U bevindt zich hier HomeAlle Voorwaarden

  • Algemene voorwaarden
  • Voorwaarden Last minute korting
  • Voorwaarden Canada
  • Voorwaarden Kerstreizen actie
  • Voorwaarden Winterreizen
  • Voorwaarden KBO Brabant
  • Algemene actievoorwaarden
  • Oad-vakantiecheque
  • Winactie
  • Voorwaarden Actiecode nieuwsbrief

  Algemene voorwaarden


  Oad Bus B.V. hanteert voor de verkoop van reisproducten de reisvoorwaarden van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR).
  De meerdaagse reizen op deze site worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Deel A Reisvoorwaarden) van toepassing zijn. Deze ANVR-Consumentenvoorwaarden zijn opgenomen in de ANVR-informatiebrochure 'Alles wat je moet weten als je op reis gaat'.

  De ANVR-Consumentenvoorwaarden (Deel A Reisvoorwaarden en Deel B Boekingsvoorwaarden) zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfregulerings overleg van de SER. Bij de tot stand koming van deze voorwaarden is rekening gehouden met bestaande wettelijke bepalingen. Indien u uw reis via een reisbureau/boekingskantoor heeft geboekt, of via een reisbureau/boekingskantoor laat afhandelen, gelden tussen u en het reisbureau/boekingskantoor Deel B Boekingsvoorwaarden.

  Oad Bus B.V. (KvK 58896481) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

  • (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren.

  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren. Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis. Er is een premie verschuldigd.

  Op de verhuur van touringcars door Oad Bus B.V. zijn de algemene voorwaarden van Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) van toepassing. Hierbij kunnen consumenten niet reclameren onder de garantieregeling van het SGR.

  Algemene voorwaarden Oad busreizen

  • Algemene voorwaarden Busreizen 2018 (pdf)


  • Algemene voorwaarden Rondreizen (pdf)


  • Algemene voorwaarden Langlaufen, Fietsvakanties en Wandelreizen (pdf)


  • Algemene voorwaarden Riviercruises (pdf)


  • Algemene voorwaarden Disneyland Paris (pdf)


  • Algemene voorwaarden Wintersport Canada (pdf)


  • Algemene voorwaarden Kerstreizen (pdf)


  • Algemene voorwaarden Winterreizen (pdf)


  • Algemene voorwaarden Dagtochten (pdf)

  • Algemene reisvoorwaarden Groups en Incentive Travel (pdf)

  • SGR-Garantieregeling

  • Stichting Calamiteitenfonds Reizen

  • ANVR-Consumentenvoorwaarden Deel A en Deel B (pdf)

  Verzekeringen
  • Algemene voorwaarden Allianz Global Assistance reisverzekering (pdf)
  • Algemene voorwaarden Allianz Global Assistance Annuleringsverzekering (pdf)

  Algemene voorwaarden Touringcar verhuur
  • Algemene voorwaarden KNV (pdf) 

   

  Voorwaarden Last minute korting

  Voorwaarden Last Minutes 50,- korting juli en augusuts 2018

  1. De voorwaarden zijn van toepassing op de actie Last Minutes € 50,- korting per boeking van Oad Touroperating B.V. (hierna “Oad”).
  2. De € 50,- korting per boeking is geldig bij: meerdaagse busreizen, busrondreizen en vlieg-busreizen.
  3. De actieperiode is vanaf 4 juli t/m 16 juli 2018.
  4. Het vertrek van de reis ligt tussen 10-07-2018 en 31-08-2018.
  5. Deze actie is niet van toepassing op reizen naar Disneyland® Paris, riviercruises, ‘lezersaanbiedingen’, hotelarrangementen, eigen vervoersreizen, groepsreizen op maat en dagjes uit.
  6. De minimale reissom van de boeking dient € 699,- te bedragen.
  7. Bij een boeking via oad.nl of via het reisbureau dient de actiecode direct bij de afhandeling ingevoerd te worden. De actiecode wordt automatisch verwerkt.
  8. De waarde van het aanbod kan nimmer leiden tot enige uitkering in de vorm van contante betaling of anderszins, noch kan deze in geval van annulering na het aangaan van enige reisovereenkomst leiden tot restitutie in contanten of een nieuwe korting.
  9. In geval van annulering van de reisovereenkomst, geldt het aanbod niet ter dekking van de annuleringskosten of enige andere kostenpost.
  10. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en -regelingen van Oad, tenzij na uitdrukkelijk en schriftelijk akkoord door Oad.
  11. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist Oad.
  12. Deelname aan de actie betekent instemming met de gestelde voorwaarden.

