Extra voordeel!
€ 50,- KORTING
Boek nu een rondreis met onderstaande actiecode voor vertrek t/m september en profiteer van € 50,- korting per boeking (min. reissom € 699,-)!

UW ACTIECODE = OAD50LM
Actie is geldig t/m 30 juli!
U bevindt zich hier HomeRondreizen

Rondreizen

Als u kiest voor een rondreis met een groep gelijkgestemden, dan weet u zeker dat u veel zult zien. Bij alle rondreizen laat ervaren begeleiding u de belangrijke bezienswaardigheden en monumenten zien. En uiteraard gaat de rondreis langs de mooiste routes. Op alle rondreizen kunt u gebruik maken van WiFi in de bus. Rondreizen laten u proeven van en kennismaken met de cultuur en natuur van een land. En er vált heel wat te ontdekken!

Rondreizen Europa:
Oad biedt u een rondreis van uw keuze in Europa. Binnen Europa heeft u de keus tussen reizen die per touringcar uit Nederland vertrekken zoals bijvoorbeeld rondreizen Italië , rondreizen Noorwegen of rondreizen Schotland . En u heeft rondreizen waarbij u met het vliegtuig naar uw bestemming gaat en vandaar uit met de bus uw reis vervolgd. Zo hebben we bijvoorbeeld rondreizen Griekenland, rondreizen IJsland of rondreizen Portugal waarbij u dus eerst per vliegtuig reist. Kortom; alle reden om uw rondreis bij Oad te boeken.