U bevindt zich hier HomeAlle Voorwaarden

  • Algemene voorwaarden
  • Vroegboekvoordeel
  • Voorwaarden Voorverkoop Kerstreizen
  • Algemene actievoorwaarden
  • Oad-vakantiecheque
  • Winactie
  • Voorwaarden Facebook actie
  • Voorwaarden Actiecode nieuwsbrief

  Algemene voorwaarden


  Oad Bus B.V. hanteert voor de verkoop van reisproducten de reisvoorwaarden van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR).
  De meerdaagse reizen op deze site worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Deel A Reisvoorwaarden) van toepassing zijn. Deze ANVR-Consumentenvoorwaarden zijn opgenomen in de ANVR-informatiebrochure 'Alles wat je moet weten als je op reis gaat'.

  De ANVR-Consumentenvoorwaarden (Deel A Reisvoorwaarden en Deel B Boekingsvoorwaarden) zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfregulerings overleg van de SER. Bij de tot stand koming van deze voorwaarden is rekening gehouden met bestaande wettelijke bepalingen. Indien u uw reis via een reisbureau/boekingskantoor heeft geboekt, of via een reisbureau/boekingskantoor laat afhandelen, gelden tussen u en het reisbureau/boekingskantoor Deel B Boekingsvoorwaarden.

  Oad Bus B.V. (KvK 58896481) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

  • (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren.

  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren. Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis. Er is een premie verschuldigd.

  Op de verhuur van touringcars door Oad Bus B.V. zijn de algemene voorwaarden van Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) van toepassing. Hierbij kunnen consumenten niet reclameren onder de garantieregeling van het SGR.

  Algemene voorwaarden Oad busreizen

  • Algemene voorwaarden Busreizen 2017 (pdf)


  • Algemene voorwaarden Langlaufen, Fietsvakanties en Wandelreizen (pdf)


  • Algemene voorwaarden Riviercruises (pdf)


  • Algemene voorwaarden Disneyland Paris (pdf)


  • Algemene voorwaarden Wintersport Canada (pdf)


  • Algemene voorwaarden Kerstreizen (pdf)


  • Algemene voorwaarden Winterreizen (pdf)


  • Algemene voorwaarden Dagtochten (pdf)

  • Algemene reisvoorwaarden Groups en Incentive Travel (pdf)

  • SGR-Garantieregeling

  • Stichting Calamiteitenfonds Reizen

  • ANVR-Consumentenvoorwaarden Deel A en Deel B (pdf)

  Verzekeringen
  • Algemene voorwaarden Allianz Global Assistance reisverzekering (pdf)
  • Algemene voorwaarden Allianz Global Assistance Annuleringsverzekering (pdf)
  • Algemene voorwaarden Allianz Global Assistance Kort-Op-Reis Verzekering (pdf)

  Algemene voorwaarden Touringcar verhuur
  • Algemene voorwaarden KNV (pdf) 

   

  Vroegboekvoordeel  Voorwaarden vroegboekvoordeel 2018 verlenging
  Meerdaagse bus- en vlieg-busreizen, verre rondreizen en riviercruises.
  1. De voorwaarden zijn van toepassing op de actie ‘vroegboekvoordeel' van Oad Bus B.V. (hierna ‘Oad’).
  2. Het Vroegboekvoordeel bestaat uit:
  • € 50,- korting (verre rondreizen € 100,- korting) op uw boeking door het gebruik van de op de website gecommuniceerde actiecode.
  3. De actie van het ‘vroegboekvoordeel’ is geldig van 03-01-2018 t/m 31-1-2018 bij een nieuwe boeking van een meerdaagse busreis uit ons zomerprogramma em verre rondreizen. Het vertrek van de reis ligt tussen 05-03-2018 en 30-11-2018.
  4. De minimale totale reissom van de boeking dient € 499,- te bedragen.
  5. Bij een boeking via oad.nl of via het reisbureau dient de actiecode direct bij de afhandeling ingevoerd te worden. De actiecode wordt automatisch verwerkt.
  6. Deze actie is niet van toepassing op Disneyland® Paris, langlauf- en wandelreizen (winter), ‘lezersaanbiedingen’, eigen vervoersreizen, Wintersport Canada, Wandel 4-daagse Mallorca en Marbella en groepsreizen op maat.
  7. De waarde van het aanbod kan nimmer leiden tot enige uitkering in de vorm van contante betaling of anderszins, noch kan deze in geval van annulering na het aangaan van enige reisovereenkomst leiden tot restitutie in contanten of een nieuwe korting.
  8. In geval van annulering van de reisovereenkomst, geldt het aanbod niet ter dekking van de annuleringskosten of enige andere kostenpost.
  9. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en -regelingen van Oad, tenzij na uitdrukkelijk en schriftelijk akkoord door Oad.
  10. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist Oad.
  11. Deelname aan de actie betekent instemming met de gestelde voorwaarden.