  ©2018 Oad Touroperating B.V. Alle rechten voorbehouden. Drukfouten- en wijzigingen voorbehouden.
   

   

  Voorwaarden Canada  Voorwaarden Actie wintersport Canada 50,- korting per boeking 2019

  1. De voorwaarden zijn van toepassing op de actie Wintersport Canada 50,- korting per boeking van Oad Touroperating B.V. (hierna “Oad”).
  2. De € 50,- korting per boeking is geldig op alle wintersport vakanties naar Canada.
  3. De actieperiode is vanaf 22 juni t/m 23 juli 2018.
  4. Het vertrek van de reis ligt tussen 1 november 2018 en 1 april 2019.
  5. Deze actie is niet van toepassing op reizen naar Disneyland® Paris, bus- en rondreizen, riviercruises, ‘lezersaanbiedingen’, hotelarrangementen, eigen vervoersreizen, groepsreizen op maat en dagjes uit.
  6. Bij een boeking via oad.nl of via het reisbureau dient de actiecode direct bij de afhandeling ingevoerd te worden. De actiecode wordt automatisch verwerkt.
  7. De waarde van het aanbod kan nimmer leiden tot enige uitkering in de vorm van contante betaling of anderszins, noch kan deze in geval van annulering na het aangaan van enige reisovereenkomst leiden tot restitutie in contanten of een nieuwe korting.
  8. In geval van annulering van de reisovereenkomst, geldt het aanbod niet ter dekking van de annuleringskosten of enige andere kostenpost.
  9. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en -regelingen van Oad, tenzij na uitdrukkelijk en schriftelijk akkoord door Oad.
  10. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist Oad.
  11. Deelname aan de actie betekent instemming met de gestelde voorwaarden.

  ©2018 Oad Touroperating B.V. Alle rechten voorbehouden. Drukfouten- en wijzigingen voorbehouden.  

   

  Voorwaarden Kerstreizen actie  Voorwaarden voordeelpakket t.w.v. € 50,- kerstreizen 2018
  1. De voorwaarden zijn van toepassing op de actie ‘voordeelpakket kerstreizen 2018’ van Oad Touroperating B.V. (hierna ‘Oad’).
  2. De actie van het ‘voordeelpluspakket’ is geldig van 01-06-2018 t/m 31-07-2018 bij een nieuwe boeking van een meerdaagse kerstreis met vertrek in december 2018.
  3. De minimale reissom van de boeking dient € 499,- te bedragen.
  4. Het voordeelpakket bestaat uit:
  a. Gratis reserveren, u betaalt dus geen reserveringskosten
  b. Gratis dagje uit naar de kerstmarkt voor het aantal personen op de boeking
  c. Kerstgeschenk tijdens de reis
  5. Het gratis dagje uit is alleen van toepassing op het aantal klanten die op de boeking van de meerdaagse Kerstreis staan.
  Het gratis dagje uit is overdraagbaar en niet persoonsgebonden.
  6. Het gratis dagje uit kan verzilverd worden t/m 31 augustus 2018. Na 31 augustus vervalt het recht op het gratis dagje uit naar de kerstmarkt.
  7. Bij een boeking via oad.nl of via het reisbureau dient de actiecode direct bij de afhandeling ingevoerd te worden. De actiecode wordt automatisch verwerkt.
  8. Deze actie is niet van toepassing op Disneyland® Paris, langlauf- en wandelreizen, ‘lezersaanbiedingen’, hotelarrangementen, eigen vervoersreizen, verre reizen buiten Europa en groepsreizen op maat.
  9. De waarde van het aanbod kan nimmer leiden tot enige uitkering in de vorm van contante betaling of anderszins, noch kan deze in geval van annulering na het aangaan van enige reisovereenkomst leiden tot restitutie in contanten of een nieuwe korting.
  10. In geval van annulering van de reisovereenkomst, geldt het aanbod niet ter dekking van de annuleringskosten of enige andere kostenpost.
  11. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en -regelingen van Oad, tenzij na uitdrukkelijk en schriftelijk akkoord door Oad.
  12. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist Oad.
  13. Deelname aan de actie betekent instemming met de gestelde voorwaarden.

