Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Vakantie in Noorwegen

Noorwegen, het land van de fjorden, bergen en de middernachtzon, is een bestemming die reizigers in vervoering brengt. Of je nu op zoek bent naar adembenemende natuur, avontuurlijke activiteiten of gewoon rust en stilte, Noorwegen heeft het allemaal.

Lees meer

Vier redenen voor een vakantie in Noorwegen


Noorwegen, gelegen in het noorden van Europa, wordt steeds populairder als vakantiebestemming. En dat is niet voor niets. In dit waanzinnig mooie land vind je:

Natuurlijke Schoonheid


Noorwegen staat bekend om zijn ongerepte en indrukwekkende landschappen en fjorden. Het is de perfecte bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers. Voor veel reizigers is alleen al het bewonderen van het Noorderlicht een belangrijke motivatie.

Rijke Cultuur


Noorwegen heeft een rijke cultuur en geschiedenis, met oude steden, traditionele festivals en folklore die je kunt ontdekken. De Vikingen hebben hier hun sporen nagelaten.

Gastvrije Bevolking


De Noorse bevolking is vriendelijk en gastvrij. Ze verwelkomen toeristen met open armen en delen graag hun liefde voor hun land. De hotels zijn vrijwel altijd dik in orde. Noren hebben de zaakjes graag goed voor elkaar!

Rust


Wil je op vakantie veel zien én ultiem tot rust komen? Dan is Noorwegen de plek voor jou. Dit land heeft zoveel groen en relatief zo weinig inwoners dat je uren kunt rijden door niemandsland. Een unieke ervaring!

Ieder jaargetijde anders


De seizoenen zie je vooral terug in de natuur. En in het natuurrijke Noorwegen kun je ze optimaal beleven. Reis je tweemaal naar Noorwegen met een pauze van slechts een paar weken? Dan ziet de natuur er volledig anders uit. Het is daarom leuk om op twee verschillende tijden dezelfde plek te bezoeken!

Boek je vakantie bij Oad


Bij Oad zit je goed voor een onvergetelijke reis naar Noorwegen. Ga mee op prachtige rondreizen, bewonder al het schoon tijdens onvergetelijke excursies en verwonder je over de ruige cultuur!