U bevindt zich hier HomeWinterzon

Winterzon wandelvakanties

Gaat u dit jaar heerlijk wandelen in de winterzon? Met onze jarenlange ervaring weten wij de mooiste routes te vinden op de meest wonderlijke plekjes. Dit jaar reist u met Oad naar het prachtige Spanje of Portugal. Dankzij het gevarieerde aanbod is er voor iedere wandelaar een onvergetelijke wandelvakantie te boeken! Ontdek al wandelend het mooiste van bijvoorbeeld Madeira, de Algarve of Gran Canaria. Onze vakanties zijn inclusief vlucht en verblijf. Bovendien zorgen wij op locatie voor uw bagage en transfers.

Oad wandelvakanties: voor ieder wat wils

Onze individuele wandelvakanties zijn al tijden een begrip. Met onze jarenlange ervaring weten wij de mooiste routes te vinden op de meest wonderlijke plekjes. Wij hebben dit jaar gekozen voor heerlijke wandelbestemmingen in Spanje en Portugal. Dankzij het gevarieerde aanbod is er voor iedere wandelaar een onvergetelijke wandelvakantie te boeken. Op de reispagina’s vertellen we u per dag wat u gaat zien én krijgt u een idee van de zwaarte van de route.

Individuele wandelvakanties in Spanje en Portugal

Tijdens een individuele wandelvakantie geniet u optimale vrijheid tijdens het wandelen. U reist met het vliegtuig (inclusief) of eigen vervoer naar uw bestemming. Daar hebben wij een heerlijk hotel voor u gereserveerd en tientallen kilometers aan wandelroutes voorbereid. Wij zorgen op locatie voor uw bagage en transfer. Kortom: we nemen u alles uit handen, zodat u zich kunt focussen een heerlijke wandelvakantie, waarin u op uw eigen tempo kunt genieten van de prachtige routes en omgeving.
Lees meer