  Voorwaarden dagje uit naar de kerstmarkt
  1. Het reserveringsnummer van uw meerdaagse Kerst- en/of Nieuwjaarsreis dient als actiecode voor het gratis dagje uit naar de kerstmarkt.
  2. Keuze uit alle data op de dagjes uit naar de kerstmarkt in Düsseldorf, Oberhausen, Essen, Valkenburg, Münster en Keulen in 2018.
  3. Vertrekdata en -plaatsen zijn te allen tijde o.b.v. beschikbaarheid. Indien deze niet meer beschikbaar is, wordt contact met u opgenomen voor een passend alternatief.
  4. Bij onvoldoende deelname kan de reis worden ingetrokken. In dat geval wordt een passend alternatief aangeboden.
  5. Oad biedt opstapplaatsen onder voorbehoud van voldoende deelname. Oad streeft ernaar om de routes zo optimaal mogelijk in te richten zodat de reistijd voor de klant zo minimaal mogelijk is. Mocht de situatie zich voordoen dat een opstapplaats geannuleerd wordt dan zal Oad de klant waar mogelijk een alternatieve opstapplaats dan wel bestemming dan wel vertrekdatum bieden.
  6. Na reservering van uw dagje uit ontvangt u binnen twee weken de bevestiging per e-mail.
  7. Ca. drie dagen voor vertrek ontvangt u van Oad de juiste vertrektijden en overige informatie omtrent het dagje uit naar de kerstmarkt.
  ©2018 Oad Touroperating B.V. Alle rechten voorbehouden. Drukfouten- en wijzigingen voorbehouden.
   

   

  Voorwaarden Winterreizen

  Voorwaarden Winterreizen 25,- korting 2018

  1. De voorwaarden zijn van toepassing op de actie Winterreizen 25,- korting per boeking van Oad Touroperating B.V. (hierna “Oad”).
  2. De € 25,- korting per boeking is geldig bij: meerdaagse kerstreizen, langlauf- en wandelreizen en wintersfeerreizen.
  3. De actieperiode is vanaf 29 juni t/m 31 augustus 2018.
  4. Het vertrek van de reis ligt tussen van 20 december 2018 en 31 maart 2019.
  5. Deze actie is niet van toepassing op reizen naar Disneyland® Paris, ‘lezersaanbiedingen’, eigen vervoersreizen, verre reizen buiten Europa en groepsreizen op maat en dagjes uit.
  6. De minimale reissom van de boeking dient € 499,- te bedragen.
  7. Bij een boeking via oad.nl of via het reisbureau dient de actiecode direct bij de afhandeling ingevoerd te worden. De actiecode wordt automatisch verwerkt.
  8. De waarde van het aanbod kan nimmer leiden tot enige uitkering in de vorm van contante betaling of anderszins, noch kan deze in geval van annulering na het aangaan van enige reisovereenkomst leiden tot restitutie in contanten of een nieuwe korting.
  9. In geval van annulering van de reisovereenkomst, geldt het aanbod niet ter dekking van de annuleringskosten of enige andere kostenpost.
  10. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en -regelingen van Oad, tenzij na uitdrukkelijk en schriftelijk akkoord door Oad.
  11. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist Oad.
  12. Deelname aan de actie betekent instemming met de gestelde voorwaarden.

