Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Fietsvakanties Italië

Fietsen is niet alleen een fantastische manier om lekker actief bezig te zijn, maar ook om te genieten van de natuur, de cultuur en zelfs de culinaire hoogtepunten van een land. En waar kun je dan beter heen dan naar Italië? Wij nemen je graag mee op een fantastische fietsvakantie. Na een prachtige rit door de mooie landschappen en het stoppen bij de lokale hoogtepunten, stap je af voor een maaltijd zoals ze die alleen in Italië kunnen maken. Klinkt dat als vakantie of niet?

Lees meer

Fietsen door vlak en heuvelachtig Italië


Op onze fietsvakanties naar Italië zorgen we altijd voor een mooie balans tussen heuvelachtig gebieden en routes waarbij we een beetje klimmen en dalen. Het diverse landschap van Italië biedt gelukkig voor iedere fietser wat wils. Zo hebben we fietsreizen voor de meer ervaren fietser, maar ook mooie ‘opstapvakanties’, waar je met een goede basisconditie direct kunt meefietsen.

Individueel of in een groep


Ga jij alleen of samen met iemand anders op stap? Dan zorgen we ervoor dat jullie een fijne vakantie tegemoet gaan. Bij Oad zit je goed voor een perfect verzorgde fietsvakantie waarin jullie lekker in eigen tempo het prachtige Italië kunnen verkennen. Wij zorgen ervoor dat jullie de mooiste routes ontvangen, boeken een fijn hotel en vervoeren de bagage wanneer nodig! En vind je het leuk om samen met andere fietsliefhebbers én eventueel zelfs een Oad fietsbegeleider te gaan fietsen? Dan hebben we ook leuke groepsreizen.

Waarom fietsen in Italië?


We noemden al even drie redenen om eens na te denken over een leuke fietsvakantie naar Italië. Wat zijn jouw redenen om te boeken?

Natuurlijke schoonheid


Italië biedt een ongelooflijke variëteit aan landschappen, van uitgestrekte kustlijnen tot groene heuvels en majestueuze bergen. Op de fiets ervaar je de natuurlijke schoonheid van het land van heel dichtbij!

Cultuur en Geschiedenis


Fietsen in Italië betekent dat je historische steden, ruïnes en musea kunt verkennen. Je kunt de rijke geschiedenis en cultuur van het land ontdekken terwijl je peddelt door eeuwenoude plaatsjes.

Culinair nagenieten


Italië staat bekend om zijn heerlijke gerechten en wijnen. Tijdens of na je fietstochten kun je stoppen in lokale trattoria's. Proef de regionale specialiteiten en geniet van een Italiaanse wijn of espresso!