin in de feestdagen en wilt u alvast in de kerstsfeer komen? Ga met Oad mee op deze kerstmarktcruise met het elegante schip MS Switzerland II. Uw cruise zal volledig in het teken van het kerstgevoel staan.

Een bezoek aan de indrukwekkende kerstmarkten in Keulen en Düsseldorf hebben alles wat u zich bij een kerstmarkt voorstelt en meer. De pleinen en straten zijn prachtig versierd, overal branden lichtjes en de geuren van peperkoek en glühwein zijn heel verleidelijk. Aan boord van het in ker...stsferen versierde schip MS Switzerland II geniet u volop van de uitstekende service en verzorging. Aan boord treft u een warme ambiance, excellente verzorging en behulpzame bemanning onder leiding van een Nederlandse Cruise Director.

Lees meer over Kerstmarktcruise Keulen & Düsseldorf

Hoogtepunten

Prachtig versierde steden in kerstsfeer
Imposante Dom van Keulen
Veel gezelligheid aan boord
Verlichte kastanjebomen van de Königsallee in Düsseldorf
Mooiste kerstmarkt Keulen: 'Altstadt'

Dagprogramma

location_onArnhem
Tussen 15.00 en 17.00 uur kunt u inschepen aan boord van het MS Switzerland II die aan de kade in Arnhem ligt. Aan boord is de gezellige kerstsfeer al voelbaar. Rond 18.00 uur worden de trossen los gegooid en vaart u vanaf Arnhem over de Rijn naar Keulen. Al varend kunt u genieten van een heerlijk diner aan boord in het sfeervolle restaurant.

location_onKeulen
Na het ontbijt ziet u de Keulse Dom al verschijnen. In het gezellige centrum vindt u meerdere kerstmarkten en versierde straten met ieder zijn eigen sfeer. De kerstmarkt aan de Dom is misschien wel de meest imposante markt van de stad. U heeft de hele dag de tijd om van deze prachtige kerststad aan de Rijn te genieten. De lunch en het diner gebruikt u aan boord.

location_onDüsseldorf
Terwijl u aan boord geniet van het ontbijt vaart het schip verder naar Düsseldorf, waar het schip rond 10.00 uur zal afmeren. Hier heeft u ook de hele dag de tijd om de stad te verkennen.
Het sfeervolle oude stadscentrum wordt elk jaar omgetoverd in een sfeervolle kerstmarkt. Op zes verschillende pleinen staan allerlei kraampjes met kleurrijke koopwaar, heerlijke gluhwein, warme chocolademelk en lekkere hapjes.
De schitterende kerstverlichting leidt u naar de volgende kerstmarkt. Elk plein heeft een geheel eigen karakter. Zo zijn de kraampjes op de Marktplatz in dezelfde historische stijl neergezet als de pandjes in de omgeving. De kerstmarkt op de Heinrich-Heine Platz is geheel in jugendstil stijl. Zo is elke kerstmarkt weer heel anders, zes verschillende stijlen in één stad. Een mooie combinatie met de gezellige kroegjes en restaurantjes maakt een bezoek aan Düsseldorf compleet.

location_onTerugreis
Na een paar geweldige dagen van kerstsfeer proeven legt het schip in de vroege ochtend weer aan in Arnhem. Na het ontbijt kunt u van boord en is deze kerstmarktcruise ten einde. Wij hopen dat u met een heerlijk kerstgevoel huiswaarts keert.

Accommodatie(s)

MS Switzerland II ****

Uw verblijf op het authentieke cruiseschip MS Switzerland II, verandert uw wereld. Maak kennis met het avontuur van de riviercruise. Geniet van de prachtige kerstversieringen aan boord en bezoek de meest sfeervolle kerstmarkten aan de Rijn.

Lees meer
MS Switzerland II ****
sluiten
MS Switserland II_ front
MS Switserland II_receptie
MS Switserland II_lounge
MS Switserland II_bar
MS Switserland II_ restaurant
Schip MS Switserland**** -2 persoonshut (12,5m2)
Schip MS Switserland**** - Ruby Minisuite
MS Switserland II_zonnedek
MS Switserland II_exterieur_avond

Algemeen

Uw verblijf op het authentieke cruiseschip MS Switzerland II, verandert uw wereld. Maak kennis met het avontuur van de riviercruise. Geniet van de prachtige kerstversieringen aan boord en bezoek de meest sfeervolle kerstmarkten aan de Rijn.

