Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Groepsrondreizen

Wil jij tijdens je vakantie graag alle hoogtepunten van de regio zien en daar het liefst ook iets over leren? Dan zit je goed bij Oad. Op onze rondreizen ontdek je grotere regio’s of zie je zelfs de hoogtepunten van een heel land! Daarom bezoek je tijdens de reis vaak meerdere hotels. Vanuit de bus geniet je van een waanzinnig uitzicht terwijl je door bijvoorbeeld het ruige Schotland of het uitgestrekte Noorwegen rijdt. Bij Oad krijg je op rondreizen altijd een ervaren reisleider(st)er mee die je van alles kan vertellen over de regio waarin je rijdt en de hoogtepunten die je onderweg bezoekt.

Lees meer

Rondreizen met de bus


Rondreizen met de bus? Dat heeft alleen maar voordelen. Het grootste voordeel is dat je onderweg naar je bestemming altijd dat heerlijke vakantiegevoel behoudt. Terwijl jij lekker achterover zit in een comfortabele stoel geniet je van de gezelligheid en de prachtige omgeving waarin je rijdt. Bij Oad ben je altijd onderweg in een heerlijke bus, we zetten geen standaard bussen in. Je hebt meer dan voldoende beenruimte, een verstelbare voetensteun en nog veel meer. Op diverse rondreizen kun je daarnaast ook nog eens kiezen voor vervoer per Excellent bus. Dit is het paradepaardje onder de bussen. Een van onze gasten omschreef het als een ‘viersterrenhotel op wielen’. Is dat geen fijne manier om een prachtige regio te ontdekken?

Prachtige bestemmingen in Europa


Wij bieden rondreizen aan op diverse plekken in Europa. Daarom is er voor iedere reiziger wel iets te vinden. Zoek je graag het zonnetje op onderweg? Overweeg dan eens een prachtige rondreis door een mooie bestemming in Zuid-Europa. Houd je van uitgestrekte, groene landschappen en indrukwekkende natuur? Dan zijn onze rondreizen richting het (hoge) Noorden misschien iets voor jou. Of ontdek het prachtige Groot-Brittannië met de talloze hoogtepunten en rijke cultuur. Of laat je verrassen op onze reizen naar het soms wat onderschatte Oost-Europa. Ook bieden we diverse reizen aan buiten Europa. Een must voor de ware cultuurliefhebber!

Reizen met een gezellige groep


Vind je het gezellig om met anderen op reis te gaan? Op onze rondreizen heerst eigenlijk altijd een heerlijk ontspannen sfeer. Nog een voordeel van reizen per bus is dat je elkaar vanzelf een beetje leert kennen. En dat is heel gezellig! Op veel reizen ontstaan op een spontane manier gezellige contacten. De sfeer op de reizen is ongedwongen en onze reisleiding draagt daar graag aan bij.

Onze rondreizen: top georganiseerd


Onze Nederlandssprekende reisleiders leveren een belangrijke bijdrage aan het succes van jouw vakantie. Ze zijn stuk voor stuk ervaren, goed opgeleid en helemaal voorbereid op de reis die jij gaat maken. Vanuit hun ervaring kunnen zij je iets leren over de cultuur en de geschiedenis van de regio waar je verblijft. En natuurlijk weten ze een en ander over de lokale bevolking. Ze brengen je met liefde langs de mooiste plekjes en fijnste hotels die met zorg voor je zijn gekozen. Dat zit goed!