Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Fietsvakanties Duitsland

Op zoek naar een top georganiseerde fietsvakantie naar Duitsland? Neem snel een kijkje in ons ruime aanbod! Fietsvakanties in Duitsland zijn een ideale manier om de veelzijdigheid van dit prachtige land te ervaren. Je fietst door glooiende wijngaarden, langs kronkelende rivieren, en door eeuwenoude steden, terwijl je de Duitse gastvrijheid en keuken ontdekt. Of je nu een doorgewinterde fietser bent of gewoon van ontspannen tochten houdt, er zijn routes en reizen voor alle niveaus.

Lees meer

Fietsen door Moezel en Eifel


We bieden je bijna overal in Duitsland leuke fietsvakanties aan. Je hebt dus meer dan genoeg te kiezen. Onder meer in de Moezel en Eifel, twee populaire fietsbestemmingen hebben we prachtige fietsreizen voor je. Fietsen in deze twee bekende streken is niet voor niets zo geliefd:

Moezel
Fietsen langs de Moezelrivier is een betoverende ervaring. Je peddelt langs wijngaarden, middeleeuwse kastelen en charmante dorpjes. Stop onderweg bij lokale wijnhuizen om de beroemde Moezelwijnen te proeven. De fietspaden zijn altijd van goede kwaliteit en onderweg is er meer dan voldoende te zien!

Eifel
De Eifel is een schilderachtige regio met glooiende heuvels, uitgestrekte bossen en vele historische bezienswaardigheden. Fiets door de prachtige natuur en kom helemaal tot rust in de frisse lucht.

Alleen, samen of in een groep
Bij Oad zit je goed voor een prachtig aanbod aan fietsvakanties naar Duitsland. Ga je graag alleen of samen met je partner, vriend of familielid op pad? Kies dan voor onze individuele fietsvakanties naar Duitsland. Vind je het leuker om gezellig in een groep te fietsen? Ook dan hebben we prachtige reizen voor je. Op sommige reizen kun je bovendien met onze fietsbegeleider fietsen. Die kent een paar prachtige routes in Duitsland waar jij ongetwijfeld met volle teugen van kunt genieten.

Waarom fietsen in Duitsland?
Wat ons betreft zijn er veel redenen om het prachtige Duitsland eens op de trappers te verkennen. We geven je er een paar:

Goed Onderhouden Fietspaden: Duitsland staat bekend om zijn uitstekende fietspaden, die vaak langs schilderachtige routes lopen. Deze paden zijn meestal goed gemarkeerd en veilig voor fietsers.
Prachtige Natuur: De natuurlijke schoonheid van Duitsland is adembenemend. Fietsen door Duitsland betekent dat je omringd bent door weelderige landschappen en panoramische uitzichten.
Cultuur en Geschiedenis: Duitsland is doordrenkt van geschiedenis en cultuur. Tijdens je fietsreis kun je historische bezienswaardigheden bezoeken, zoals kastelen, kerken en stadjes.