Faciliteiten

• receptie
• restaurant
• lounge
• bar
• bibliotheek
• souvenirsvitrine
• wifi aan boord (tegen betaling, beschikbaar in bar en receptiegedeelte, afhankelijk van omgeving)

Er is een stoellift aan boord vanaf het Rubydek naar het restaurant.

Hutten

De stijlvol ingerichte hutten bevinden zich aan de buitenkant van het schip. Ze beschikken over tv, föhn, kluisje, airco en een badkamer met douche en toilet.

Rubydek (bovendek)
Op het Rubydek bevinden zich tweepersoonshutten met twee eenpersoonsbedden (ca. 12,5m2), Minisuite met een tweepersoonsbed (ca. 16m2) en Suite met tweepersoonsbed (ca. 25m2). Naast de gebruikelijke faciliteiten heeft de Suite ook een dvd speler, twee badkamers waarvan één met douche en één met een klein bad.

Emeralddek (hoofddek)
Ook op het hoofddek bevinden zich tweepersoonshutten (ca. 12,5m2), de Minisuite (ca. 14,5m2) met de gebruikelijke faciliteiten.

Extra informatie

Verzorging
U verblijft op dit elegante schip op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner).
• Welkomstcocktail
• Afternoon tea op wisselende momenten afhankelijk van het programma
• Kapiteinsdiner
• Late night snack


Rolstoel en rollator
Aan boord van de MS Switzerland II is het door wettelijke bepalingen en veiligheid technische redenen niet mogelijk om een rolstoel of rollator te gebruiken. Een rolstoel of rollator kan wel aan boord 'gestald' worden. Wanneer u het schip wilt verlaten tijdens de cruise zorgt de bemanning ervoor dat uw rolstoel of rollator aan wal voor u klaar staat. Het aantal rollators en rolstoelen is per afvaart gelimiteerd, waardoor het noodzakelijk en verplicht is dit tijdens de boeking aan ons te melden zodat wij dit kunnen aanvragen bij de rederij.

Het schip is voor minder validen niet goed uitgerust. Er is geen vaste lift aan boord. Indien u gebruik wenst te maken van de stoellift dient u een hut op het bovendek (Rubydek) te boeken. Van het Rubydek is een stoellift naar het restaurant en het zonnedek aanwezig. Het restaurant is uitsluitend te bereiken via het Rubydek per trap of eventueel per stoellift. Naar de hutten op het Emeralddek is alleen een trap aanwezig.

Fietsinformatie

Extra's

Autohuur

Info skigebied

Fotoalbum

+9foto's

Businformatie

Opstapplaatsen

U dient op eigen gelegenheid naar de Rijnkade in Arnhem v.v. te komen.

Parkeermogelijkheid:
U kunt uw auto parkeren bij Parkeergarage Rozet aan de Langestraat 10, op loopafstand van de Rijnkade.
Het dagtarief is ca. € 15,20

*Onder voorbehoud van wijzigingen, exacte locaties vindt u in uw reisbescheiden.*

GELDERLAND

Arnhem, Rijnkade

Reisinfo

Inclusief

checkcruise volgens programma
checkverblijf in een 2-pers. hut met douche en toilet
checkvolpension (ontbijt, lunch en diner) vanaf diner eerste dag t/m ontbijt laatste dag
checkwelkomstdrankje
checkonbeperkt koffie- en thee (automaat)
checkkapiteinsdiner
checkafternoontea op wisselende momenten afhankelijk van programma
checkmiddernacht snack
checkNederlandssprekende cruiseleiding aan boord

Exclusief

checkvervoer naar en van Arnhem (Rijn- of Nieuwe kade)
checkevt. entreegelden
checklunches eerste en laatste dag

Extra Info

checkProgramma en vaarroute onder voorbehoud van wijzigingen
checkVanaf prijs op basis van 2 Persoonshut Emerald

Parkeergelegenheid Arnhem
U kunt uw auto parkeren in Parkeergarage Rozet aan de Langstraat, op loopafstand van de Rijnkade en de Nieuwe Kade. Het dagtarief is ca. € 15,20

Rolstoelen en rollators
Het aantal rolstoelen en rollators aan boord is per afvaart gelimiteerd en deze mogen zonder toestemming niet worden meegenomen. U bent bij boeking verplicht om het meenemen hiervan aan ons door te geven. Het gebruik van de rolstoel of rollator aan boord van het schip is om veiligheidsredenen die de rederij hanteert niet toegestaan. Uw rolstoel of rollator wordt door de crew gestald en als u van boord gaat weer voor u klaar gezet.