Zoek hier naar je reis of bestemming

Lastminute busreizen

Bij Oad zit je goed voor last-minute busreizen met korting tot wel €100,- per persoon! Boek nu en vertrek binnen enkele weken al naar een fantastische bestemming. Bij ons ben je aan het goede adres voor excursiereizen waarbij helemaal ondergedompeld wordt in de lokale cultuur. Ook lastminute muziekreizen of lastminute cultuurreizen horen erbij. Gewoon even lekker ertussenuit en daar niet te lang op wachten. Heerlijk!

Lees meer

Onze lastminute bestemmingen


De mooiste bestemming bepalen? Dat is altijd moeilijk. Waar de één houdt van lange wandelingen door grasgroene heuvels, rijdt de ander het liefst naar pittoreske plaatsjes langs de kust van de Middellandse Zee. Het is daarom fijn om te weten dat wij vakanties aanbieden naar alle uithoeken van Europa (en soms daarbuiten). Enkele populaire lastminute bestemmingen zijn onder meer Spanje, Frankrijk, Duitsland en Schotland. Compleet andere landen, maar eigenlijk allemaal even mooi!

Lastminute busreizen naar de zon


Eén vraag krijgen we wel regelmatig door, vooral tegen het einde van het seizoen: ‘bieden jullie ook last-minutes naar de zon?’ Jazeker. Wanneer – meestal zo rond september – de zomerse temperaturen in Nederland voorbij zijn is het op diverse last-minute bestemmingen in Portugal, Spanje of Italië nog heerlijk! Ook voor lastminutes naar de zon zit je dus goed bij Oad!