  ©2018 Oad Bus B.V. Alle rechten voorbehouden. Drukfouten- en wijzigingen voorbehouden.
   

   

  Voorwaarden Voorverkoop Kerstreizen  1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op ‘voorverkoop kerstreizen 2018’ (hierna actie) van Oad Bus B.V. (hierna “Oad”).
  2. Tijdens de periode van 27-12-2017 t/m 31-01-2018 boekt u, uw kerstreis voor een scherpe prijs. Wordt na 1 februari 2018 de prijs verhoogd dan houdt u de laagste prijs.
  Wordt de reissom lager (zoals gepubliceerd in de brochure Kerst- en Nieuwjaarsreizen 2018) dan ontvangt u het verschil retour.
  3. Het vertrek van de meerdaagse kerstreis is in december 2018.
  4. Deze actie is niet van toepassing op Disneyland® Paris, ‘lezersaanbiedingen’, verre reizen buiten Europa en groepsreizen op maat.
  5. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist Oad.
  6. Deelname aan de actie betekent instemming met de gestelde voorwaarden.

  ©2017 Oad Bus B.V. Alle rechten voorbehouden. Drukfouten- en wijzigingen voorbehouden.

   

   

  Algemene actievoorwaarden


  Aanvullende algemene voorwaarden bij alle acties:
  Genoemde kortingsbedragen zullen op de reissom in mindering worden gebracht zonder dat de hoogte van de oorspronkelijke reissom op enige factuur aangetast zal worden omwille van verzekeringstechnische redenen, zoals premieberekening en mogelijke annuleringsbepalingen.
  De waarde van de korting kan nimmer leiden tot enige uitkering in de vorm van contante betaling of anderszins, noch kan deze in geval van annulering na het aangaan van enige reisovereenkomst leiden tot restitutie in contanten of een nieuwe korting.
  In geval van annulering van de reisovereenkomst, geldt de korting niet ter dekking van de annuleringskosten of enige andere kostenpost.
  Indien een reis onverhoopt door Oad wordt ingetrokken, wegens het niet bereiken van het gepubliceerde aantal minimum deelnemers of een overmachtsituatie of calamiteit, en hierdoor de reisovereenkomst wordt ontbonden door Oad, kan de som van de korting niet leiden tot terugbetaling van deze som. Deze vervalt en kan slechts nog worden aangewend voor de door Oad als alternatief aangeboden reis. Indien het alternatief niet naar tevredenheid is, of onmogelijk past in de wensen van de boeker, vervalt de (waarde) van de korting definitief.
  Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en -regelingen van Oad, tenzij na uitdrukkelijk en schriftelijk akkoord door Oad.
  Alle genoemde prijzen van reizen zijn vanaf prijzen.
  In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist Oad.
  Deelname aan de actie betekent instemming met de gestelde voorwaarden.

  ©2015 Oad Bus B.V. Alle rechten voorbehouden. Typefouten- en wijzigingen voorbehouden.
   

   

  Oad-vakantiecheque

  Voorwaarden Oad-vakantiecheque
  1. De Oad-vakantiecheque geeft recht op een korting ten bedrage van het aan de voorzijde vermelde bedrag op een nieuw te boeken reisarrangement.
  2. De Oad-vakantiecheque dient te allen tijde besteed te worden aan een reisarrangement uit het Oad-reisprogramma (meerdaagse busreizen, riviercruises en reizen naar Disneyland® Paris).
  3. Op boekingen van de Disney Hotels (Disney's Hotel Santa Fe, Disney's Hotel Cheyenne, Disney's Sequoia Lodge, Disney's Newport Bay Club, Disney's Hotel New York, Disneyland® Hotel, Disney's Davy Crockett Ranch), autovakanties, sport & entertainment-, lezersreizen, bedrijfs-, zaken-, en groepsreizen, dagtochten is het niet mogelijk de Oad-vakantiecheque te verzilveren.
  4. De Oad-vakantiecheque kan verzilverd worden op oad.nl, telefonisch via 0547-28 44 88 of bij uw reisbureau.
  5. Indien de totale reissom van het door u geboekte reisarrangement hoger uitvalt dan het aan de voorzijde vermelde bedrag, dan dient u het verschil bij te betalen.
  6. Indien de totale reissom van het door u geboekte reisarrangement lager uitvalt dan het aan de voorzijde vermelde bedrag, dan is restitutie niet mogelijk.
  7. Alle reizen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid, waarbij de boekingen worden uitgevoerd onder de ANVR-reisvoorwaarden en waarbij deelname aan het Calamiteitenfonds verplicht is.
  8. De Oad-vakantiecheque is origineel en mag niet vermenigvuldigd worden in welke vorm dan ook.
  9. Waarde van de Oad-vakantiecheque wordt nimmer in contanten uitgekeerd.
  10. De waarde van de Oad-vakantiecheque wordt niet vergoed in geval van annulering door klant.
  11. Bij annulering door Oad kan de korting voor een nieuw te boeken reis gebruikt worden binnen een termijn van 1 jaar. Uitkering in contanten is niet mogelijk.
  12. De Oad-vakantiecheque is geldig tot 1 jaar na afgiftedatum. Boeking dient binnen 2 jaar plaats te vinden, vertrek mag in de periode daarna plaatsvinden. Annuleringen leiden nimmer tot verlenging van de geldigheidsduur.
  13. Wij adviseren u een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.
  14. Oad is aangesloten bij de SGR. Deze garantieregeling geldt alleen voor geboekte meerdaagse busreizen uit het Oad assortiment, reischeques vallen buiten deze regeling.
   