  ©2018 Oad Touroperating B.V. Alle rechten voorbehouden. Drukfouten- en wijzigingen voorbehouden.
   

   

  Voorwaarden KBO Brabant

  Voorwaarden KBO Brabant korting cheque € 25,-

  1. De voorwaarden zijn van toepassing op de actie KBO Brabant korting cheque € 25,- korting per boeking van Oad Touroperating B.V. (hierna “Oad”).
  2. De € 25,- korting per boeking is geldig bij: meerdaagse busreizen, busrondreizen, riviercruises, verre reizen en vlieg-busreizen.
  3. De actieperiode is vanaf 25 mei t/m 31-10-2018.
  4. Het vertrek van de reis ligt tussen 01-06-2018 en 31-07-2019.
  5. Deze actie is niet van toepassing op reizen naar Disneyland® Paris, ‘lezersaanbiedingen’, hotelarrangementen, eigen vervoersreizen, groepsreizen op maat en dagjes uit.
  6. De minimale reissom van de boeking dient € 499,- te bedragen.
  7. Bij een boeking via oad.nl of via het reisbureau dient de actiecode direct bij de afhandeling ingevoerd te worden. De actiecode wordt automatisch verwerkt.
  8. De waarde van het aanbod kan nimmer leiden tot enige uitkering in de vorm van contante betaling of anderszins, noch kan deze in geval van annulering na het aangaan van enige reisovereenkomst leiden tot restitutie in contanten of een nieuwe korting.
  9. In geval van annulering van de reisovereenkomst, geldt het aanbod niet ter dekking van de annuleringskosten of enige andere kostenpost.
  10. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en -regelingen van Oad, tenzij na uitdrukkelijk en schriftelijk akkoord door Oad.
  11. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist Oad.
  12. Deelname aan de actie betekent instemming met de gestelde voorwaarden.

  ©2018 Oad Touroperating B.V. Alle rechten voorbehouden. Drukfouten- en wijzigingen voorbehouden.   

   

  Algemene actievoorwaarden


  Aanvullende algemene voorwaarden bij alle acties:
  Genoemde kortingsbedragen zullen op de reissom in mindering worden gebracht zonder dat de hoogte van de oorspronkelijke reissom op enige factuur aangetast zal worden omwille van verzekeringstechnische redenen, zoals premieberekening en mogelijke annuleringsbepalingen.
  De waarde van de korting kan nimmer leiden tot enige uitkering in de vorm van contante betaling of anderszins, noch kan deze in geval van annulering na het aangaan van enige reisovereenkomst leiden tot restitutie in contanten of een nieuwe korting.
  In geval van annulering van de reisovereenkomst, geldt de korting niet ter dekking van de annuleringskosten of enige andere kostenpost.
  Indien een reis onverhoopt door Oad wordt ingetrokken, wegens het niet bereiken van het gepubliceerde aantal minimum deelnemers of een overmachtsituatie of calamiteit, en hierdoor de reisovereenkomst wordt ontbonden door Oad, kan de som van de korting niet leiden tot terugbetaling van deze som. Deze vervalt en kan slechts nog worden aangewend voor de door Oad als alternatief aangeboden reis. Indien het alternatief niet naar tevredenheid is, of onmogelijk past in de wensen van de boeker, vervalt de (waarde) van de korting definitief.
  Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en -regelingen van Oad, tenzij na uitdrukkelijk en schriftelijk akkoord door Oad.
  Alle genoemde prijzen van reizen zijn vanaf prijzen.
  In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist Oad.
  Deelname aan de actie betekent instemming met de gestelde voorwaarden.

