Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Singlereizen

Ga je dit jaar alleen op vakantie? Sluit je dan aan bij één van onze gezellige singlereizen. Met een leuke groep (andere) alleengaande reisliefhebbers ontdek je de mooiste plekjes van Europa. Je verblijft zonder extra kosten in een heerlijke 1-persoonskamer.

Lees meer

Singlereizen 50 plus


Iedereen is van harte welkom op onze singlereizen, ongeacht leeftijd. We zien dat veel van onze singlereizen worden geboekt door vijftigplussers tot zeventigplussers. De sfeer op onze singlereizen is altijd top. Lekker ongedwongen, niets moet. Het leuke van singlereizen is dat ze vaak op een natuurlijke manier zorgen voor mooie vriendschappen. Je bent van harte welkom op deze reis als je alleen reist of met een alleengaande vriend of vriendin.

Singlereizen in Europa


Het reizen als single heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld, en dat is geweldig nieuws voor de avontuurlijke solo-reiziger. Bij Oad begrijpen we dat solo-reizigers op zoek zijn naar meer dan alleen een vakantie. Ze willen nieuwe plaatsen ontdekken, mensen ontmoeten en herinneringen creëren. Daarom bieden we singlereizen aan die draaien om avontuur, ontdekking en gezelligheid. Dat doen we op de mooiste plekjes in Europa. Denk aan het prachtige Italië of het natuurrijke Tsjechië.

Boek je singlereis bij Oad


Het reizen als single heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld, en dat is geweldig nieuws voor de avontuurlijke solo-reiziger. Bij Oad begrijpen we dat solo-reizigers op zoek zijn naar meer dan alleen een vakantie. Ze willen nieuwe plaatsen ontdekken, mensen ontmoeten en herinneringen creëren. Daarom bieden we singlereizen aan die draaien om avontuur, ontdekking en gezelligheid.