   

  Winactie

  Ervaar de ultieme winterexperience en ga op wintersport naar Canada
  Oad geeft een 9-daagse vliegreis naar Canada weg voor 2 personen.

  Wil jij Canada van jouw bucketlist afstrepen en kans maken op deze waanzinnige reis? Meld jezelf en iemand anders dan snel aan. De winnaar wordt op vrijdag 3 november bekend gemaakt!

  Doe mee! Klik hier. ( actie site)

  Voorwaarden + aanvullende informatie

  - Actieperiode: september en oktober 2017.
  - Om kans te maken op deze reis, dien je minimaal 1x mee te doen aan de actie met een geldig e-mail adres van jezelf en één ander persoon.
  - De prijs is persoons gebonden en is niet overdraagbaar.
  - Vertrekdatum van de reis; 11, 14, 18, 21 of 25 januari 2018. Datum in overleg en op basis van beschikbaarheid.
  - Bij de reis is inbegrepen:
  o Retour vlucht met KLM, Amsterdam – Edmonton
  o Woon je in de omgeving van Nijmegen, Arnhem, Maastricht of Eindhoven reis dan gratis en comfortabel met de KLM bus.
  o Transfer luchthaven - hotel
  o 7 overnachtingen o.b.v. logies en verblijf in een 2 of 4 persoonskamer
  o 6-daagse skipas Marmot Basin
  o Ski- of snowboardhuur
  - Vrijdag 15 november maakt Oad de winnaar bekend via de facebookpagina.
  - Medewerkers van Oad en directe familie zijn uitgesloten van deelname.
  - Over de uitslag valt niet te corresponderen.
  - Winnaar dient zelf zorg te dragen voor verzekeringen en evt. andere documenten t.b.v. de reis
  - De winnaar dient in bezit te zijn van een geldig paspoort
  - Minimale deelname leeftijd 18 jaar
  - De prijswinnaar is zelf verantwoordelijk voor kansspel belasting
  https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/bijzondere_regelingen/sport_en_belasting/kansspelbelasting/


   

   