  ©2015 Oad Bus B.V. Alle rechten voorbehouden. Typefouten- en wijzigingen voorbehouden.
   

   

  Oad-vakantiecheque

  Voorwaarden Oad-vakantiecheque
  1. De Oad-vakantiecheque geeft recht op een korting ten bedrage van het aan de voorzijde vermelde bedrag op een nieuw te boeken reisarrangement.
  2. De Oad-vakantiecheque dient te allen tijde besteed te worden aan een reisarrangement uit het Oad-reisprogramma (meerdaagse busreizen, riviercruises en reizen naar Disneyland® Paris).
  3. Op boekingen van de Disney Hotels (Disney's Hotel Santa Fe, Disney's Hotel Cheyenne, Disney's Sequoia Lodge, Disney's Newport Bay Club, Disney's Hotel New York, Disneyland® Hotel, Disney's Davy Crockett Ranch), autovakanties, sport & entertainment-, lezersreizen, bedrijfs-, zaken-, en groepsreizen, dagtochten is het niet mogelijk de Oad-vakantiecheque te verzilveren.
  4. De Oad-vakantiecheque kan verzilverd worden op oad.nl, telefonisch via 0547-28 44 88 of bij uw reisbureau.
  5. Indien de totale reissom van het door u geboekte reisarrangement hoger uitvalt dan het aan de voorzijde vermelde bedrag, dan dient u het verschil bij te betalen.
  6. Indien de totale reissom van het door u geboekte reisarrangement lager uitvalt dan het aan de voorzijde vermelde bedrag, dan is restitutie niet mogelijk.
  7. Alle reizen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid, waarbij de boekingen worden uitgevoerd onder de ANVR-reisvoorwaarden en waarbij deelname aan het Calamiteitenfonds verplicht is.
  8. De Oad-vakantiecheque is origineel en mag niet vermenigvuldigd worden in welke vorm dan ook.
  9. Waarde van de Oad-vakantiecheque wordt nimmer in contanten uitgekeerd.
  10. De waarde van de Oad-vakantiecheque wordt niet vergoed in geval van annulering door klant.
  11. Bij annulering door Oad kan de korting voor een nieuw te boeken reis gebruikt worden binnen een termijn van 1 jaar. Uitkering in contanten is niet mogelijk.
  12. De Oad-vakantiecheque is geldig tot 1 jaar na afgiftedatum. Boeking dient binnen 2 jaar plaats te vinden, vertrek mag in de periode daarna plaatsvinden. Annuleringen leiden nimmer tot verlenging van de geldigheidsduur.
  13. Wij adviseren u een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.
  14. Oad is aangesloten bij de SGR. Deze garantieregeling geldt alleen voor geboekte meerdaagse busreizen uit het Oad assortiment, reischeques vallen buiten deze regeling.
   

   

  Winactie

  Ervaar de ultieme winterexperience en ga op wintersport naar Canada
  Oad geeft een 9-daagse vliegreis naar Canada weg voor 2 personen.

  Wil jij Canada van jouw bucketlist afstrepen en kans maken op deze waanzinnige reis? Meld jezelf en iemand anders dan snel aan. De winnaar wordt op vrijdag 3 november bekend gemaakt!

  Doe mee! Klik hier. ( actie site)