  Voorwaarden Facebook actie

  1. Aanbieder van de Geluks spreuk-actie op de Facebook-pagina is Oad.
  2. Aan de actie kan worden deelgenomen vanaf 28-03-2017 tot 25-04-2017. Je doet mee aan de actie door een Geluks spreuk van max. 100 tekens achter te laten als commentaar op de post/ posts die gerelateerd is aan de actie.
  3. De te winnen prijzen: 1e prijs 2x toegang tot de libelle zomer weken op een vooraf door Oad bepaalde dag incl. meet en greet met een nog nader te bepalen persoon/personen en 2x abonnementen op Libelle (3 maanden 14 nummers – prijs 55,86 euro). , 2e prijs 4x toegang tot de Libelle zomer weken op een nader te bepalen dag en 2x een abonnement op Libelle (3 maanden 14 nummers – prijs 55,86 euro), 3e prijs 4x toegang tot de Libelle zomer weken op een ander te bepalen dag en 1x abonnement (3 maanden 14 nummers – prijs 55,86 euro), Troostprijs 2x toegang tot de Libelle zomer weken op een nader te bepalen dag.
  4. Oad kiest op 25 april de finalisten uit alle reacties op actie deze 4 winnaars zullen samen strijden om de hoofdprijs. Het aantal likes op de slogan bepaald de volgorde van de prijzen. De slogan met de meeste likes wint de 1e prijs etc. winnaars worden 2 mei gepubliceerd op de Facebook pagina van Oad.
  5. Alle prijzen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Bovendien is geen van de prijzen inwisselbaar voor geld. Indien een prijs geweigerd wordt of de prijs om een andere reden niet uitgekeerd wordt, vervalt deze prijs geheel aan Oad. Oad aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het handelen en nalaten van derden.
  6. Werknemers van Oad zijn uitgesloten van deelname aan de actie Oad behoudt zich het recht voor om een prijs niet aan de winnaar uit te reiken, bijvoorbeeld bij fraude.
  7. Alle persoonsgegevens dienen naar waarheid te worden ingevuld. De persoonsgegevens worden door Oad verwerkt en gebruikt voor de afhandeling van je deelname aan de actie. Oad behoudt zich het recht om de winnaars en de deelnemende spreuken te gebruiken voor promotionele doeleinden.
  8. Binnen de actieperiode kan een deelnemer meerdere malen meedoen aan de actie.
  9. Deelname aan deze actie staat open voor eenieder die in Nederland woonachtig is en de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt. Deelnemers van jonger dan 18 jaar zijn uitgesloten van deelname.
  10. Deze actievoorwaarden kunnen te allen tijde door Oad worden aangepast. Wij adviseren daarom de algemene voorwaarden regelmatig te bekijken. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.
  11. De deelnemer erkent dat deelname aan onderhavige wedstrijd voor eigen risico is. Oad wijst elke aansprakelijkheid af en zal derhalve niet aansprakelijk kunnen gesteld worden indien, in geval van overmacht en/of in geval zich een gebeurtenis voordoet buiten de wil om van Oad bepaalde modaliteiten van deze wedstrijd en dus ook van het wedstrijdreglement zouden dienen te worden gewijzigd, dan wel de wedstrijd zou moeten worden onderbroken, uitgesteld, stopgezet dan wel geannuleerd of de uitreiking van de prijzen zou moeten worden uitgesteld of geannuleerd Oad kan ook niet verantwoordelijk gesteld worden voor elke schade van enigerlei aard ook, direct en/of indirect, veroorzaakt door, of op enige andere wijze verband houdende met de toekenning van de prijs.
   

   

  Voorwaarden Actiecode nieuwsbrief  1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie 10 euro korting op een meerdaagse busreis.
  2. Deze kortingscode is alleen geldig op meerdaagse busreizen. Bij onrechtmatig gebruik behoud Oad zich het recht deze korting te weigeren of het verkregen voordeel na te belasten dan wel de geboekte reis te annuleren. Deze code is strikt persoonlijk en mag niet doorgegeven worden. Deze code is enkel bruikbaar op reizen die zelf door Oad samengesteld en uitgevoerd worden en niet voor reizen waar Oad alleen als wederverkoper optreed.
  3. Kortingscodes worden eenmalig verstrekt. In geval van verlies vindt er geen vergoeding plaats. U kunt kortingscodes niet gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor ze zijn uitgegeven. Iedere (poging tot) fraude of andere niet-toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van kortingscodes wordt ontzegd.
  4. Per boeking kunt u maximaal 1 kortingscode inleveren.
  5. Voor deze actie geldt een minimale reissom van 299,- per boeking.
  6. Bij een telefonische boeking dient voor het afsluiten van de overeenkomst te worden vermeld dat de actiecode gebruikt gaat worden.
  7. Bij een boeking via www.oad.nl dient de actiecode te worden ingevoerd bij het afhandeling van de boeking. De korting wordt automatisch verwerkt.
  8. De korting zal op de reissom in mindering worden gebracht zonder dat de hoogte van de oorspronkelijke reissom op enige factuur aangetast zal worden omwille van verzekeringstechnische redenen, zoals premieberekening en mogelijke annuleringsbepalingen.
  9. De waarde van de korting kan nimmer leiden tot enige uitkering in de vorm van contante betaling of anderszins, noch kan deze in geval van annulering na het aangaan van enige reisovereenkomst leiden tot restitutie in contanten of een nieuwe korting.
  10. In geval van annulering van de reisovereenkomst, geldt de korting niet ter dekking van de annuleringskosten of enige andere kostenpost.
  11. Indien een reis onverhoopt door Oad wordt ingetrokken, wegens het niet bereiken van het gepubliceerde aantal minimum deelnemers of een overmachtsituatie of calamiteit, en hierdoor de reisovereenkomst wordt ontbonden door Oad, kan de som van de korting niet leiden tot terugbetaling van deze som. Deze vervalt en kan slechts nog worden aangewend voor de door Oad als alternatief aangeboden reis. Indien het alternatief niet naar tevredenheid is, of onmogelijk past in de wensen van de boeker, vervalt de (waarde) van de korting definitief.
  12. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en -regelingen van Oad, tenzij na akkoord door Oad.
  13. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist Oad.
  14. Deelname aan de actie betekent instemming met de gestelde voorwaarden.

  ©2016 Oad Bus B.V. Alle rechten voorbehouden. Drukfouten- en wijzigingen voorbehouden.