  Voorwaarden + aanvullende informatie

  - Actieperiode: september en oktober 2017.
  - Om kans te maken op deze reis, dien je minimaal 1x mee te doen aan de actie met een geldig e-mail adres van jezelf en één ander persoon.
  - De prijs is persoons gebonden en is niet overdraagbaar.
  - Vertrekdatum van de reis; 11, 14, 18, 21 of 25 januari 2018. Datum in overleg en op basis van beschikbaarheid.
  - Bij de reis is inbegrepen:
  o Retour vlucht met KLM, Amsterdam – Edmonton
  o Woon je in de omgeving van Nijmegen, Arnhem, Maastricht of Eindhoven reis dan gratis en comfortabel met de KLM bus.
  o Transfer luchthaven - hotel
  o 7 overnachtingen o.b.v. logies en verblijf in een 2 of 4 persoonskamer
  o 6-daagse skipas Marmot Basin
  o Ski- of snowboardhuur
  - Vrijdag 15 november maakt Oad de winnaar bekend via de facebookpagina.
  - Medewerkers van Oad en directe familie zijn uitgesloten van deelname.
  - Over de uitslag valt niet te corresponderen.
  - Winnaar dient zelf zorg te dragen voor verzekeringen en evt. andere documenten t.b.v. de reis
  - De winnaar dient in bezit te zijn van een geldig paspoort
  - Minimale deelname leeftijd 18 jaar
  - De prijswinnaar is zelf verantwoordelijk voor kansspel belasting
  https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/bijzondere_regelingen/sport_en_belasting/kansspelbelasting/


   

   

  Voorwaarden Actiecode nieuwsbrief  1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie 10 euro korting op een meerdaagse busreis.
  2. Deze kortingscode is alleen geldig op meerdaagse busreizen. Bij onrechtmatig gebruik behoud Oad zich het recht deze korting te weigeren of het verkregen voordeel na te belasten dan wel de geboekte reis te annuleren. Deze code is strikt persoonlijk en mag niet doorgegeven worden. Deze code is enkel bruikbaar op reizen die zelf door Oad samengesteld en uitgevoerd worden en niet voor reizen waar Oad alleen als wederverkoper optreed.
  3. Kortingscodes worden eenmalig verstrekt. In geval van verlies vindt er geen vergoeding plaats. U kunt kortingscodes niet gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor ze zijn uitgegeven. Iedere (poging tot) fraude of andere niet-toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van kortingscodes wordt ontzegd.
  4. Per boeking kunt u maximaal 1 kortingscode inleveren.
  5. Voor deze actie geldt een minimale reissom van 299,- per boeking.
  6. Bij een telefonische boeking dient voor het afsluiten van de overeenkomst te worden vermeld dat de actiecode gebruikt gaat worden.
  7. Bij een boeking via www.oad.nl dient de actiecode te worden ingevoerd bij het afhandeling van de boeking. De korting wordt automatisch verwerkt.
  8. De korting zal op de reissom in mindering worden gebracht zonder dat de hoogte van de oorspronkelijke reissom op enige factuur aangetast zal worden omwille van verzekeringstechnische redenen, zoals premieberekening en mogelijke annuleringsbepalingen.
  9. De waarde van de korting kan nimmer leiden tot enige uitkering in de vorm van contante betaling of anderszins, noch kan deze in geval van annulering na het aangaan van enige reisovereenkomst leiden tot restitutie in contanten of een nieuwe korting.
  10. In geval van annulering van de reisovereenkomst, geldt de korting niet ter dekking van de annuleringskosten of enige andere kostenpost.
  11. Indien een reis onverhoopt door Oad wordt ingetrokken, wegens het niet bereiken van het gepubliceerde aantal minimum deelnemers of een overmachtsituatie of calamiteit, en hierdoor de reisovereenkomst wordt ontbonden door Oad, kan de som van de korting niet leiden tot terugbetaling van deze som. Deze vervalt en kan slechts nog worden aangewend voor de door Oad als alternatief aangeboden reis. Indien het alternatief niet naar tevredenheid is, of onmogelijk past in de wensen van de boeker, vervalt de (waarde) van de korting definitief.
  12. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en -regelingen van Oad, tenzij na akkoord door Oad.
  13. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist Oad.
  14. Deelname aan de actie betekent instemming met de gestelde voorwaarden.

  ©2018 Oad Bus B.V. Alle rechten voorbehouden. Drukfouten- en wijzigingen voorbehouden.